Írtam a férfi energia változásáról. De változik a női is. A kettő összefügg. A női ébredésével ébred a férfi, a férfi ébredése megerősíti a nőit a saját helyén, és a női így további erővel tudja táplálni a férfit. A VISSZATÉRÉS ideje van. Visszatérünk az erőnkbe, visszatérünk a helyünkre, visszatérünk az Édenkertbe.

Ma délelőtt Mona ElTahawyval beszélgettem Twitteren Sekhmet erejéről. Mona újságíró, aktivista, a női és emberi jogok világszerte ismert szószólója, igazi szenvedélyes amazon. Kettős állampolgár, eddig New Yorkban élt, de most visszaköltözött Kairóba. Van a karján egy Sekhmet tetoválás. 2011-ben Monát letartóztatta az egyiptomi rendőrség, amikor a rendőrség egy héten keresztül lövöldözte és könnygázazta a tüntetőket a Tahrir Térhez közeli egyik utcában. A letartóztatása egy éjszakája alatt Monát bántalmazták, eltört mindkét karja és szexuálisan zaklatták. Hihetetlen egy nő, az első tweetje a szabadulása után arról szólt, hogy végig egy dolog járt a fejében, hogy mindezt meg fogja írni és a világ elé tárja. Így is történt, és ezzel kinyitotta az utat arra, hogy nyilvánvalóvá váljék, hogy az elnyomó rezsim hogyan bánik a női aktivistákkal. Mert a szexuális zaklatás és bántalmazás addig is volt, régóta, csak a legtöbb nő nem merte nyíltan vállalni mi történt vele, mert ez tabu. Monával mindez az egész világ előtt nyilvánosságot kapott, és ezzel kisöpörte a többi nő félelmét is, illetve világosságra került az, amit addig a rezsim tagadott. Ezek után érkezett meg Sekhmet Mona karjára.

Sekhmetről, és Bastetről, egymáshoz közel álló energiaminőségeket megjelenítő ősi egyiptomi Istennőkről beszélgettünk Monával. És erről eszembe jutott az a Bastet kép, ami a Facebookon egy ideig a cover fotóm volt. Bastet-1-2Jó volt újraolvasni a sorokat, amiket annak idején a kép mellé írtam:

“Én vagyok Ő, aki látja a Láthatatlant. Én vagy Ő, aki kétség nélkül tudja látomása igazságát. Én vagyok Ő, aki engedi a látomásait testet ölteni, könnyedén, a megfelelő pillanatban. Én vagyok Ő, aki a Forrásból kiáradó életenergiával táncol…”

A szavak kb. egy éve jöttek át, amikor elkezdtem összekapcsolódni egy előző életben elfelejtett Lélek-részemmel, és azzal a Bastet Papnővel, aki ott voltam. De ezek a szavak és ez az erő aktuálisabb, mint valaha. Ajánlom minden nőnek, hogy lélegezzük mélyen magunkba, térjünk vissza ezen erőnkbe, mert az Új Világnak szüksége van ránk.

Az Új Világ Valódi Nőkből és Valódi Férfiakból születik.

A hétvége, és a tegnapi nap nagy részében nem csináltam semmi mást, csak takarítottam. Vizualizációval és meditációval takarítottam magamban mindazt a negativitást, amely elválasztott a Hathor-energiától. Tegnap estére meg is érkezett az eredménye J

Utolsó magyarországi tartózkodásom alatt Hathor erejében több, mint 20 nővel utaztam együtt, és varázslatos volt. Mindig varázslat megtapasztalni a Valódi Nő erejét.

Szintén utolsó magyarországi tartózkodásom alatt született meg bennem az a döntés, hogy hanganyag készüljön a szertartásokhoz, melyek így azok számára is átélhetőek, akik nem tudtak ott lenni személyesen, vagy ott voltak, de szeretnének újra összekapcsolódni a szertartás energiájával.

Így női erőd felébresztéséhez és táplálásához ajánlom neked az alábbi meditációs anyagot:

„Hathor Kelyhe” Női Szertartás Hanganyaga

A szertartáson táncon, meditáción és szertartásos elemeken keresztül kapcsolódtunk Hathor Istennővel, Hathor papnőivel, Hathor ősi egyiptomi templomaival és a saját testünk emlékeivel. Hathor varázserején keresztül ébresztettük magunkban azt a női varázst, amely az életünket és a férfival való viszonyunkat hathatósan alakítja át, és tölti meg gyönyörrel.  Ezen az utazáson vezet végig a hanganyag is.

A hanganyag kedvezményes ára 1900Ft, ha március 24-ig megrendeled és befizeted (a hanganyagot március 26-án küldöm ki).

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A Hathor Kelyhe, a Lótusz és a Lélek Tájai Szertartások hanganyagainak együttes kedvezményes ára, 4500Ft!

Részletekért  és megrendeléshez ide kattints!

Amúgy a Monával folytatott mai beszélgetésünk abból indult ki, hogy Sekhmet a háború istennője, ami egy erősen leszűkített patriarchális magyarázat, az égvilágon semmi köze nincsen Sekhmet energiájához. Sekhmet azzal a végtelen erővel kapcsol össze minket, amely mindannyiunkban ott van, megtanít bölcsen használni ezt az erőt (ezt már tapasztalhattad amúgy, ha csinálod a Kalabsha meditációt). Sekhmet minőségével való kapcsolódás segít kilépni a mások fölötti hatalmi mintázatokból, és segít élni belső erőből.

Mindezt nem fogod könyvekben elolvasni, és nem fogod hallani idegenvezetőktől, sőt egyiptológusoktól sem. Nem azért, mert baj van velük, hanem azért, mert az elmén keresztül közelítenek, és a mai ember beszűkült tudatosságán keresztül próbálnak értelmezni valami sokkal tágabbat.

Vannak a létezésnek olyan rétegei, melyek csak a Lélekből közelítve nyílnak meg. A Lelkedre viszont úgy tudsz támaszkodni, ahogy az elmédre sosem.

Kívánom, hogy utazzunk egyre többen és egyre többet a Lélek tájain.

A Lélek Tájai Szertartás hanganyagát is megrendelheted most:

Lélek Tájai Szertartás-Hanganyag

“Éppúgy, ahogy külső tér is van – a végtelen égbolt, amelynek nincs határa -, pontosan ugyanúgy a belső égbolt is határtalan…” (Osho)

Ha ebből a határtalan, végtelen belső térből élsz, akkor ez a külső valóságodat is végtelen csodák folyton táguló terévé változtatja. Ide utaztunk a Lélek Tájai Szertartáson és ide utazhatsz a hanganyag segítségével is.

A Lélek Tájai Szertartás Hanganyag ára 2 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyag kedvezményes ára 1900Ft, ha március 24-ig megrendeled és befizeted.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A Hathor Kelyhe, a Lótusz és a Lélek Tájai Szertartások hanganyagainak együttes kedvezményes ára, 4500Ft!

RÉSZLETEKÉRT ÉS MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

Utoljára ezt szeretném még egyszer kihangsúlyozni: „A hétvége, és a tegnapi nap nagy részében nem csináltam semmi mást, csak takarítottam. Vizualizációval és meditációval takarítottam magamban mindazt a negativitást, amely elválasztott a Hathor-energiától.”

Nem adtam fel, nem hagytam abba. Mert a rezgéseim az ismétléssel íródnak. A régi akkor tűnik el, ha választok helyette egy újat és azt ismétlem.

Konkrétan ezt gyakoroltam:

SZERETLEK Meditációk

A női változat abban erősít, hogy valóban nő legyél, azaz a szeretet forrása, és csak ez legyen benned jelen, mert ez a valódi.

A férfi változat pedig abban erősít, hogy valóban férfi legyél, akinek tettei a szív vezetéséből születnek, akinek lépteit a szerelem-szeretet szolgálata vezeti.

Mivel nagyon intenzív néhány hét elé nézünk, és nagy szükség van a szellemi erőkre, a lényünk tisztulására, isteni önvalónkba való belenövésre, ezért március 21-ig az összes, elmúlt néhány hónapban átjött meditációs anyagomat (köztük ezt a SZERETLEK Meditációt is) kedvezményesen rendelheted meg március 21-ig! A meditációs anyagokat három-naponta küldöm ki, hogy minél hamarabb elkezdhesd őket gyakorolni.

És mivel mindennél fontosabb a női és férfi energiáink magas-rezgésében való megállás, ezért a december 21-ére megérkezett, ezzel kapcsolatos meditációt ajándékba adom már egy megrendelt másik meditáció mellé!

EGY MEDITÁCIÓ DÍJA 1000FT, KÉT MEDITÁCIÓ DÍJA 1500FT, HÁROM MEDITÁCIÓ DÍJA 2000Ft! Március 21-ig rendelhetsz, de a meditációt megkapod hamarabb, mert három-naponta küldöm őket.

A MEDITÁCIÓKRÓL RÉSZLETEKÉRT ÉS MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!