Tavaly november elejétől kezdve sorban nyíltak fel az atlantiszi kataklizmához kapcsolódó sérülések és mintázatok, folyamatosan lehetőséget kaptunk ezek elengedésére és meggyógyítására. Több írásom is született ezzel kapcsolatban, illetve több meditáció is átjött, melyek segítségével többen gyógyultatok. Minden sérült rész mögött ott az egész-ség. Így az Atlantiszból hozott sérült énünk mögött is, ott van a Ragyogó Fénnyel Teli Énünk.

Már egy ideje érzékelem, hogy érik az idő ezen Atlantiszi Ragyogó Énünk átölelésére és aktiválására, amely természetesen megint nagyot fog változtatni a fizikai valóságunkon.

Ma végre megmutatta a Lélek ennek idejét. A júniusi ÚjHoldtól a júliusi atlantiszionmagamÚjHoldig tart az az idő-kapu, amikor felerősödik ezen énünk rezgése, ebben az időszakban minden azt támogatja, hogy ráébredjünk ezen én-részünkre és újra élni kezdjük.

Júniusi Sötét-, illetve ÚjHoldnál (június 5-8.) négy a Lélek által kijelölt, kairói helyre fogok ellátogatni: a Szfinx szív-temploma, Mária fája, egy mecset (még nem mutatták meg, hogy melyik), illetve Abu Ghurab Ozirisz Templomának négy atlantiszi angyal által őrzött, atlantiszi oltárkövéhez. Ezeken a helyeken fogadom az érkező, atlantiszi én-részt felébresztő, aktiváló energiákat.

Korlátozott számban, magammal tudom vinni néhány ember szándékát az atlantiszi fény-résszel való összekapcsolódásra:

“ATLANTISZI ÖNMAGAM” Csatornázás

Ha megszólítanak ezen szakrális helyek, és azt érzed, hogy adni tudnak neked Atlantiszi Önmagad erőire ébredés folyamatában, akkor szeretettel látlak azok között, akik energiáját magammal viszem ezekre a helyekre, és akiknek aztán hanganyagban elküldöm azt a személyes csatornázott üzenetet, amelynek többszöri meghallgatása aktiválja és erősíti Atlantiszi Önmagad rezgését.

A üzenet rezgését nem csak a hanganyagban kapod meg, hanem egy szakrális tárgyban is, amelyet személyre szólóan neked választok ki, és viszek magammal ezekre a helyekre.

Azt érzékelem, hogy a csatornázást megelőzően érkezni fog egy olyan rezgés, melyet újra és újra megszólítva a számodra abba a legoptimálisabb nyitottságba kerülhetsz, melyben könnyű az érkező energiákat befogadnod.

A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében tudom elfogadni, jelen pillanatban még nem tudom, hogy mennyi a maximális létszám, de ezt a Lélek jelzi majd az adott pillanatban.

A csatornázás részvételi díja: 11 000Ft.

Jelentkezéshez írj nekem: kriszta@vereskriszta.com

Júniusban ismét tudok fogadni egy-két főt, vagy ismerősökből álló kisebb csoportot Egyiptomban, az igényeitek szerint összeállított utazásra. Ha azt érzed/érzitek, hogy szívesen átélnétek itt az atlantiszi erőitek ébredését, akkor várom a jelentkezéseteket.

Az utazásról részleteket ide kattintva olvashatsz!