Kairóba való visszaérkezésem után ez volt a Facebook státuszom: „Szerelemben, boldogan, hálásan.” Az egyik barátom azzal hívott fel, hogy olvasta a státuszomat és nem is érti, hogyan tud ez a kettő együtt működni. Szerelemben és boldogan is? Mert az ő megélése szerint a szerelem csak gondokat és problémákat hoz.

A barátom jelen pillanatban tényleg azt tapasztalja, hogy a szerelmes állapot nagy erővel nyomasztó gond, ami elveszi az erejét. Tényleg ezt éli meg, mert egy érzelmi zsarolásokkal és játszmákkal terhes kapcsolatot működtetnek. Csakhogy ennek semmi köze a szerelemhez. Ez nem a szerelem, hanem az működésük abban a térben, amit a szerelem kinyitott számukra. A szerelem teret nyit a végtelenre, és az, hogy abból a térből mit hívunk elő csak rajtunk múlik.

Persze az sem segít sokat, hogy a barátom gyakran elmondja azt, hogy a szerelem nyomasztó problémákhoz vezet. Nem tud számára a szerelem boldogságot hozni addig, amíg ő a problémákat köti hozzá. Itt lehet azt mondani, hogy igen, de hát ezt tapasztalja. Csakhogy a tapasztalásainkat megelőzi a gondolat, a gondolatod – tudatos és tudattalan – teremti azt a fizikai valóságot, amit megélsz. Ezért, ha azt tapasztalod, hogy számodra a szerelem inkább gyötrelem, mint boldogság, akkor éppen lehetőséget kaptál arra, hogy válassz magadnak olyan gondolatokat, amik aztán elhozzák az életedbe a Mennyországba repítő szerelmet.

És igen van ilyen! A Mennyország és a Pokol nem valahol a halál után ránk váró lehetőségük, teremtjük és éljük őket minden pillanatban.

A Szerelem Isten-élmény, az élet egyik legnagyobb csodája. Megnyílni a saját magamban táncoló Istennőnek, megnyílni a szerelmes társamban fénylő Istennek, és aztán együtt-lélegezve, összeérve, egybeolvadva repülni oda, ahol minden megszűnik az EGY-ben. Majd visszatérni onnan megtelve az Egység lüktetésével és ebből a gyönyörű energiából teremteni, szerelemből formákat létrehozni. Gyönyörű, lélegzet-elállító….

Hogyan is lehet enélkül létezni? Én nem tudok és nem is szeretnék. Bármilyen fájdalmas megtapasztalásokhoz is vittek el szerelmes összekapcsolódások a múltban, egy valami mindig érintetlen maradt bennem. A SZERELEMBE VETETT HITEM, ÉS A SZERELEMRE VALÓ VÁGYAM.

Minden fájdalmas élmény csupán lehetőség volt arra, hogy meggyógyítsam a fájó részeket, elengedjem mindazt, ami falat vont közém és a szerelem közé, és megnyíljak teljességgel a szívemnek, és a Szerelem mindent átható erejének.

A Szerelemnek, mely minden pillanatot betölt. Azokat is, amelyekben még nincsen ott a szerelmes társ. Szerelmes voltam akkor is, amikor a Kedves visszatértét vártam. Szerelemben tágult a mellkasom valahányszor a Nílus vizére pillantottam, szerelmes voltam – és vagyok – a kairói utcákba, még akkor is, ha szemetesek. Igen még a szemétbe is szerelmes vagyok. És a virágokba, amik Kairó fáin nyílnak. Szerelmes voltam és vagyok Egyiptom ízeibe, a shisha pálmafákat fátyolba burkoló füstjébe, a barátokkal töltött szépséges estékbe…

Éld át a Szerelmet, tölts meg vele minden pillanatot, válj Te magad a Szerelemmé és nem tud nem megérkezni az a Társ, akivel aztán együtt repülhettek tovább a Szerelemből nyíló gyönyör-ösvényen.

Ha szeretnéd ezt az élményt, akkor várlak Téged októberben újra induló Szerelem-Vonzó Kurzusomra, melyre szeptember 11-ig féláron jelentkezhetsz:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet!

indul október 10-én kedvezménnyel!

Az ALAP CSOMAGOT (8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat) és a 8×7 napi megerősítést most 8800+2600Ft, azaz 11400Ft helyett 5700Ft-ért tudod megvásárolni, ha szeptember 11-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Októberben újra elindítom „Női Ragyogás” Online Kurzusomat is, melyet szeptember 11-ig szintén féláron rendelhetsz meg! És, ha mindkét kurzust megrendeled, további kedvezményt is kapsz:

„Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával

indul október 10-én KEDVEZMÉNNYEL!

hogy összekapcsolódj ragyogásod forrásával, melyet magadban hordozol, és amelyhez  bármikor hozzáférhetsz

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 szertartás * 7 meditációs hanganyag ) most 8800Ft helyett 4400Ft-ért tudod megvásárolni, ha szeptember 11-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Szeretettel,

Veres Kriszta