A magyar nyelvben rengeteg rejtett bölcsesség van. Valójában nem is rejtett, könnyű észrevenni. Mint például az egészség szavunkban hordozott bölcsességet és tanítást. Egészség, azaz egész-ség. A betegségből meggyógyulni igyekszünk, azaz visszatalálni az Egészbe. Az egész nem tud eltűnni, mindig van, csak mi feledkezünk el olykor erről.

„Amikor megbetegszel, érthető módon feltűnik, hogy hogyan érzed magad, ezzel pedig fenntartod a betegséget…Ha tehát abban a pillanatban, amikor a betegséged arra késztet, hogy egészséget kérj, képes volnál osztatlan figyelmedet az egészség gondolatára összpontosítani, a gyógyulás azonnal bekövetkezne – de mivel rosszul érzed magad, többnyire ez köti le a figyelmedet.” (Esther és Jerry Hicks)

A betegség csak arra mutat rá, hogy elfeledkeztünk természetes állapotunktól, ami az egészség. Minden problémás helyzetünk csak arra mutat rá, hogy elfeledkeztünk a Teljességről önmagunkban. A gyógyulás egyszerű: visszaemlékszem arra, hogy EGÉSZ vagyok. Minden probléma megoldása egyszerű: visszaemlékezem a Teljességre, ahol nincsen problémák.

„Ha addig vársz, amíg beteg leszel, mielőtt megpróbálnál pozitívabban összepontosítani, sokkal nehezebb dolgod lesz, mint ha még akkor kezdenéd el jólléted történetét mesélni, amikor jól érzed magad…”

Persze akkor is lehet. De mi lenne, ha már most, ebben a pillanatban választanád Önnön Teljességed megélését?

Az egész-ségben való megpihenést választhatod és gyakorolhatod  online kurzus segítségével:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2014. szeptember 21-én kedvezménnyel és felturbózva

ALAP CSOMAG: 21 nap ­* 3 + 21 (ÚJ!) meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés

Amikor megjelenik az életedben a betegség, azt kezelheted többféleképpen. Megpróbálhatod megszüntetni – ezt tette az emberiség hosszú ideig -, vagy felismerheted, hogy a minden diszharmónia csak annyit jelez, hogy elvesztél egy kicsit az illúziók világában, és elfelejtetted a magadban hordozott Teljességet. Önmagad Teljességének felismerése és a Teljességeddel való azonosulás az EGY-ség. Ez maga a gyógyulás, mert az EGY-ben feloldódik a szétválasztottság, a Teljesség magába öleli a kiszakadt részek illúzióját.

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

Az EGÉSZ-SÉG Online Kurzus részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Szeptember 19-ig kedvezményes 2900Ft-os áron jelentkezhetsz a kurzusra.

Ha már megvan neked az Egész-ség Kurzus, de szeretnéd az új hanganyagokat, akkor azokat kedvezményes 1500Ft-os áron tudod megrendelni.

Az EGÉSZ-SÉG Kurzus mellé ajánlom a Fiatalság Elixírje Online Kurzusomat is:

„Fiatalság Elixírje” Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki kortalanságodért

indul: 2014. szeptember 21-én KEDVEZMÉNNYEL

Az életed azért van, hogy jól érezd magad benne és élvezd a teremtés csodáit. A tested is a teremtés egyik csodája. Nem azért kaptad, hogy folyton aggódj a korán és az állapotán, hanem azért, hogy örülj neki és jól érezd magad benne. Azért élsz, hogy kiteljesítsd a fizikai szinten is, azt a csodát, amit a Lelkedben hordozol. Ha ezt megteszed, ha Lélekből és Szívből élsz, és a testi és lelki jóllétedet táplálod a tested örömmel tükrözi vissza azt a Ragyogást, ami Vagy!

A kurzus (21 nap ­* 21 meditációs hanganyag * 3 tanítás * 21 napi megerősítés) részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Szeptember 19-ig kedvezményes 2900Ft-os áron jelentkezhetsz a kurzusra.

További információ a Kurzusról: KATT IDE!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Mindkét kurzus megrendelése esetén a NapFivér-HoldNővér Imákat AJÁNDÉKBA KAPOD!

NAPFIVÉR-HOLDNŐVÉR IMÁK

A Hold-Imát a nap lezárásához ajánlom, elalvás előtt. A Hold-Imával tudatosan behívhatod a testedbe a Hold energiáját, amely így éjjel regenerálja a tested.

A Nap-Imát reggel, a napod kezdéseként ajánlom. A reggeli Nap-Imával egész napra rácsatlakozol a Nap energiájára, amely megsokszorozza az energia-szintedet.

Mindkét ima összekapcsol két olyan rítus energia-mezőjével, amely Atlantiszban a mindennapjaink része volt.

További információ az imákról: KATT IDE!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik kurzusokat kéred (Egész-ség, Fiatalság, mindkettő): *