“Az emberek először a női utat ismerték, tanultak a Földtől és tápláló erejétől, a teremtés láthatatlan szubsztanciájáról. Azután változás történt, az emberek a férfi utat kezdték élni, a szavak erejét, a gondolatokét és az erőt a láthatóba helyezték. A láthatatlant Istennek nevezték el, törvényeken és vallásokon keresztül tették láthatóvá, eltávolították maguktól, kívül kezdték keresni az erőt, az anyagban. Arra törekedtek, hogy formába kényszerítsék a többieket, harcoltak a hatalomért szóval és karddal, mert az erőt abban vélték megtalálni, hogy mindenkit olyanná formáljanak, ami megfelel az egyetlen igazságnak.” 

Ismét Flo Aevia Magdalena Emlékszem az Egységre könyvéből idézek. Nagyon időszerű ezen üzenet, mert ahogyan mér jeleztem 2014 második felében arra kapunk lehetőséget és hívást, hogy gyógyítsuk a csoportokban, közösségekben való jelenlétünket. Ez pedig ez jesusmagdalene3erő kiegyenlítésével lehetséges.

Ahhoz, hogy ki tudjunk lépni az alá-fölé rendelt viszonyokból, melyeket legtöbbször a bennünk lévő érzések, azaz az erőnk helytelen használata hoz létre. Nevezhetném ezt a köldök-csakra alul és felül működésének is. Nem azért élünk hatlami alá és fölé rendelésekben, mert ez a világ berendezkedése, azért lett ez a világ berendezkedése, mert elfelejtettük jól működtetni az a végtelen erőt, amelynek mindannyian birtokosai vagyunk.

Jézus és Mária Magdaléna együttes teremtésével elindult a változás az erő használatában. Kicsivel több, mint 2000 éve elindult az a folyamat, ami ide vezet: “Először a szétválasztottságot tapasztalják meg, hogy azután felismerjék a kettősségben az egységet. És az ellentétek egysége csak azután tud megvalósulni, miután az emberek megismerték a háborút és a béke mellett döntenek. Csak azután tudják az igazságot választani. A választásaik hozzák el nekik a tudást, ami a belső bölcsességből fakad, és ez mindannyiunkban ugyanaz, ezért elvisz az egységbe. Mert az egyetlen igazság az Egység.”

Jézus és Magdaléna energiája, kettőjük egysége és mindaz, ahogyan ők működtették az erőt velünk marad egészen az Őszi Napéjegyenlőségig. Május elsejével Magdalénától érkezett két üzenet, a mai napon pedig Jézustól egy üzenet a Megváltásról, a Nyári Napforduló és az Őszi Napéjegyenlőség között pedig kettőjük közös üzenetei érkeznek az ERŐ működtetéséről:

ÜZENETEK AZ ERŐRŐL – Jézustól és Magdalénától csatornázott hanganyagok

Az üzenetek nagyobb időintervallumokkal érkeznek, mert a mély energiáik feldolgozásához időre van szükségünk. Ezért továbbra is küldöm őket abban az ütemben, ahogy jönnek. A következő erőteljes üzenetet az októberi ÚjHolddal küldöm ki (október 23.)

Június 22. és szeptember 21. között küldöm ki a Jézustól és Magdalénától csatornázott erőteljes köldök-csakra energiákat tisztító üzeneteket. Az üzenetek segítenek az erőd tiszta működtetésében, és a hatalomhoz való viszonyod átalakításában. Segítenek, hogy a hatalom-mások-fölött mintázatból kilépve a Belső Erőd végtelenjéből kezdj teremteni, illetve másokhoz viszonyulni.

Az üzeneteket már elkezdtem küldeni, 2500Ft-os áron tudod őket most megrendelni, ha szeretnél bekapcsolódni (természetesen a korábbi üzeneteket is megkapod).

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *