Barátok nevetése és növekvő boldogság az otthonomban, finom ízek együtt, Tahrir Tér kellős közepe, az ott szokásos káosz és hangzavar, és benne az elmém csendessége, amiben vizualizálom a Lelkem által küldött képeket, Zamalek egy új kávéházának felfedezése, shisha és jóleső beszélgetés hajnalig. Egy újabb áldott este Egyiptomtól, ami olyan tágasságba vitt el, mint ahová a szertartások szoktak.

Vacsora után John arról kezdett beszélni, hogy be kéne szereznünk egy pár shishát (vízipipát), és berendezhetnénk a saját kávéházunkat az erkélyemen. Hívogató gondolat. És még hívogatóbb, hogy rám találjon egy lakás, valamelyik belvárosi ház tetején, tetőlakást szeretnék Kairó belvárosában, nagy tágas térrel, beszélgetésekkel, tánccal, shishával, szerelemmel…

Olyan sok ajándékot kaptam már, és kapok folyamatosan Egyiptomtól. Szívesen megosztom ezeket veled, illetve segítek felfedezni azokat az ajándékokat, melyeket ez a föld neked tartogat. Részletekért ezzel kapcsolatban ide kattints!

 Az egyik friss ajándékom a shisha. A megszentelt füst – amit őseink mindig is rituális célokra használtak -, amely az elmúlt hónapban folyamatosan lazította bennem a tudattalan rétegeit, és segített még többet elengedni és kitakarítani magamból, és ezzel még tágasabb teret teremteni a csodáknak.

Májusi egész-napos „tér-teremtő” work-shopomon is segítségül hívjuk a shishát (többek között J). Tarts velem:

  Végtelen Tér – Meditációs Nap

2012. május 17. 10:00-18:00

 És milyen ez a Tér?

Csenddel és nyugalommal teli, és abból a csendből és nyugalomból végtelen szépség bomlik ki. Az a tér végtelen lehetőséggel teli, és abban a térben megpihenve az univerzum lehetőséget kap arra, hogy a neked legjobbal ajándékozzon meg. Abban a térben minden tudás rendelkezésedre áll,  nem kell megtanulnod és kutatnod, csak megpihenned ebben a térben és az, amire szükséged van megnyílik előtted.

Csak egyet kell tenned. Annyit, hogy belépsz ebbe a térbe és minél több időt töltesz ott.

A szertartások és különböző programjaim alkalmával ebben a térben létezünk. Többen jeleztétek már, hogy szeretnétek megtanulni, hogyan tudtok megérkezni ebbe a térbe egyedül is. Ezen a meditációs napon olyan meditációs módszereket tanulunk és gyakorlunk együtt, melyek nekem is segítettek az évek folyamán, és amelyeket a szertartásokon is alkalmazok.

A work-shop részvételi díja 11000Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 8000Ft, ha április végéig bejelentkezel!

Ha részt veszel legalább három esti programomon, akkor ezen a meditációs napon további 2000Ft kedvezménnyel vehetsz részt (azaz a te részvételi díjad csak 6000Ft)

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Közeledik a Magyarországra utazásom ideje. Az elmúlt három hónap olyan gyorsan elrepült, mint egy pillanat. És megint nehéz innen elmenni.

Tegnap este Rimon, az egyik barátom megkérdezte, hogy most haza utazom-e. Azt válaszoltam, hogy nem, mert az otthon itt van, Egyiptomban. Mosolygott és azt mondta, hogy remélte, hogy ez lesz a válaszom.

Tényleg itt érzem a hazát, de közben azt is tudom, hogy bárhová megyek csodák várnak. Áprilisban egy hetet töltöttem Cipruson, minden – de szó szerint minden – kényeztetett, gyönyörű megéléseim voltak a work-shopokon, a gyógyításokon, és a barátokkal való találkozásokon. És mindig gyönyörű megéléseim vannak Magyarországon is. A haza Kairóban van, nehéz innen elmenni, és folyton vágyom újra itt lenni, a szívem egy része sosem megy el innen. De közben varázslatba érkezem bárhová megyek.

Pénteken érkezem – InshaAllah – Budapestre és örömmel tekintek a várakozó találkozások elé. És nincs is annál szebb, mint a repülőtérről megérkezni az Istennő Templomba és egy szertartás simogató erő-terében „földet érni” és valóban megérkezni.

Most is ezt tervezem, ahogy ez szinte már szokás a megérkezésemkor ismét Lélek Szertartásra várlak péntek este:

 Lélek Szertartás az Istennő Templomban

2012. április 27. 19:00-21:00

A szertartáson utazunk harag erejével, a vágyott Világgal, mely megszülethet akkor, amikor a harag ereje a szeretet lángjává változik. Utazunk a szív hangjával, a dobok hangjával, a Világot átölelő változással és utazunk azzal, hogy a szeretetben gyökerező Világ nem utópia, hanem valóság. Elengedjük a múlt árnyait, és megállunk a szív erejében, ami újraírja a valóságunkat.

Ha van dobod, hozd magaddal! A szertartás ingyenes, adományodat szeretettel elfogadjuk.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta