2021 a VÁLASZTÁS éve. A tudatunk és életünk magasabb frekvenciára emelését választhatjuk. Több olyan kapu nyílik, ami felteszi a kérdést, hogy mit választunk, merre tovább. Ha elfogadjuk a felkínált választást, akkor az emelkedés útja kisimult és könnyed, mert rengeteg segítséget kapunk ehhez. Ha nem, akkor akadályoztatás formájában kerül elénk újra és újra a Választás Kapuja.

Az első Kapu február 21-én nyílik.

2021-02-21

20210221

221:221

22:1 22:1

5:5

Választani Magdaléna éned, női lényed Istennői minősét a mindennapi megélésekben.

Férfiként választani az Istennő rezgés életedbe engedését a Nőn keresztül.

Választani a Szív vezetését.

Annyi lehetőség van jelen most a Föld sorsában. Ezekből a leginkább valóságosnak tűnők eléggé elkeserítőek. De a SZÍV terében rengeteg lehetőség-tér van, és ezekből ki tud nyílni a legjobb a SZÍV vezetésével.

Kicsinek érezzük magunkat a FÖLD sorsának formálásához. De egyéni sorsainkat formálhatjuk és az egyéni sorsok alakítják a kollektív földi sorsot.

Ezzel kapcsolatos kollektív és személyes üzeneteket fogadjuk majd február 21-én:

221:221 Portál

isisgate

Jelen pillanatban azt érezzük, hogy Sobek Fayoum Oázisban található Temploma hív minket az üzenetek fogadására.

SOBEK, a krokodil-fejű Neter. Ő, aki segít összeilleszteni, ami szétesett. Ő, aki segít szembenézni a félelmekkel.

Temploma Fayoumban kicsi, és mégis 336 szobából áll. Terek labirintusa, útvesztője. Az elme felfogni sem tudja hogyan fér ebbe a kicsi templomba ennyi tér. Hogyan nyílik ki a szűkös térből a Végtelen Tér.

A szűkös valóságból a Végtelen Lehetőség.

A kolletív üzenet két videó üzenetből áll. Az egyik tőlem érkezik, a másik Karimtől (ezt fordítom).

A személyes üzenet szintén két videó üzenetből áll (tőlem és Karimtől). Érezni fogod, ha személyes üzenetre is szükséged van. Ezt jelzi az, hogy éppen olyan helyzetben vagy, ahol érzed, hogy az eddigi nem működik. Változtatnod kell. És nem először érzed ezt, de eddig nem volt bátorságod megtenni a lépéseket.

A kollektív üzenet díja 5500Ft. A személyes üzenet (5 fő tud rá jelentkezni) díja 22 100Ft (a személyes üzenettel automatikusan megkapod a kollektív üzenetet is).

JELENTKEZÉSHEZ küldd el a neved, telefonszámod, címed és a 221:221 PORTÁL KOLLEKTÍV vagy 221:221 PORTÁL SZEMÉLYES szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com