Nemrégiben egy szertartáson én jelenítettem meg a tiszta szerelmet, és a tiszta szerelem ezeket szólta rajtam keresztül: „Nincsen közöm a gondolatokhoz, ahol a gondolkozás lakik, én ott nem létezem. Itt vagyok, körbeveszlek, de akkor tudsz érezni és élni, amikor gondolkozás helyett egyszerűen csak élsz. Velem.”

Valójában tényleg ennyire egyszerű, vagy gondolkozol, vagy szerelemben lobogsz. A kettő nem kompatibilis, mert az analizálás és az agyalás a leggyorsabb módja annak, hogy kiöld a szerelmet és a szenvedélyt az életedből.

Pont úgy, ahogy Rumi írja: „Engedd a Szerelmest lenni, gyalázatosnak, 40napőrültnek, megrészegültnek. Az, aki józan aggódik, hogy a dolgok rosszra fordulhatnak! Engedd a Szerelmest lenni!”

Az agyalás megöli a szerelmes kapcsolatot, de nemcsak azt, hanem megöli az életet magát is. Lehet, azt gondolod, hogy a gondolkozás és az ésszerűség megvéd dolgoktól, de eközben börtönbe is zár, és az élet, ami lehetne szenvedélyes tánc, unalmas hétköznapok szürkeségébe burkolózik.

Vannak olyanok, akik jól érzik magukat a kiszámított, szenvedély és szerelem nélküli unalmas hétköznapokban, de vannak olyanok is, akiknek ez kevés.

Ha te azok közé tartozol, akik szeretnének kitörni az életnek tűnő, de valójában szürke halott-állapotból, és szeretnéd az életedet szenvedélyes lobogásban élni, akkor várlak Téged az új szerelmes kurzusomon:

„40 Nap a Szerelemért” Online Kurzus

indul: 2013. március 22.

40 nap * 40 a szerelem-életérzését ébresztő meditációs hanganyag * és plusz egy, mellyel megáldhatod a május elsejei Szerelem-Ünnepet

Szeretem a Szerelmet a negyvenes számmal összekapcsolni. Van egy meditációs anyagom, amely a Szerelem-Kehely CD-n van rajta, annak idején azt is negyven napon keresztül csináltam, a saját megnyílásomért. Akkor azért választottam a negyvenes számot, mert az 5-ös és 8-as szám is kacsolódik a Vénusz bolygóhoz, 5×8 pedig 40. Érdekes, hogy az a Szer-elem című regény, ami Rumiról és lélektársáról Tebrizi Shamszról szól, szintén negyven szabályt állít fel a szerelemre. Furcsán hangzik így, hogy szabály, de nem is olyan szabály, amilyennek a szabályokat gondoljuk, sokkal inkább negyven szufi szellemiséggel átitatott megállapítás, amely segít abban, hogy átadjuk magunkat a szerelemnek.

Tőlem a kurzus negyven napja alatt negyven szufi ihletettségű meditációs anyagot kapsz, amely abban támogat, hogy a hitrendszereid dédelgetése helyett magadhoz öleld a szerelmet és beleoldódj a szerelemmel átitatott élet szenvedélyébe. Az anyagok pár percesek, ezért könnyedén, akár naponta többször is végighallgathatod őket.

A kurzus pont május elsejére fut ki. Május elseje őseink számára szerte a Világon a Szerelem ünnepe volt, ezért kapsz még egy ráadás hanganyagot, amellyel ünneplő öltöztetheted a Lelked erre az ünnepre.

A „40 Nap a Szerelemért” Online Kurzus részvételi díja 14 000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 4500Ft, ha március 20-ig  bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *