Arra ébredtem tegnap reggel, hogy az egyik vállamon a Kedves vállai nyugszanak, a másikhoz simulva pedig az egyiptomi kiscicám fekszik. Feküdtem mozdulatlanul, hallgattam a lélegzetüket és engedtem, hogy a lélegzet ritmusa elringasson. És közben az járt a fejemben, hogy ez a tökéletes reggel.

Majd nem sokkal később belemerültem a gránátalma magok vörös színébe és abba, ahogy az ízük egybeolvadt a reggeli kávém ízével. A reggel tudott még tökéletesebbé változni.

És ez egyre tudott növekedni, a Kedves ébredésével, a neki készített reggelivel, a közösen elfogyasztott fahéjas almapürével, és a tejeskávéval, melyet csak a Kedves tud ennyire finommá keverni.

Mindig is hittem abban, hogy mi teremtjük a saját Poklunkat, vagy Mennyországunkat. A hétköznapjainkkal való elégedettség és öröm utat nyit a Szerelemnek, és Szerelemben együtt a Mennyországnak olyan gyönyörteljes részeit tudjuk felfedezni, amit egyedül nehéz lenne, bármennyire is elégedettek vagyunk. De persze ez is egy választás, hiszen az egoban elveszve a legnagyobb Szerelmet is pokollá tudjuk változtatni:

Februárban, Valentin Nappal indítom új online kurzusomat, amely neked is segít abban, hogy egyre táguló Mennyországot teremts a párkapcsolatodban:

 „Hétköznapi Mennyország”

Online Kurzus Nőknek a boldog párkapcsolatért

indul: 2013. február 14.

5 hét * 5 hanganyag ­* 5 tanítás * 5 gyakorlat * 5 személyes visszajelzés

„Ha képesek lennénk egy embert teljesen szeretni és teljesen megbocsátanánk neki, akkor rátalálnánk a Mennyországra.” (Chuck Spezzano)

Csak rajtunk múlik, hogy a párkapcsolatunkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. A párkapcsolatban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a szerelem lángja újra fényesen világítson, és a megszülessen a pár között a hétköznapokban is élhető Mennyország.

Képes vagy a szeretetet és a Mennyországot választani. Ez a kurzus abban segít, hogy ezt az életedet és kapcsolatodat átformáló gyakorlattá tudd változtatni.

A kurzus részvételi díja 19500Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 13000Ft, ha november végéig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

Kedvezmény, ha benne vagy az első tíz jelentkezőben, akkor ajándékba megkapod az Online Szerelem-Vonzó Kurzusomat, melynek segítségével megerősítheted magad a szerelem állapotában.

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

Az én ego-mintázatom az volt, hogy valahányszor megtapasztaltam a való mélyülő intimitást, és azt, hogy a kapcsolódásunkat áthatja az a gyönyör, melyre vágytam, és melyet kértem, gyorsan találtam egy apróságot, mellyel ellökhettem őt magamtól.

Spezzano Ha fáj, az nem szerelem című könyvének tanításai így évek múlva is visszacsengenek. Az egyik ilyen visszacsengő mondata azt mondja, hogy amikor minden jó lehetne, akkor problémákat gyártunk.

Tényleg ez történik. Az ego küzd saját maga túléléséért, és az ego tápláléka a negativitás. Az ego még a legnagyobb gyönyörök közepében is képes találni egy aprócska fogódzót, melyet hatalmassá tud duzzasztani. Ha hagyjuk.

De észre is vehetjük, hogy mi történik éppen, és ahelyett, hogy engednénk, hogy az ego játszmái kihúzzanak a jóból, és szépséges közelségből, áthelyezhetjük a fókuszt az elméből a szívbe, engedhetjük az egot a szív atomjainak táncába olvadni, és megpihenhetünk az ebből születő, mélyülő közelségben.

Januári magyarországi tartózkodásom alatt ismét lesz Intimitás Szertartás, melyre Téged is szeretettel várlak, ha az elzárkózás helyett inkább a megnyílást szeretnéd választani:

Intimitás Szertartás az Istennő Templomban

2013. január 24. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson hátrahagyjuk a félelmeket, amelyek azt mondják, hogy elveszítesz valamit, le kell mondanod dolgokról akkor, ha tényleg elköteleződsz egyetlen Szerelmes Társ mellett. Kilépünk az ego játszmákból, melyek visszatartanak attól, hogy egyre tágabbra nyílj a szeretetben, egyre többet megélj a szépségből és örömből, melyet az Univerzum végtelen bősége kínál neked. Ezen a szertartáson elköteleződhetsz a Lelked és Valódi Önmagad mellett, és ezáltal beléphetsz a magadban hordozott Édenkertbe.

Az Intimitás Szertartás részvételi díja 4 500 Ft.  KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha november végéig bejelentkezel, befizeted a részvételi díjat és benne vagy a következő hét jelentkezőben!

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!