A lány, akit gyógyítottam arra panaszkodott, hogy a barátja, amikor összevesznek, azt mondja neki, hogy csúnya a teste. Megkérdeztem, hogy ő mit gondol a testéről. Azt mondta, hogy nem találja csúnyának. Megkérdeztem szépnek látja-e, ha a tükör előtt áll meztelenül. Azt mondta, hogy nem, csak emberi testnek.

Az ilyen „csúnya a tested” megjegyzések akkor jönnek szembe, ha mi valahol belül meghoztuk ezt az ítéletet magunkról. Két évvel ezelőtt folyamatosan megkaptam ezt attól, aki akkor a szívemnek legkedvesebb volt és ezért persze nagyon fájt, amit mondott. És szerencsére fel is ébresztett, mert egyszer csak ráébredtem arra, hogy én pontosan ugyanazt gondolom a testemről, mint amit ő felém tükröz. És elkezdtem a testemmel való kapcsolatomat átalakítani.

Évekig nem álltam meg tükör előtt, mert nem esett jól a testemre nézni, és az én szegény testem ennek megfelelően is nézett ki. Ma reggel felébredtem és a kezem végigsimította a felsőtestemet oldalról. És ott, ahol nemrégiben még súlyfölösleget simított volna, most annak hűlt helyét tapintottam. Az, hogy nem állok meg a tükör előtt már rég a múlté, ma már örömmel gyönyörködöm a testemben, ami folyamatos változásban és szépülésben van.

Tavaly június óta valahányszor visszaérkezem Egyiptomba Nashwa barátnőm azt kérdezi: Már megint fogytál? Mit csinálsz? Én pedig azt válaszolom: Megváltoztattam a testemhez és az ételhez kapcsolt gondolataimat. Ilyenkor barátnőm legyint egyet azzal, hogy ez csak nekem működik, és folytatja a fogyókúráját, meg a túlsúlyán való sajnálkozást. Pedig választhatná az eredményt nem hozó önsanyargatás és önbüntetés helyett az én módszeremet is. Szívesen megtanítanám neki, de ő inkább önsanyargat. És ez rendben van így, szabad választásunk van. De ha te a szenvedés helyett inkább a tested könnyed, és tartós átalakítását szeretnéd választani, akkor szeretettel megosztom veled, hogy mit csinálok tavaly június óta.

Kipróbáltál már ezer diétát, fogyókúrát, de mégsem vagy elégedett a testeddel? Sikeresen leadtad, vagy felszedted a vágyott kilókat, de az eredmény nem volt tartós? Vagy egyszerűen csak nem érzed jól magad a bőrödben, és nem okoz örömet tükörbe nézni? Vannak testrészeid, amik kifejezetten irritálnak? A valóságodat az határozza meg, amit gondolsz és érzel róla. Ez mindenre igaz, kivétel nélkül. A testedre is!

Ha választod a tested tartós, örömteli és önkínzás nélküli átalakításának útját szeretettel várlak online kurzusomra! Mély hívást érzek arra, hogy egyre több emberrel megosszam a valóság örömteli formálásának útjait, ezért most az az ajándékom, hogy a következő 6 napban (október 17. éjfélig) azon az áron jelentkezhetsz a tanfolyamra, amit 2000Ft és 8800Ft (ennyi a tanfolyam normál részvételi díja) között jó szívvel ki tudsz fizetni:

Online Testsúlyszabályzó Teremtő-Kurzus

7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a vágyott testsúlyt és test-formát!

Ezen az online kurzuson másképpen közelítjük meg a testsúlyoddal, tested kinézetével, közérzetével kapcsolatos problémáidat. A 7 hét alatt azokon a területeken vezetlek végig, amelyeket nekem is át kellett írnom ahhoz, hogy testem változni kezdjen és megérkezzem abba a testbe amelyben élni vágyom. Átírjuk a tested formájához és súlyához kapcsolt gondolatidat, mintáidat, érzéseidet, megváltoztatjuk életed ezen területével kapcsolatos rezgésedet. Mindezt egy olyan hét-hetes gyakorlatsorral támogatjuk meg,  amely segít a rezgést fenntartani a mindennapokban, és így játszva érkezhetsz meg a Vágyott Testbe!

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja 8800Ft. De most az az ajándékom, hogy a következő 6 napban (október 17. éjfélig) azon az áron jelentkezhetsz a tanfolyamra, amit 2000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!

Az ALAP-CSOMAG mellett arra is lehetőséget biztosítok neked, hogy személyes kíséréssel (skype konzultáció) vegyél részt ezen a tanfolyamon. Előző online csoportjaimban az volt a tapasztalat, hogy a személyes kíséret, a személyes visszajelzések és tanácsok nagyban segítették a folyamat hatékonyságát, mert kifejezetten a személyes történetben való elakadásokra világítottak rá:

EZÜST-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat  * 3 személyes visszajelzés (2. és 4. gyakorlat után, illetve a tanfolyam végén)

Az EZÜST-CSOMAG részvételi díja: Alap csomag + 4 600Ft

ARANY-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat  * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után)

Az ARANY-CSOMAG részvételi díja: Alap csomag + 10 000Ft

Az online kurzusról további információt ide kattintva találsz!

 Jelentkezéshez küldd el nekem a VÁGYOTT-TEST + ALAP, EZÜST vagy ARANY (a választott csomagnak megfelelően) szót,  a pénzösszeget (amit az ALAP CSOMAGRA kifizetsz) a nevedet és a címedet emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta