Vannak dolgok, amelyek egyáltalán nem foglalkoztattak különösebben, de valamiért mégis rám találtak és csatornájukká választottak. Ilyen volt Atlantisz és Lemuria, és ilyen most a 12 szálú DNS felébresztése, aktiválása.

Már a tavalyi Ramadán böjt is mély testi és lelki tisztulást és átalakulást hozott nekem, ezért vártam az idei évi böjtöt és vele az életembe érkező ajándékokat. 12szaludns1Már a Ramadán kezdete előtt teljesen világossá vált számomra a Lelkemen keresztül az EGY Lélekből érkező üzenetek által, hogy az idei böjt a 12 szálú DNS aktiválását hozza számomra.

Így is történt, a folyamat már a Ramadán első napján elkezdődött, az első két DNS szállal, amely elviekben aktív, ellentétben a másik 10 szállal, melynek létezésről tud a tudomány, de hulladék szálaknak nevezi őket, mivel nem ismeri a funkciójukat. Az első két szállal való folyamatom jó-pár napig tartott, mivel hiába tudunk róluk, korántsem használjuk őket teljességükben. Viszont ezen szálak információinak felébresztése és beépítése nélkül nincsen tovább lépés, mert ez a két szál erőteljesen kapcsolódik a fizikai létünkhöz, és a fizikai létünkben és a testünkben való másként létezés a kulcs a további szálak felébresztéséhez.

Szintén fontos, hosszabb ideig futó folyamat volt a harmadik szál felébresztése. Tegnap óta viszont villámgyorsan érkeznek a következő hat szálhoz tartozó információk és üzenetek, és jóleső izgalommal várom, hogy mit hoz még a folyamattal kapcsolatban a Ramadán hátralévő két hete.

Jelen pillanatban mélységes hála van bennem az EGY felé, azért a rendező elvért, amely az életünket tökéletesre rendezi. Most, hogy jönnek a DNS szálakkal kapcsolatos információk, megerősítések, látom azt, hogy milyen gyönyörű felkészítés előzte meg a folyamatnak ezt a mostani pontját. Ezt a pontot, ahol minden kristály-tisztán kirajzolódik ahhoz, hogy tudatosan válasszuk azt, ami hozzásegít minket a DNS 12 szálának aktiválásához és annak a Végtelen Létezőnek a megéléséhez, akik vagyunk.

A 2013-as Ramadán alatt jött át a DNS áthangoló kurzus, melyből most különösen ajánlom neked a második DNS szálat aktiváló hanganyagot, vagy a teljes kurzust:

“12 szálú DNS” Online Kurzus

2020. április 22-én küldöm ki a hanganyagokat

Emberi lényként sokkal többek vagyunk, mint amit az emberiség nagy része a magában hordozott potenciából évezredekig megélt. Időről időre jártak közöttünk Mesterek, Próféták, akik felvillantották annak lehetőségét, amit mindannyian élhetnénk. Mélyen egyet értek az Iszlámmal, amikor azt mondja, hogy Mohamed után nem lesz több Próféta. Valóban nem, mert annak az ideje jött el, hogy mindannyian azok legyünk, azaz megéljük a Valódit. Ebben támogat minket most minden, és ezt segíti a DNS szálak felébresztése is.

A második DNS szál hanganyagának díja 1100Ft, a teljes kurzus 9100Ft. Április 21-ig rendelheted.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (második DNS szál hanganyaga, teljes kurzus): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom