Varázsos TeliHold közeledik. Júniusban TeliHold péntekre esik, 13-ára. A babonások itt összerezzenhetnek. De inkább ünneplésre méltó nap ez. Nem a balszerencséé, hanem minden varázserők együtt-táncáé. Csodás nap a Teremtésre. És ráadásul még TízMilliószoros Nap is lesz. Minden gondolatodnak sokszoros ereje van ezen a napon.

Használjuk hát azt, hogy ennyi varázs-egybeesés van ezen a napunk és varázsoljunk.

telihold3És mi a varázslat? A valóság tudatossággal való megváltoztatása. Hogyan teheted ezt legkönnyebben? A gondolataid megválogatásával. Mi hát a varázslat? Az, hogy te irányítod a gondolataidat és nem azok Téged.

Mit tegyél ezért, hogy teljességgel magad javára fordítsd ezen varázs-nap teremtésedet támogató erejét?

Olyan gondolatokat válassz, amik a háláról szólnak, amikkel hálát adsz mindazért, amely jó és szép jelen van az életedben. És aztán oszd meg másokkal saját életedben jelen lévő gazdagság energiáját azokkal, akik azt nélkülözik. Ebben segítek is neked, ha akarod. Egyik TeliHoldas ajándékom számodra egy új Hála Meditáció:

TízMilliószoros Hála Meditáció

A meditációt június 12-én este küldtem ki, hogy június 13-án meg is tudják csinálni mindazok, akik kérték.

Természetesen a meditációt nem csak a holnapi napon hallgathatod, hanem bármikor, amikor szeretnél megérkezni a hála érzésébe. A hanganyag kapcsolódik a Tízmilliószoros Nap és a TeliHold energiájával, de az energia nem ismeri a tér-idő korlátot, így bármikor nyogodtan hívhatod ezeket az erőket. Ha szeretnéd megkapni az ajándék meditációt csak annyi a dolgod, hogy kéred az alábbi űrlapon keresztül.

Szívesen elküldöm a hanganyagot ismerőseidnek, barátaidnak is. DE! Az a kérésem, hogyha szeretnék, akkor az alábbi űrlapon iratkozzanak fel rá:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *