Bevallom őszintén, hogy engem csalódással töltött el az, ami 2012. december 21-én történt. Illetve az, ami nem történt. Ennél sokkal gyökeresebb, a fizikait teljesen átalakító változást vártam. És persze érzékelem mindazt, ami az energia-mintázatokban megváltozott, de ennél én egy sokkal mélyebb, a fizikaiban konkrétan érzékelhető változásokat vártam. A hatalmi rendszerek teljes széthullását és egy új világrend megszületését.

Azokkal a vágyakkal kapcsolatban, melyek személyesek jól vagyok a türelemmel és azzal, engedjem a vágyaimat a maguk idejében átsűrűsödni fizikai formában. A Kedvesem visszatérése, és az ezt megelőző 9 hónapos nagyon intenzív folyamat – amikor semmi sem látszott a fizikaiban, de mégis egyre sűrűbben történtek a dolgok a finomenergiák szintjén, melyeket folyamatosan érzékeltem – jó tanulóidő volt erre, illetve elhozta a belső bizonyosságot is, hogy tényleg akkor történnek a dolgok, amikor arra megért az idő.

A világban történő változásokkal nem tudok még ilyen megengedő lenne, mert lobogó haragot ébreszt bennem az, amit a kormányok művelnek a világgal. A haragnak hatalmas ereje van, és azt is megtapasztaltam már, hogy ha ezt az erőt annak szolgálatába állítom, amit teremteni szeretnék, akkor csodákat tudok létrehozni. És úgy tűnik itt az ideje annak, hogy mindazt, amit működtetek életem személyes részein, átvigyem erre a másik területre is.

Tudom, hogy sokan éreztek mély türelmetlenséget életetek bizonyos területeinek látszólagos mozdulatlansága miatt. Most, hogy visszatérek azokhoz a türelem-gyakorlatokhoz, melyek segítettek a Kedvesem visszaérkezésének megengedésében, és átviszem azokat az új Világrend beengedésébe, úgy döntöttem, hogy ideje van, hogy ezek a gyakorlatok hanganyagként is megszülessenek, és másoknak is segíthessenek:

„A Maga Idejében” Meditációk

Három meditációs anyagot kapsz. Az első hanganyag abban segít, hogy valtozoido1megtöltsd magad a türelem rezgésével, amely egyenlő azzal a hittel, hogy amit hívsz úton van feléd, és a meg is történik az arra legalkalmasabb pillanatban.

A második hanganyag abban támogat, hogy visszalépj a pillanatba, és rácsodálkozz annak csodáira.

A harmadik hanganyag segítségével pedig visszairányíthatod a figyelmedet arra, amit hívsz, így a vágyad megtestesülését és nem pedig annak hiányát táplálva energiával.

A három hanganyag díja 1800Ft. KEDVEZMÉNY! Február 24-ig kedvezményes, 1200Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

A decemberi fordulópont elhozott még egy jelentős változást. A különböző világok közötti határok összeomlóban vannak, azaz a világok egyre inkább összeérnek, ennek egyik következménye az, hogy a negatív rezgések választása sokkal könnyebben utat nyit olyan asztrális energiák hozzánk kapcsolódására, melyek nem éppen pozitívan érintenek minket. Ez persze semmiképpen sem azt jelenti, hogy bármitől meg kéne ijednünk, csupán fel kell ébrednünk. Képesek vagyunk az alacsony rezgésű asztrális jelenlétektől nem csak megtisztítani az életünket, hanem segíteni tudunk azok fénybe emelésében is.

Bármilyen zavaró jelenlétet érzékelsz az életedben, az első lépés az, hogy felébredj és észrevedd, hogy valamilyen módon alacsony – azaz nem szeretet alapú – rezgéseket működtetsz. Ezután választhatod ezek átalakítását, a szeretetbe emelheted a rezgéseidet, amely az asztrális energiának is megnyitja fény-kaput.

Ha szeretnél segítséget ehhez a folyamathoz, akkor ajánlom figyelmedbe ezeket a meditációkat:

REZGÉS-EMELŐ Meditációk

Három meditációs anyagot kapsz. Az első meditáció abban segít, tudatosítsd valtozoido2magadban, hogy minden félelmed illúzió, amely helyett választhatod a szív erejébe való megérkezést.

A második meditáció  a jó-ra és rossz-ra osztottságból megérkeztet a szív ritmusába, az EGY SZÍVBE, amely mindent magába ölel.

A harmadik meditáció a segít abban, hogy kiterjeszd a szíved terét, és annak erejével a szeretetbe emeld azt, amitől félsz, és azt,  amivel kapcsolatban ellenállásod van.

A három hanganyag díja 1800Ft. KEDVEZMÉNY! Február 24-ig kedvezményes, 1200Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

 

És természetesen nem csak az alacsony rezgéseink vonzásának ereje nőtt meg, hanem a magas rezgéseké is. Nemcsak az asztrális világok alacsony energiáinak tudunk könnyedén kaput nyitni, hanem arra is, hogy a vágyott valóság átlépjen a megnyilvánulatlanból a megnyilvánultba.

Ezzel kapcsolatban pár napja érkezett meg hozzám egy erőteljes meditáció, amely egyike az alábbi három meditációs anyagnak:

„Teremtés a Szívből” Meditációk

Sokan azt hiszik, hogy a vágyaik megtörténése esetleges. Azt hisszük, hogy az Univerzum bizonyos kérésekre reagál, másokra meg nem. KÉRD ÉS MEGADATIK. Minden.

Három meditációs anyagot kapsz ismét. Az első abban segít, hogy tudatosítsd valtozoido3azt magadban, hogy a vágy, ami a szívedből kiárad máris van, és minél inkább belülről eggyé válj vele.

A második meditációs anyag ráirányítja arra a figyelmedet, hogy ami a szívedből kiáradt, és amivel belülről eggyé váltál elindít kívül is egy erőteljes átrendeződést, és segít abban, hogy engedd történni az átrendeződést, amely a vágyadat egyre közelebb hozza a fizikaihoz.

A harmadik hanganyag abban segít, hogy összesimítsd a külsőt és a belsőt, megengedd, hogy a belső rezgések összeérjenek a külsőben rezgő változásokkal, és ezzel még tovább tápláld a vágyad fizikaivá érését.

A három hanganyag díja 1800Ft. KEDVEZMÉNY! Február 24-ig kedvezményes, 1200Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

FIGYELEM! TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A „Maga Idejében”, a „Teremtés a Szívből” és a Rezgés-Emelő Meditációkat együtt, kedvezményes 3000F-os áron rendelheted meg!

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta