Utolsó magyarországi tartózkodásom alatt fura, és egyáltalán nem kedves sms-eket kaptam arabul egy számomra ismeretlen egyiptomi számról. Az ismerősöm, aki lefordította az üzeneteket folyamatosan ideges lett a tartalmuktól, és nem értette, hogy én miért nem. Miért lennék ideges attól, hogy ki mit ír, vagy gondol rólam. TUDOM, HOGY KI VAGYOK. És mások véleményétől függetlenül VAGYOK, AKI VAGYOK.

Nincs semmi visszaigazolás arra, hogy kitől érkeztek az üzenetek. Én az üzenetek tartalmából úgy éreztem, hogy az akkor még távol maradó Kedvestől. Ami persze többek szemében még felháborítóbbá tette az egészet. Engem nem háborított fel, inkább örültem, mert ha valóban tőle érkeztek az üzenetek, akkor az csak annyit jelentett, hogy végre valamilyen formában elkezdte kommunikálni azokat a félelmeket és kétségeket, amik addig is rágták belülről. Megtartottam őt a szeretetemben, és bíztam abban, hogy a szeretet elég erős a gyógyuláshoz. Távolról is. És elég erős!

Két évvel ezelőtt még nem tudtam ilyen belső nyugalommal fogadni a hasonló szituációkat. A Kedves előtti párkapcsolatom véget érését követő három éves tényleges elszakadási folyamatban nagyon sok minden történt, ami akkor nagyon fájdalmasan érintett. Az akkori kedves nagyon sok bántó dolgot vágott a fejemhez, és mégsem cserélném el az életem azon időszakát. Miért? Mert egy idő után észre kellett vennem, hogy ő csak olyan dolgokkal tud megbántani, amit valahol mélyen én is gondolok magamról. És innen indult el a tisztulási folyamatom, az önmagammal szembeni nagyon durva ítéletek elengedése, és a megérkezés abba a Ragyogásba, ami ezek mögött ÉN VAGYOK.

Ha hiányzik az Önmagaddal kapcsolatos erőteljes belső hit, akkor csak sodródsz össze-vissza és lépten-nyomon küzdeni fogsz azzal, hogy ki mit gondol rólad, ki mit vár el tőled. Ilyenkor kívülről keresed a visszaigazolást, ahelyett, hogy azzal a Fénnyel áldanád meg a Világot, amit belül a Lelked mélyén hordozol.

Új Online kurzusommal utazásra hívlak, hogy felismerd Önmagad Csodáját! Holnap éjfélig még kedvezményes áron jelentkezhetsz:

 „Szeresd Önmagad és mindegy…” Online Kurzus

indul: 2012. július 19.

3 hét * 1 személyes hanganyag, ami megerősít saját magad elfogadásában és szeretetében ­* 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés

„Csak úgy szabadulhatunk meg a szeretetlenségtől, ha elkezdjük felismerni saját értékünket. Ha önmagunkat értékesnek tartjuk, akkor mások is felismerik az étékeinket…Akkor érezzük mások szeretetét, ha magunkat szeretjük.” (Chuck Spezzano)

Az online kurzus részvételi díja 15000 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 10000Ft, ha június 15-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Most kezdem megérteni, hogy milyen ajándékokat hozott nekem ez a kilenc hónap. Az egyik legszebb az, hogy megérkeztem oda, hogy felismertem: egyetlen dologra vágyom a Kedvessel kapcsolatban, SZERETNI SZERETNÉM. Minden, ami előtte fontosnak tűnt, és próbáltam a kapcsolatunkban létrehozni tovatűnt. Egyszerűen SZERETNI vágyom. Egyszerűen SZERETEM.

Sok mindenhez ragaszkodtam régebben, vitáztunk rajta, egymásnak feszültünk. Mert féltem attól, hogy ha én nem biztosítom be azt, hogy mindezeket megkapjam, akkor sosem történnek meg, és le kell mondanom róluk.

