Tegnap volt az utolsó napom Cipruson, este repültem vissza Kairóba. Nem terveztem semmit erre a napra, de másképpen alakult. Egy spanyol lányt gyógyítottam, és egy félig amerikai-félig szicíliai lánynak olvastam a Boldogasszony jóskártyámból és a Lelkéből. Vannak olyanok, akik az összetalálkozásunkat véletlenek sorozatának tartanák, de az, aki tudatosan szemlélődik, az látja, hogy mindez egy Tökéletes Intelligencia zseniális terve volt.

Mi is történt?

Vasárnap este színházba mentem Francesca barátnőmmel, a színdarab végén találkoztunk össze a két lánnyal, Rocioval és Francescával. A második Francesca szintén Cipruson él, Rocio őt látogatta meg két hétre. Rocio szeretett volna egy kártya-olvasást a ciprusi léte alatt, de akit talált valamiért mégsem szólította meg, ezért csak hagyta folyni az eseményeket.

Vasárnap este Rocio erősködött, hogy jöjjenek be a színháznak abba az épületébe, ahol mi is tartózkodtunk, Francesca barátnője egy másik útvonalon szeretett volna jönni, de végül engedett Rociónak. Így találkoztunk össze. A két Francesca ismerte egymást, mi is bemutatkoztunk. Kezet fogtam Rocioval, végigfutott rajta az elektromosság, és még három órán keresztül vele is maradt. Tudta, hogy tőlem kell olvasást és gyógyítást kapnia.

Mindez számomra csak később, a gyógyítás után derült ki. A vasárnapi összetalálkozásunk pillanatában csak annyit tudtam, hogy még találkozni fogok a két lánnyal, és gyógyítani fogom őket.

Hétfő délután, amikor Rocio és Francesca felhívtak én éppen az én Francescámmal álldogáltam egy hegyek közé helyezett gát által létrehozott tó partján és gyönyörködtem. A lányok úton voltak Polisba, sátrazni készültek a tengerparton. Amikor kiderült, hogy én kedden este elutazom, és így csak kedden reggel tudunk találkozni, visszafordultak.

És ez sem volt véletlen. Abszolút jó helyre tartottak, de Rocionak szüksége volt a gyógyításra és a Lelke által feltárt mintázatok ismeretére ahhoz, hogy Polis át tudja neki adni a gyógyító ajándékait. Polis hegyei, Aphrodité delfineinek varázs-erejét hordozó tengerpartja, és Aphrodité fürdője lehetőséget adtak neki arra, hogy ott fejezzen be egy olyan megtisztító zarándoklatot, melyet életekkel ezelőtt nem tudott befejezni, és így több életen keresztül elválasztódott attól a megszentelt párkapcsolattól, amire mindig vágyott, és aminek átélése a Lélek feladata ebben az életben.

Hát nem csodálatos rendező az Univerzum? Milyen gyönyörűen összerendezte ezt a találkozást, hogy a segítség éppen abban a pillanatban érkezzen el Rociohoz, amikor annak helye volt az ő életében.

Ha úgy érzed, hogy neked is segíthet a személyes Lélek-Összekapcsolás abban, hogy életed különböző területeit a Lélek rezgésére hangold, és így másfajta valóságot teremts, akkor várlak Téged legközelebbi budapesti tartózkodásom:

 Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

július 30. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30, 19:00-20:00 * július 31. 12:00-13:00, 13:15-14:15, 15:00-16:00, 16:15-17:15 * augusztus 14.  16:30-17:30, 17:45-18:45, 19:00-20:00

A Lélek-Összekapcsolás részvételi díja 13000Ft. Ajándékom számodra az, hogy ha július 15-ig bejelentkezel, akkor 8000Ft és 13000Ft között azt a részvételi díjat fizeted, amire jó szívvel igent tudsz mondani.

Jelentkezéshez küldd el nekem a nevedet, a választott időpontot és összeget, a telefonszámodat és a LÉLEK szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com