2011. márciusában egy kisebb csoporttal végigutaztam Felső-Egyiptom Nílus menti templomait, és ami legmélyebb felismeréssel érintett az az összes Templomban többszörösen visszaköszönő kép volt: Istennő áll a fáraó vagy a megjelenített Istenség mögött és áldással támogatja a férfi hátát. Azóta tudom, hogy mit jelent a női erő a maga valódiságában.

 A faliképeken látható, a megszentelt női energiát megjelenítő Istennő keze a Forrásból kiáradó teljességgel áldja meg a megszentelt férfierőt megjelenítő fáraót vagy Istenséget. Az Istennő, azaz a Nő az összekötő híd a Láthatatlan és Látható között, benne válik a kettő EGGYÉ, és így általa a Fáraó-Istenség, azaz a Férfi az EGYség erejéből cselekszik, ezzel hoz létre változásokat a Láthatóban. Így teremtődik Női és Férfi egységéből Mennyország a Földön.

Érdekes megfigyelni azt, hogy ezzel szemben mi van most Egyiptomban. A Szerelmemnek van egy fiatal barátja, aki a Muzulmán Testvériség tagja. Az ő energiáján keresztül sikerült belelátnom ennek a hataloméhes és manipulatív – a vallást egyértelműen az emberek megfélemlítésére és manipulálására használják – társaságnak az energetikájába.

A fiú kedves és mókás, de valami a kezdetektől zavart benne, csak nem tudtam megfogni, hogy mi az. Most már tudom. Képtelen megnyitni a szívét egy nő felé és tényleg, de tényleg a szíve mélyéből értékelni a nőt. Ennek megfelelően jön-megy a lányok mellett, csajozik, ami persze maga disszonanciát okoz, mert teljesen ellentétes azzal, amit a csoportja prédikál. De persze nem most fordul elő a történelemben először, hogy egy kontrol- és hatalommániás csoport bort iszik, miközben vizet prédikál.

Amikor egy férfi képtelen megnyitni a szívét, képtelen engedni, hogy a nővel való kapcsolata elmélyüljön, képtelen értékelni és befogadni a női minőségen keresztül érkező ajándékokat szomjas lesz. Szomjas lesz a szeretetre, melytől elvágja magát azáltal, hogy nem tud megnyílni a megszentel nőiség gyógyító erejének. Az ilyen szomjas férfi hatalommal próbálja pótolni a hiányt, de a hatalom nem pótolja a szeretetet, ezért a férfi állandóan szomjas. Még több és több hatalmat akar, és egyre szomjasabb, egy idő után semmitől sem riad már vissza azért, hogy hatalmat szerezzen, de üres az élete és kiégett. Amíg egyszer csak fel nem ébred ebből a lázálomból és meg nem nyílik.

Ennyi a Muzulmán Testvériség tagjainak kór-képlete. Ők ezt a mintázatot extrém módon képviselik, de ez a mintázat sokfelé és sokféle módon jelen van az életünkben. Talán te is felismerted ennek eseteit, miközben olvastad a sorokat.

De természetesen nem a férfiakra akarok ezzel mutogatni, egyáltalán senkire sem akarok mutogatni. Inkább csak rámutatni szeretnék arra, amit az egyensúlyból és egymással való egységből kimozdult női és férfi energia hoz létre a világban. A női sincsen a helyén, különben nem tudott volna létrejönni ez a zűrzavar.

Annyiszor végignézem azt is – sőt sokáig magam is tettem, anélkül, hogy észrevettem volna – ahogy a nők kinyírják a mellettük álló férfit. Nem azért, mert ezt akarják, hanem a generációk óta hordozott önértékelési zavarok miatt.

Amikor a nő saját magán belül beáll a saját természetes állapotába, akkor ő lesz az istennői, a Forrás áldásával tápláló kéz, amely újra és újra megjelenik az ősi egyiptomi templomok falán. Ez a Megszentelt Nő, akin keresztül a szeretet esszenciája árad be a teremtett világba. A Megszentelt Nő a szeretet eszenciájával táplálja a férfi tetteit, így azok a tettek nem hatalom-éhségből, hanem szeretetből születnek és hoznak létre rémálom helyett Mennyországot.

Nőként TE VAGY AZ A KÉZ a templomok faláról. Ott van benned a képesség, hogy a Forrás szeretet-energiájával áldó kéz legyél, mely szépséges tettekre inspirál és alapja e szépséges tettekből születő szépséges világnak.

Ha tapasztalsz még az életedben diszharmóniát a női-férfi viszonyokban, illetve hatalmi drámákat ott ahol a szeretet esne jól, akkor tudhatod, hogy ott van előtted a lehetőség arra, hogy az ÁLDÓ KÉZZÉ VÁLJ!

Ha szeretnél ebben az energiában velem együtt utazni, akkor OKTÓBER 16-IG MÉG CSATLAKOZHATSZ:

 NŐI VARÁZSERŐ ELVONULÁS EGYIPTOMBAN

2012. október 26. – november 2.

Hathor az ősi egyiptomi hitrendszerben a szépség, az öröm, a szerelem és az anyaság Istennője is. Szorosan hozzá kapcsolódik a zene és a tánc. Hathor papnői a női varázserő mesternői voltak. Ezért az elvonuláshoz Hathor energiáját hívjuk meg.

Az elvonulás célja az, hogy felismerjük ezt a varázserőt magunkban, és megtanuljuk azt működtetni azokban a mindennapi szituációkban, melyeket eddig kínkeservesen kívül próbáltunk megoldani, általában kevés sikerrel. Az elvonulás szertartásai, gyakorlatai, meditációi és kirándulásai abban támogatnak, hogy másképpen érzékeld és érezd magad, mint eddig, másképpen tudj viszonyulni a mindennapok nem tetsző részleteihez és ahhoz a férfihoz is, akit társadul választottál. Minden erőd meg van hozzá, hogy varázslattal szórd teli a párkapcsolatodat, és az életed minden egyes szegletét.

Többen kérdeztétek a programot, amely képlékeny, engedjük, hogy a csoport aktuális energiája alakítsa ki, de támpontokat tudok adni: Minden nap tartunk foglalkozásokat a szállodában, és minden nap kalandozunk a szállodán kívül is. Elmegyünk a piramisokhoz, a Szfinxhez, az Egyiptomi múzeumba, felfedezzük az Iszlám és kopt Kairót, belekóstolunk a szufik világába, táncolunk a sivatagban éjjel, Samhaint (november elsejére virradó éjjel) szertartással köszöntjük a Níluson, és elvegyülünk a Kairói mindennapokban. Ha az időbe belefér ellátogatunk Fayoum tájvédelmi körzetébe is. Mindezt másképpen, meditációkkal, szertartásokkal, megnyílással.

Részvételi díj: 135 000Ft + repülőjegy

A részvételi díj tartalmazza a szállást 7 éjszakára Kairóban a Cataract Pyramids Resort Hotelben kétágyas szobákban reggelivel, a transzfereket és az  elvonulás szertartásait, programjait. A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyeket (a Nagy Piramis és az Egyiptomi Múzeum belépőjegye együtt kb. 8000Ft),  az egyiptomi vízumot (15USD-ért lehet megvásárolni a kairói repülőtéren), illetve a reggelin kívüli étkezéseket.

Jelentkezéshez küldd el nekem a NŐI VARÁZS-EGYIPTOM szót, a neved és címed emailben: kriszta@vereskriszta.com