Ült velem szemben tegnap egy férfi, a szívemnek kedves, mély szeretetet érzek iránta, fontos nekem, de nem ő a Kedves, mást szeretek mélységes szerelemmel. Ő ezt tudja, és tegnap mégis mélyen a szemembe nézett és elmondta, hogy nem barátként szeret engem, hanem szerelemmel. Szerelmes abba, ahogy szeretem azt a másik férfit.Szerelmes egy másik nőbe is, aki nincs vele, mert házas, szeretők voltak, de most a nő gyermeket vár, egy másik országba költözött, és próbál boldogságot találni a gyermekben, aki nemsokára megszületik és a házasságban, ami egyiptomi elme-alapon köttetett és soha nem volt benne szerelem.

 Ült velem szemben ez a férfi, és arról beszélt, hogy valahányszor a szerelmemről beszélek, és látja, ahogy a könnyek megfényesítik a szemem tükreit, fellobban benne a szerelem érzése, és egyszerre szerelmes belém és a másik nőbe. És ilyenkor átölelne a karjaival, oltalmazna, és csak az a vágy lobog benne, hogy boldognak lásson.

És közben ismeri a szívem vágyát, tudja, hogy a Kedvest szeretem, aki most nincsen velem, de tudom, hogy majd lesz. Szerelmes belém, és ezért mindennél fontosabb neki, hogy boldognak lásson. Szerelmes belém, de elmegy a mecsetbe, hogy imádkozzon a Kedvesem visszatéréséért. Mert tudja, hogy ez a szívem vágya. Szerelmes belém, de közben az ígéri – anélkül, hogy kérném -, hogy a Föld alatt is megtalálja a Kedvesemet, mert el akarja neki mesélni azt a szerelmet, amit még sosem tapasztalt, amivel csak az én szívemben találkozott eddig, és ami olyan erős, hogy megnyitja az ő szívét is. Szeret engem szerelemmel, de tudja, hogy egy másik férfi van a szívemben és azt akarja, hogy újra együtt legyünk. Mert tudja, hogy erre vágyom, és tudja, hogy ebben teljesedne ki még jobban a boldogságom.

Ültem vele szemben, és elvesztem ebben a pillanatban. Ebben a gyönyörűségben, ebben az önzetlen szerelmes erőben, ami ebből a férfiból áradt. Milyen gyönyörű ajándék ez nőnapra. A szerelemmel lobogó nyitott szív, ami annyira szeret, hogy a szerelmével táplálni akarja az én szerelmemet. Gyönyörű. Nincsen rá másik szavam. Nincs is rá szavam.

A nő legszebb ékessége a szíve. A nő ereje a szerető, nyitott szív, ami gyógyít, ölel, és szépséget áraszt szét maga körül. A nő ragyogása a belőle áradó szerelem, ami felébreszti a Világot a valódira: a Szerelemre és a Szeretetre.

„A Szerelem Királynője vagy nekem” – ezt mondta nekem tegnap ez a gyönyörű férfi (igen, azt gondolom, hogy a nyitott szívtől lesz gyönyörű nő és férfi). És tudom, hogy minden nő vágyik erre a szerelemre, erre a csodálatra, amivel ez a férfi átölelt engem- Átölelt, fizikai érintés nélkül, a Lelkével ölelt.

Én sokáig vágytam rá. De amíg elvártam, nem jött. Amíg a férfiakkal kapcsolatos sérelmeim dédelgettem távol maradt. De amióta elkezdtem élni Női Ragyogásom Valódiságát, a Nyitott Szívem gyémánt-erejét, azóta tapasztalom végtelen módon, végtelen gyönyörűségben. Olyan gyönyörűen, ahogy el sem tudtam képzelni, hogy létezhet.

Ha szeretnél te is nyílni, felfedezni a magadban hordozott ragyogást és megszentelni azzal az életedet, várlak Téged új online kurzusomon, amelyre négy fő jelentkezhet még kedvezményes áron:

 „Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával:

indul: április 20-án

7 hét * 7 tanítás * 7 szertartás * 7 meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés

hogy összekapcsolódj ragyogásod forrásával, melyet magadban hordozol, és amelyhez  bármikor hozzáférhetsz

A nő szép. Pont úgy, ahogy ez az idézet mondja: „Szép az, ahogy egy nő él. A szépség belül lakik, és nem a tükörben. A kérdésem nem az, hogy „mit akarsz tenni a hajaddal?”, hanem az, hogy „mit szeretnél tenni az életeddel”. Mert az a szép. Amikor belépsz a szobába és ott hagyod az emlékedet. Amikor senki sem néz, de minden szem lát. Az a szép.”

 A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit. Várlak Téged ezen a kurzuson, ha szeretnéd ezt a kertet felfedezni.

A „Női Ragyogás” Online Kurzus részvételi díja 24500FT. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 16800Ft, ha március 16-ig bejelentkezel és benne vagy a következő négy főben!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/noi-ragyogas-online-kurzus/

Vajon mikor történt az a Világban, hogy az emberek elkezdtek nagyon félni a sérülésektől, és ezért elkezdték megölni a Szerelmet?

Visszhangzik bennem egy mondat az Átkozott boszorkák című filmből. Az egyik lánytestvér a szerelemre való megnyíláson habozva így szól a nővéréhez: „Te mit tennél?”. És a nővér így válaszol: „Mit meg nem tennék az igaz szerelemért?”.

És az Igaz Szerelemért csak egyet kell tennünk: SZERETNI! Szeretni minden körülmények között. Tágasra, és még tágasabbra nyitni a szívet! Nem gondolkozni, és mérlegelni, csak feloldódni a Szerelmes Lobogásban, és ott összeölelkezni azzal, aki megérkezik, hogy a társad legyen a szerelemben.

Gyere és táncoljunk együtt a szerelem lángjai között! Miért élnél szerelem nélkül, amikor annyira szebb vele az élet! Online Szerelem-Vonzó Kurzusomat március 15-ig kedvezményes áron rendelheted meg. Ha már részt vettél a kurzuson, de szeretnéd tovább tágítani a szerelemben létezés képességét, akkor megrendelheted most külön a 8×7 napi megerősítést!:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

indul: március 22-én, ÚjHoldnál

ALAP CSOMAG:  8 hét  * 1 meditációs hanganyag * 8 tanítás * 8 gyakorlat, hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. KEDVEZMÉNY! Március 15-ig azon az áron jelentkezhetsz, amit most 5100Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!

A személyes kísérést és tanácsokat biztosító EZÜST és ARANY csomagokat most szintén kedvezményes áron rendelheted meg, ha van skype elérhetőséged!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 8×7 napi megerősít kedvezményes (2600Ft) áron rendelheted meg!

Többen kérdeztétek, hogy mit jelent a napi megerősítés. Minden nap kapsz egy olyan történetet, idézetet, gondolatsort, ami tovább erősít abban, hogy a fókuszodat megtartsd azon, amit teremteni szeretnél, és tovább táplál a szerelemben való kinyílásban.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-szerelem-vonzo-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta