A test a Lélek temploma. Az a forma, amelyben a Lelked végtelenje a fizikaiban tapasztalja önmagát. A tested Lelked fizikai kiterjesztése. Arra hoztad létre, hogy örömteli megtapasztalásaid legyenek benne a fizikai létben. A tested kehely, melyen keresztül a Lélek-energiád áramlik a fizikaiba.

Ha hagyod, hogy így legyen.

Minél inkább az elméd mintázatai között elveszetten élsz, annál nehezebb a tested. Nehezebb, mert betegségek testtemplom2terhelik, illetve súlyok, melyben mindenfélét tárolsz.

Minél inkább védekezésre rendezkedik be az életed, annál inkább páncéllá válik a tested, mely megnyilvánulhat túlsúlyban, és a tested bemerevedésében.

Minél kevésbé szereted az életet és magadat, annál jobban megsínyli a tested, például anorexiával, kóros soványsággal.

És lehetne ez folytatni hosszan. De felesleges. Érdemes inkább az energiát annak adni, hogy mi történik akkor, ha a Lelkedből élsz, és engeded a Lelkedet a Testeddel EGYségben táncolni.

Ha a Lelked fényét választod és éled, a tested is egyre inkább telítődik Lélekfénnyel, egyre több testedben hordozott mindenfélét tudsz letenni, elengedni, és a tested átrendeződik. Finoman áttetsző templommá válik, melyen keresztül a Lelked érinti a fizikai világot.

És persze át kell alakítanod a testtel kapcsolatos hitrendszeredet is. Mert a tested nem elöregedésre teremtődött, ahogy ezt hosszú ideig elhittük: “A tested úgy lett megtervezve, hogy sokkal tovább tartson…Mennyivel tovább? Végtelenül tovább. Mit jelent ez? Azt, Gyermekem, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy örökké tartson…Úgy terveztem meg a fantasztikus tested, hogy örökké kitartson. A kezdetek kezdetén fájdalmak nélküli testben éltetek, a halálnak nevezett félelem nélkül. A vallásos mitológiátokban Ádámmal és Évával szimbolizáljátok a sejtszintű emlékét ezen embereknek, de természetesen nem csak ketten voltak.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

És ezek a változások természetesen megnyilvánulnak tested változásaiban. A tested elkezd kilépni a tér-időből, fiatalodik, kortalanná válik. És egyre szebbé és ragyogóbbá.

Ennek választásához állítottam most össze egy támogató csomagot:

Test-Templom Csomag

2015. november 21-én kezdem küldeni

A csomag tartalma:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus * 21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

 21 nap ­* 3 + 21  meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés

Amikor megjelenik az életedben a betegség, azt kezelheted többféleképpen. Megpróbálhatod megszüntetni – ezt tette az emberiség hosszú ideig -, vagy felismerheted, hogy a minden diszharmónia csak annyit jelez, hogy elvesztél egy kicsit az illúziók világában, és elfelejtetted a magadban hordozott Teljességet. Önmagad Teljességének felismerése és a Teljességeddel való azonosulás az EGY-ség. Ez maga a gyógyulás, mert az EGY-ben feloldódik a szétválasztottság, a Teljesség magába öleli a kiszakadt részek illúzióját.

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

ONLINE TESTSÚLYSZABÁLYZÓ TEREMTŐ KURZUS * 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 8 hanganyag

Az első hosszabb hanganyag abban segít, hogy beazonosítsd a súlyfölösleged energetikai hátterét, és elengedd a téged testileg is nehezítő energiákat. A második 6 hanganyag a tanításokhoz és gyakorlatokhoz kapcsolódik (az első gyakorlathoz eddig is volt hanganyag), azaz segítségével a kurzus lépései vihetőek még mélyebb szintre.

“SZERV-KARMA” Oldó-Gyógyító Szertartás Hanganyaga

Az este folyamán végigutaztunk a különböző szervekben tárolt karmikus mintázatok személyes emlékein. Tudatosítottuk azok tanítását, és a szeretetbe emelve korrigáltuk a negatív mintázatot, melyet az életünkbe hoztak. Ezen a folyamaton segít végigutazni a work-shop hanganyaga.

Ezzel a folyamattal nemcsak az életünk változik jobb irányba, de a szerveink is mély terhektől szabadulnak meg. Így megnő bennük a tér a tápláló energiák befogadására, átengedésére, könnyebben végzik a dolgukat, amelyet a testi erőnlét és frissesség jobbulásában érzékelhetsz.

ATLANTISZI SZERV-TORNA Hanganyaga

A hanganyag végigvezet  azon az egész testet belülről “átmozgató” gyakorlatsoron, amelyet egykor Atlantiszban is gyakoroltunk testünk Fény-Templomának örökléttel való megáldására. A torna leginkább energiák mozgatásából áll, minimális test-mozgás, illetve test- és ujjtartás kapcsolódik hozzá.

“Táplál a Fény” Hanganyagok

7 hanganyag azért, hogy az ételből és minden másból is a Fényt vedd magadhoz, és hálatelt imádsággá alakítsd az étellel való kapcsolódásodat

Az Egész-ség és Testsúlyszabályzó kurzusok díja 3000Ft-3000Ft, a Szerv-Karma, Atlantiszi Szervtorna és Táplál a Fény egyenként 2000Ft, ha megrendelésed november 20-ig megérkezik.

KEDVEZMÉNY! A teljes Test-Templom Csomag kedvezményes részvételi díja 8000Ft, amennyiben jelentkezésed megérkezik november 20-ig.

A Csomag mellé kérhetsz magadnak egyéni gyógyítást is, amelyben lebontjuk azt a hét falat, amelyet a testedben építettél fel védekezésül. A falak lebontásával megnyílik az út arra, hogy a tested a Lelked szépségét tükrözze, hozza át a fizikai valóságba. Az egyéni gyógyítás végén megkapod a személyes hanganyagodat is, melynek hallgatásával leföldelheted az életedben a megtörtént finomenergia-változást. A gyógyításhoz skype vagy viber szükséges. Az egyéni gyógyítás díja 13000Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Szeretnél-e egyéni oldást:

*
Melyik kurzusokat szeretnéd (Egész-ség, Testsúlyszabályzó, Szerv-Karma, Szerv-Torna, Táplál a Fény):

*