„Azt mondják, van egy ablak, mely szívből szívbe nyílik. De, hogy lehet ott ablak, ahol nem maradtak falak?” – mondja az egyik kedvenc Rumi idézetem. A vasárnap esti Intimitás szertartáson tettünk egy kört, amiben mindenki megfogalmazta, hogy neki mit jelent az intimitás. Számomra az intimitás jelentését ez a Rumi idézet mondja el legszebben.

Minden szertartás varázstérbe visz el minket, de ez a vasárnap esti különösen gyönyörűséges volt. Azt éreztem, mintha cseppfolyóssá, érinthető vált volna körülöttünk a Lélek. Mert ez is történt.

Nagyon tanulságos volt ránézni arra, hogy minden kapcsolódási problémánk mögött ott van egy félelem, és ezzel a félelemmel tartjuk távol magunktól azt a csodálatos ajándékot, ami kinyílik abból a térből, ahol nincsenek falak.

Amikor azt érzékeljük, hogy a szívünknek Kedvessel megrekedünk egy ponton, akkor általában könnyen észrevesszük azt, amit ő nem tud meglépni. De ha ő nem tudja meglépni, akkor valamit mi sem tudunk. A benne tükröződő félelem nézegetése helyett, belenézhetünk saját Lelkünk tükrébe és elengedhetjük a saját félelmünket, még többet lebonthatunk a szívünk köré emelt falból, és abban a pillanatban beárad az Isteni kegyelem, és elringat a kettőnk között születő varázstér.

Valódi Önmagadat választod akkor, amikor kitárod a szíved, és a félelemből a szeretetbe lépsz. Valódi Önmagunkkal léptünk frigyre a vasárnapi Intimitás Szertartás második felében. És gyönyörű volt az, ami ebből született. El tudod képzelni milyen világ tud testet ölteni akkor, ha ezt minél többen éljük?

Ennek a gyönyörűségnek nem tudok, és nem is akarok ellenállni, úgyhogy januári magyarországi tartózkodásom alatt ismét lesz Intimitás Szertartás:

Intimitás Szertartás az Istennő Templomban

2013. január 24. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson hátrahagyjuk a félelmeket, amelyek azt mondják, hogy elveszítesz valamit, le kell mondanod dolgokról akkor, ha tényleg elköteleződsz egyetlen Szerelmes Társ mellett. Kilépünk az ego játszmákból, melyek visszatartanak attól, hogy egyre tágabbra nyílj a szeretetben, egyre többet megélj a szépségből és örömből, melyet az Univerzum végtelen bősége kínál neked. Ezen a szertartáson elköteleződhetsz a Lelked és Valódi Önmagad mellett, és ezáltal beléphetsz a magadban hordozott Édenkertbe.

Az Intimitás Szertartás részvételi díja 4 500 Ft.  KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 2900Ft, ha október végéig bejelentkezel és benne vagy az első hét jelentkezőben!

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

A vasárnap amúgy nagyon különleges nap volt számomra, és az Istennő Templom számára is. Reggel 6-kor a Budai Várban, Mária Magdaléna Tornyánál találkoztunk a Lélek-gyógyítói Kurzus résztvevőivel, az egyéves folyamatot lezáró, felszentelő szertartásra.

Arra szenteltük fel magunkat, hogy a Lélek Lángjának őrzői és ébresztői legyünk. Mária Magdaléna beszél a saját beavatása kapcsán arról, hogy az asszonyok, akik tanították csak a barlang mélyén egymás között vállalták az erejüket, de számára a két világ EGY volt:

„A barlang sötétjének asszonyai bölcsek voltak, nagyon szerettem és tiszteltem őket. Mégis növekedésem korai éveiben gyakran rácsodálkoztam arra, hogy más vagyok, mint ők, és beavatásom után megértettem, hogy miért. A sötét barlangban a nők vidámak, erővel teliek és bölcsek voltak. A világban, a barlangon kívül komolyak és csendesek voltak. Egymás között a rituálékon igazi mesterek voltak, de a férfiak között nem. Láttam, hogy anyám is így viselkedik.

Én azt tanultam, hogy minden körülmények között önmagam legyek. Nem hajtottam fejet a templomnak és a rabbiknak. Csak az Istenek előtt hajoltam meg. Tiszteltem a többieket, de nem engedtem, hogy rávegyenek arra, hogy olyan módon viselkedjek, ami nem egyezett a belső igazságommal.

Ahogy nőttem rájöttem, hogy két igazság, vagy valóság létezik: az egyik a világok közötti tér igazsága, az, hogy mindannyian egyek vagyunk és a másik a fizikai világ igazsága, az illúzió, hogy szétválasztottság van, és mi egyedül vagyunk.

Én tudtam a különbséget és azt hittem, hogy mások is tudják. De később megértettem, hogy mások nem emlékeznek a világok közötti térre, ezért félnek. Félnek beszélni, félnek új utat választani, félnek álmodni és félnek élni. Először megdöbbentem, majd szomorú voltam és lemondó. De aztán rájöttem, hogy azért jöttem, hogy segítsek ezen változtatni, és nem kell beilleszkednem.” (Flo Aeveia Magdalena: Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

A szertartáson azért gyújtottuk meg a gyertyáink lángját, hogy a Lélek Fényünk szerinti életet válasszuk minden körülmények között, hogy az fényesen világítva mutassa az utat minden hozzánk fordulónak arra, hogy MINDEN EGY, és mindannyian tudunk minden pillanatban a belső igazságunk szerint élni, nem szétválasztva többé a szellemit és a fizikait.

Ez a Láng az Istennő Templom terébe is beköltözött a Lélek-Gyógyítói Kurzus résztvevőinek elköteleződésével. Ez a Láng érezhetően jelen van a Térben vasárnap óta, így a vasárnap esti szertartás is ebből az erőteljes, gyönyörű Lélek-Fényből teli térből tudott megszületni és növekedni.

Jövőre újra elindul Lélek-Gyógyítói Kurzusom, melyet Magyarországon és Egyiptomban is elvégezhetsz (8 fő tud még jelentkezni):

Lélek-Gyógyítói Kurzus Veres Krisztával

2013. január 19-23 és június 15-19. Budapesten

és

2013. áprilisában Egyiptomban

A Lélek-Gyógyítói Kurzusban alatt egyre mélyebbre lépünk a saját Lelkünkkel való kapcsolódásban, a Lélektől Lélekig való kapcsolódásban, mások Lélek-energiájának érzékelésében, érzékelésünk tágításában és a bizalomban, ami képessé tesz a Lélek-hang követésében, illetve megtanuljuk az energiánk fókuszálását, különböző rezgések érzékelését és felerősítését,saját magunk és mások Lélek-rezgésére hangolását.

2013-ban másodszor indítom el azt a Lélek-gyógyító Kurzust, amelyet az idén egyéves folyamatban (öt hétvégi találkozóban) tanítottam. Ugyanezt a folyamatot 2013-ban Budapesten két ötnapos találkozó formájában, illetve Egyiptomban egy tíznapos elvonulás keretei között adom át. Mind a budapesti, mind az egyiptomi kurzus alatt felkeresünk olyan helyeket, melyek rezgése támogatja a nyílásunkat és a gyógyítói képességünk felébresztését.

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Szeretettel,

Veres Kriszta