A SZERETETBEN való megpihenés Tündérországba repített. Hajnal ötig nem tudtunk aludni, mert több, mint négy órán át öleltük egymást. Nem szerelmeskedtünk, csak benne maradtunk ebben a gyönyörű ölelésben, ebben a  végtelenített szeretet-áramlásban, amiben a Szerelmem olyan módon megnyílt, mint előtte soha, és olyan mélységesen-szépséges dolgokat mondott el, mint előtte soha. És az ölelést folytattuk másnap ébredés után, egészen este hétig.

Mindaz, amit előtte létrehozni próbáltam, hirtelen magától itt van. A SZERETETBEN való feloldódás elvitt oda, ahol könnyedén minden megérkezik, amit eddig kerestem. Sőt a Szerelmem olyan csodákkal ajándékoz meg, amiket nem is vártam, mert nem is tudtam, hogy létezhetnek.

A Szeretet ereje elég ahhoz, hogy a kapcsolódásaidat átemeld a Tündérek Országába! Holnap éjfélig még kedvezményes áron jelentkezhetsz:

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

indul: 2012. augusztus 17.

9 hét * 3 hanganyag ­* 9 tanítás * 9 gyakorlat * 9 személyes visszajelzés

Csak rajtunk múlik, hogy a kapcsolatainkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. Minden kapcsolódásban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a kapcsolat változni kezdjen.

A kurzus ezeket a témákat érinti: elfogadó, megengedő és támogató szeretet gyakorlása * megbocsátás és a szíved meggyógyítása * a másokkal szembeni bizalomba lépés * mit tegyél támadások és érzelmi zsarolások esetén * hogyan maradj meg a szeretet állapotában

Az online kurzus részvételi díja 22 900 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 15000Ft, ha június 15-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

KEDVEZMÉNY! Ha jelentkezel mindkét Online Kurzusra jelentkezel, akkor számodra a két kurzus részvételi díja csak 23000Ft! És ha benne vagy az első tíz jelentkezőben, akkor az Online Elengedés Kurzust ajándékba kapod!

Sötét Holdhoz közeledünk, nemsokára teljesen eltűnik a Hold az égről. Hold-Anya sötét fátyolba burkolja magát, és ezzel kinyitja a tudattalan kapuját. Ilyenkor érzékenyebbek vagyunk, és sok minden felszínre bukkan, ami eddig is visszatartott minket attól, hogy azt éljük, AKIK VALÓJÁBAN VAGYUNK!

A múlt heti Magdaléna csatornázás szépséges, támogató üzeneteket hozott azoknak, akik részt vettek rajta. Ha úgy érzed, hogy a mostani Sötét Holdas Magdaléna csatornázás neked is segíthet, akkor várlak szeretettel:

Magdaléna Csatornázás – 2012. június 16-18.

Skype találkozóra várlak, ahol először elmondhatod azt, ahol éppen vagy az életedben és felteheted a kérdéseidet arra vonatkozóan, ami éppen foglalkoztat. A Sötét Hold energiája az elengedésé, tisztulásé. Alkalom arra, hogy kilépj azokból a mintázatokból, amik távol tartanak attól, hogy Otthon Legyél, és belépj oda, ahol a Helyeden vagy az életedben.

A beszélgetés után Mária Magdaléna energiáit magamba hívva, tolmácsolom feléd Magdaléna Téged segítő, támogató, átalakulást hozó szavait. Magdaléna üzenetét rögzítem, hanganyagként kapod meg, így bármikor előveheted és meghallgathatod.

Ebből a pár időpontból választhatsz: június 16. 17:40-18:10, 18:20-18:50 * június 17. 17:00-17:30, 17:40-18:10, 18:20-18:50 * június 18. 16:00-16:30, 16:40-17:10, 17:20-17:50, 18:00-18:30, 18:40-19:10, 19:20-19:50

A csatornázás és a hanganyag ára 5000Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, és a skype címedet: kriszta@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta