“A régészeti ásatások például több ezer aranykincset találtak a kelta korszakból Nagy Britannia akkoriban szentnek tartott tavaiban.” – Barbara Wider írja ezt, amikor a pénz történetéről beszél A pénz:szeretet című könyvében.

Az arany, az érték, amibe őseink nem kapasszkodtak félelemmel telve, hanem odaadták az Isteneknek, azzal, hogy beleszórták a szent tavakba.

Ez az érzés járt át 2012. Karácsonyán Luxorban, a Királynők Völgyében. Úgy éreztem, mintha az egész völgy egy tutankhamon2hatalmas Szent Tó lett volna, ahová a földi világból távozó beledobálták az értékeket, amik az életük során hozzájuk került.

A legendáink arról mesélnek, hogy egykor aranytól fénylett a Duna partja. És az arany-parton együtt táncolt Tündér és Ember. Majd ez a világ tovatűnt, Tündérhon arany-szigete eltűnt a Duna vízfátyla mögött. Az arany, ami egykor mindenkié volt, kivonódott az emberek fizikai tapasztalásából és csak kevesen birtokolják.

“Valamikor a történelem bizonyos pontján kollektíve úgy döntöttünk, hogy nincsen mindenki számára elegendő pénz. Így aztán nincs is.” – írja szintén Barbara Wilder a Pénz: Szeretet című könyvében.

Valamikor kollektíve hoztunk egy döntést, de dönthetünk másképpen is. Átírhatjuk az egyéni “arany” történetünket, és vissza érkezhetünk oda, hogy bőven van. Mindenkinek. Minél többen érkeznek meg a “bőven van”-ba, annál inkább láthatóvá válik a tovatűnt sziget és egyszer csak azt vesszük észre, hogy mindannyian ezen a szigeten élünk. Azaz a személyes által átíródik a kollektív történet is, és a bőség-tudat válik az emberiség alap rezgésévé.

MOST MEGÚJULÁSI KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETED az Alkimista és Akhenaten Hála-Hanganyagokat. Szeptember 23-ig!

Alkimista Hanganyagok

Az alkimista azt kutatja, hogy hogyan tud a semmiből aranyat varázsolni, hogyan tudja az alacsonyabb rezgésű aranyból elővarázsolni a magasabb, finomabb rezgésű aranyat.

A durvább anyagból úgy lehet aranyat teremteni, ha mi először visszatalálunk saját durvább rezgésű anyagunkból a belül hordozott aranyba. Így a belső arany megtermékenyíti a külső anyagot, a valóságunkat, mindazt, amiben élünk, amit eddig teremtettünk. A belső arany megteremti körülöttünk a Bőség Arany-Szigetét.

Teliholdtól ÚjHoldig tartó bőség-utazásra hívlak, saját arany-rezgésedben való megerősödésre, és anyagi, pénzügyi valóságod azzal való átnemesítésére.

AKHENATEN-HÁLA HANGANYAGOK

7 + 1 hanganyag

a nyolcadik ráadásként érkezett és kivezet abból a tévhitből, hogy anyagi helyzeted a külső rendszertől függ

Hét hanganyag Akhenaten tiszta energiájával átitatva, melyek segítségével a hála és a vele érkező bőség átszövi a mindennapjaidat.

A 15 Alkimista Hanganyag + a 8 Akhenaten-Hála Hanganyag kedvezményes díja 2600Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik szeptember 23-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom