Már egy ideje visszhangzik a térben ez a szó: BEAVATÁS. Újra és újra előtűnik az, hogy mennyire fontosak voltak a régi Férfi-erőbe és Női-erőbe avatások, és mennyire nehezebb dolgunk van az életben, mivel a beavatói utat így az életben élesben járjuk be, sokszor egyáltalán nem tudatosan.

Ma egy csatornázás alatt újra visszatért a Beavatás hiánya, az, hogy ez milyen nehézségeket hoz létre egy Férfi abusimbeléletében, mennyire a hatalmi játszmákban tartja az erejének a megfelelő használata helyett, és hogyan viszi el ez az egész a Nőt is a Megmentő energia eltúlzott, egészségtelen megélésébe.

A csatornázás után elkezdett a Térből két Beavatást pótló hanganyag energiája sűrűsödni. Mindkettő a beérésben van, és az érzéseim szerint az ezzel kapcsolatos teljes üzenetet Abu Simbel két templomától kapom meg, amikor ott leszünk a csoporttal:

BEAVATÁS HANGANYAGOK

2015. június 8-án küldöm ki őket újra

Két hanganyagot kapsz egy Női és egy Férfi létbe beavatót, amely segít behozni az életedbe az elmaradt beavató szertartás által adott alapot és korrigálja azt is, ahogyan a másik nem beavatás-hiányára reagálsz.

A két hanganyag kedvezményes díja 1900Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik június 7-ig.

A megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *