A világ megváltoztatásához minden adott benned. Mindannyiunk számára adott. Mert a változáshoz elég a testünk, lélegzetünk és tudatunk. Tudatos lélegzettel bármi átalakítható. Tudat és fókusz. És erre most kiemelten szükség van, mert a világ sorsa és így a te személyes sorsod is azáltal tud jelen pillanatban megfordulni, hogy hol tartjuk meg az energia-szintünket.

Ez valójában mindig is így volt. De most nagy a tét. Mert két világ küszöbén toporgunk, és a régi, a mások fölötti hatalmon alapuló erőteljesen küzd az emberi elme kontroljáért.

Három légzésen alapuló meditációval utazom és ezeket tudom továbbadni a Hold különböző fázisainál:

111 Lélegzet Meditációk

light

 Mindhárom légzésen alapuló meditáció a konkrét célján kívül támogat abban, hogy megtudd tartani a figyelmed fókuszát ott, ahol szeretnéd.

111 Lélegzet – Selket

 Október 14-én Sötét Holdnál küldöm ki

Selket az ősi Egyiptomi Neteruk közül az, aki a skorpiókhoz kapcsolódik, koronaként skorpiót hord a fején. A varázslat és a gyógyítás erői tartoznak hozzá. Az ő érintésében a skorpió mérge gyógyító, tisztító eszenciává változik annak, aki tiszta szándékkal érkezik.

Ez a meditáció 111 lélegzeten keresztül dolgozik Selkettel, a skorpióval, test és tudat végigtisztításával.

111 Teremtő Lélegzet

Október 16-án ÚjHoldnál küldöm ki

A forma mögött áramló energia van, az atomok tánca. A figyelmed irányultsága átrendezi az atomok táncát és új formák alakulnak ki. Ha 111 lélegzettel megtartod a figyelmed azon a valóságon, amit tapasztalni szeretnél a formák átrendeződése elindul.

111 Lélegzet – Hála

Október 31-én TeliHoldnál küldöm ki

A hála a már formában létező bőségre irányítja a figyelmünket. Aminek a figyelmünket adjuk az növekedni kezd. 111 lélegzettel hálát adunk azért, ami VAN, a figyelmünk a hiányról a bőségre irányul, a figyelmet 111 lélegzeten keresztül a bőségen tartjuk így a bőség az életünkben tovább növekszik.

A három hanganyagot a Holdciklus kapcsolódóan küldöm ki, de valójában minden nap végezhetjük ezeket a gyakorlatokat, ahogy én is teszem.

A három 111 Lélegzet hanganyag díja 9 110Ft. Vagy egyenként 3300Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Selket, Teremtő, Hála, mindhárom):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom