Valamikor hittünk a varázslatban, varázs-erőben. Kollektíven hittünk benne. Mi is a varázslat? Hozzám Starhawk magyarázata áll legközelebb: A valóság tudatossággal való megváltoztatása.

Valamikor az emberiség kollektíven hitte, hogy ez lehetséges. Majd minél inkább eltávolodtunk ettől a kollektív életszemlélettől annál inkább félni kezdtünk a varázslattól, és elhittük, hogy varázs-ereje másoknak van, nekünk nincsen. Vagy egyszerűen csak vágyunk arra, hogy varázs-ütésre megoldódjanak a dolgok, de nem hisszük el, hogy ez lehetséges.

Egyiptom egy olyan ország, melynek múltját mélyen áthatja a varázslat, és amely ma is hisz a varázslatban. Persze a varázserőhöz való kapcsolódás eléggé torzult itt is. Leginkább a mindenféle ártó varázslatoktól tartanak – és van is bőven belőle – de a személyes varázs-erőt, mellyel a valóságot formálni tudjuk már itt is inkább kiválasztott személyekre ruházták át.

Egyiptom egy olyan ország, ahol folyamatosan bukkannak elő a múlt kincsei. Most például rábukkantam egy apró kis eszközre, melyet varázs-tálnak neveznek. Régi kis bronz tálacskák, a belsejükbe a Koránból véstek szent szöveget, a tálkába helyezett víz gyógyító és védelmező erővel rendelkezik. Ezt tartják róla.

Vannak tárgyak, melyek azonnal mélyen megérintenek Egyiptomban, mert érzem a bennük rejlő ősiséget, a hozzájuk tasetalkhadda2kapcsolódó energiateret, és persze ismerősek, tudom, hogy nem először érintem őket.

Egy hónapja láttam először ilyen varázs-tálat, és tegnap kaptam egyet ajándékba egy barátnőmtől.

Ezután néztem kicsit jobban utána, és bukkantam rá arra, hogy nem véletlenül érzem a tálkában az ősiséget. A varázs-tálkát már a ie. 2300 körül is használták Babylonban, illetve a teljes akkori Közel-Keleten elterjedt volt a használata. Persze akkor még más szöveget véstek bele.

Nem véletlen, hogy most került elém ez az ősi varázs-eszköz, hiszen erősödik annak energiája, hogy szembenézzünk saját varázsos, mágiás múltjaink árnyaival és használni kezdjük a varázs-erőnket jóra, szívből.

Tegnap elmentem a kairói bazárba és egy ismerős antik-boltos üzletében rábukkantam 5 ilyen varázs-tálra. Ha érzed, hogy te vagy ezen különleges varázs-eszköz tulajdonosa, akkor írj:

VARÁZS-TÁL

A varázs-tál összekapcsol azon idők tudatosságával, amikor a varázslat, a varázs-erő, a valóság tudatossággal való megváltoztatásának képessége a mindennapok része volt. A hozzá kapcsolódó kollektív erőtér oldja a kétségeidet, és segít teremtő szándékod megsokszorozásában.

Összesen 5 ilyen tálacskát találtam, ebből egy van még Magyarországon, díja 21000Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, és a VARÁZS-TÁL szót: jelentkezem@vereskriszta.com

2016. júniusában érkezett három varázs-erőhöz kapcsolódó hanganyag:

VARÁZS-ERŐ Hanganyagok

Június 2-án Sötét Holdnál érkezett az a hanganyagot, mely oldja a varázs-erővel, mágiával való visszaéléses emlékeidet.

Június 5-én ÚjHoldnál érkezett az a hanganyagot, mely tiszta félelem nélküli teret teremt benned, amelyet hozzákapcsolhatsz a varázs-erő tiszta használatának kollektív erőteréhez.

Június 20-án TeliHoldnál érkezett az a hanganyagot, mely egyre nagyobb teret nyit az életedben varázs-erőd használatához.

A hanganyagok kedvezményes díja most 3600Ft helyett 2000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik március 21-ig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*