“Huszonhetedik szabály: A világ olyan, mint egy nagy hegy. Azt visszhangozza, amit mondasz neki. Ha kedves szó hagyja el a szádat, akkor jó dolgokat fog visszhangozni. Ha átkokat szórsz, akkor szitkokat fog visszhangozni. Éppen ezért, ha bárki rossz dolgokat mond rólad, te ne viszonozd, negyven nap negyven éjjelen át csak szép dolgokat mondj. A negyvenedik nap végére tapasztalni fogod, hogy minden megváltozott. Ha megváltozik a szíved, az egész világ megváltozik”

Elif Shafak Szerelem című könyvéből idézek. Tebrizi Shams vándordervis egyik szerelemről-szeretetről szóló tanítása a könyvben szereplő negyvenből. (Mindenkinek ajánlom ezt a regényt elolvasásra, sokszor ajánlottam már, most újra, 40napmert csodálatos.)

Sokan tudjátok, hogy fontos számomra a Szerelem, a Szerelem megőrzése, táplálása a párkapcsolatban. A Szakrális Párkapcsolat, ahol a Szerelem tüze gyógyító erővé változik, amely arra sarkall, hogy a nehéz helyzetekben az elzárkózás helyett még jobban kinyíljunk egymás felé, és emeljük a kapcsolódást még magasabbra, még szebb szív-egységbe.

Ez nem csak a saját személyes életemben fontos számomra, hanem szélesebb körben is tanítom mindazt, amit tapasztaltam, megéltem, mert mélyen hiszek abban, hogy élhetünk folyton kiteljesedő, szépülő szerelemben.

Kísértem más, és kísérek most is párkapcsolati változásokat és széteséseket. Tudom, hogy milyen fontos a megtartó, a szívbe visszahívó erő ezekben a helyzetekben, hiszen többen voltam, vagyok ilyen megtartó erő. Tudom saját és mások kapcsolataiban megtapasztaltakból is, hogy mennyire igaz az, amiről a fenti idézet beszél. Tudom, hogy varázserővel bír az, hogy bármi is történik a kapcsolatban visszahívjuk a figyelmet a szívbe, és áldjuk a kapcsolatot szeretettel. Azt is tudom hányféle módon akar és tud az ego ebből kirángatni minket.

Eddigi tapasztalásaim a megtartásban hívtak életre egy új személyes programot, amit ajánlok azoknak, akik szeretnék a párkapcsolatukat emelni, szerelembe visszahelyezni, szerelemmel táplálni:

“40 Nap a Párkapcsolatodért” Program

A program keretein belül öt alkalommal találkozunk skype-on beszélgetésre, gyógyításra, Lélek-Összekapcsolásra. Minden alkalommal az a cél, hogy nyissuk a szívedet, figyelmedet azon tartsuk, amit élni szeretnél és emeljük a kapcsolatot, közelebb hozzunk benneteket egymáshoz. A találkozók között a te dolgod az, hogy bármi is történik, te szeretetet vigyél a kapcsolatba, ennek módját megsúgja a Lelked a skype-os találkozókon. A program alatt minden második nap levelet is váltunk, aminek az a célja, hogy másféle rálátást adjak, amikor jön az elméd az ego lehúzó, visszahúzó erejével.

A programot igénybe veheted akkor is, ha együtt vagytok, és akkor is, ha éppen szétváltatok. Ez utóbbi esetben a cél az, hogy továbbra is nyitva legyen a szíved és be tudd engedni a szerelemnek azon formáját, amit az Univerzum hoz neked.

A PROGRAM  díja (az öt skype-os találka, illetve az emailes kapcsolat-tartás):  50000Ft, amelynek fele (25000Ft) a jelentkezésedkor fizetendő, a második fele pedig a második találkozó után.

Erre a folyamatra jelen pillanatban 2 főt tudok fogadni. Az első találkozóra április első hetét ajánlom, a pontos időpontot egyeztetjük jelentkezés után emailen.

Bejelentkezéshez küldd el a nevedet, skype címedet és a 40 NAP szavakat emailben:jelentkezem@vereskriszta.com