Tegnap találtam ezt a gyönyörű TeliHoldas képet a Facebookon. Megérintette bennem azt a szerelem-érzést, amit Egyiptom földje felé érzek. És előhívta a hálát a rengeteg ajándékért, amit ettől a földtől kaptam, ebben és előző inkarnációkban. A TeliHold bőven áradó fénye mindig egy lehetőség arra, hogy leltározzunk egy kicsit az életünkben.

Leltározzunk, azaz a figyelmünket arra a rengeteg jóra irányítsuk, ami jelen van az életünkben, ami már megvalósult az álmainkból, vágyainkból. Ez nagyon fontos, mert régóta az az emberiség alap-beállítása, hogy a hiányra fókuszál, a hiánnyal viszont még több hiányt vonzunk.

A TeliHold a kiteljesedés energiáját hordozza magában. Érdemes ezt az áldott napot minden hónapban annak szentelni, hogy megköszönjük életünk már testet öltött áldásait, és kérjük azon vágyaink testet öltését, melyek még csak a finom-energia szintjén léteznek.

Ma reggeli szerelmes együttlétben rácsodálkoztam arra, hogy megint minőségi ugrás történt a Férjemmel való intim teliholdkapcsolódásunkban. És megint rácsodálkoztam arra, hogy mennyire működik a “Kérd és Megadatik”. Amit egy hónapja kértem a Mindent Teremtő Erőtől ma megérkezett.

Mindig megérkezik, ha hagyjuk, ha nem állunk az útjába.

A Szerelem időszakában járunk az évkörön. Számomra az egyik leghatalmasabb kincs, hogy reggel a Férjem ölelésében ébredhetek, számomra az egyik legnagyobb áldás a Szerelem jelenléte az életemben.

Nem mindig volt ez így. Sokáig nem volt társam, és amikor volt, akkor sem a Szerelem örömét éltünk, hanem elvesztünk mindenféle harcokban. Abban az időszakban még nagyon sok sérelem élt bennem, amely bezárta a Lényem a Szerelem befogadása felé.

Mindannyiunknak sok sérelme, fájdalma van ezen a téren, és ezek olyan energiák, melyek útjába állnak annak, hogy megérkezzen a Szerelem, amire vágyunk.

Most a májusi, szerelmes TeliHoldnál az az ajándékom, hogy a Szerelem-Csokor Megbocsátás Hanganyagait ajándékba adom Neked és minden olyan barátodnak, ismerősödnek, aki szeretné megkapni:

SZERELEM-CSOKOR  – Megbocsátás meditáció

Két részből álló meditáció, amely abban segít, hogy kilépj a másik nemmel kapcsolatos sérüléseidből, a negatív férfi/női képből, és teljes szívvel kinyílj afelé, hogy valóban létezik olyan férfi/nő, aki számodra tökélete

Hogyan tudsz hozzájutni ehhez az ajándékhoz? Ha van olyan ismerősöd, aki eddig még nem olvasta a hírlevelemet, de jó szívvel ajánlanád neki és aki szeretné a megbocsátás hanganyagokat is, akkor szólj neki(k), hogy iratkozzon fel az alábbi űrlapon és jelöljön meg Téged, mint ajánlót. Ez a feliratkozás május 25-ig tud megtörténni, a hanganyagokat május 26-án küldöm ki a feliratkozott ismerőseidnek és neked is.

ITT TUD AZ ISMERŐSÖD FELIRATKOZNI:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*
Annak az ismerősödnek a neve és email címe, aki neked ezt az ajándékot ajánlotta:

*

Mindenféle kapcsolódásnak alapja a kommunikáció. Ha tisztán kommunikálunk akkor csodákat teremthetünk együtt. Ha a kommunikációnkat a hatalmi játszmák, félelmek működtetik, akkor a poklot teremtjük és éljük.

A kommunikáció területén is nagy-nagy átalakulás zajlik. Nagyon hosszú ideig nem szívből éltünk és kommunikáltunk, és ez a személyes életünkben, kapcsolódásainkban és a Világban rengeteg sérülést hozott létre. Nagyon sokszor akkor bántunk – én is – szavakkal, hazugságokkal, amikor félünk, védeni akarjuk magunkat, de az, ami nem a szeretetből születik sosem ad valódi védelmet, csak még több fájdalmat és szétválasztottságot hoz létre.

A rezgések változásával, emelkedésével egyre kevésbé tartható a régi kommunikációs gyakorlatunk. Az Univerzum egyre tisztább és tisztább kommunikációra sarkall minket, és persze sokkal könnyebb és eredményesebb ebben a folyamatban tudatosan részt vennünk.

Másik TeliHoldas ajándékom most az, hogy a 21-napos kurzust + a Delfin-Kristály Szertartás Hanganyagát most összesen 1300Ft rendelheted meg! A kedvezmény úgy érvényes, ha megrendelésed és befizetésed megérkezik május 19-ig:

TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ KURZUS

indul: 2014. május 19.

A 21 nap alatt 21 olyan hanganyagot kapsz, mely segít a tiszta, szívből jövő kommunikáció választásában. 

Lehet, hogy vannak olyanok, akik még ennyit sem tudnak megengedni maguknak. Ha te viszont meg tudsz engedni magadnak egy kicsivel többet, akkor lehetőséged van arra, hogy több embert is befizess (annyiszor 1300Ft-ot utalj majd nekem ahány főt befizetsz).

Én a magam részéről ugyanannyi ingyenes helyet fogok felajánlani a kurzusra, mint ahány főre érkezik plusz befizetés.

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!