„A szívem szerelemben ég, csak a lángot látom. A szívem szenvedéllyel lüktet, mint az óceán hullámai…Bárhol vagyok, otthon vagyok, a szerelmesek szobájában. Csukott szemmel látom a szépséget, ami táncol. A fátylak mögött szerelemtől részegülten én is a mozduló világ táncát táncolom” (Rumi)

A SZERELEM egy életérzés, az Univerzumot felépítő alap-energia. Az EGYbe való visszaolvadásunk vágya, az EGYre való visszaemlékezés, az EGY csodálata szerelemorveny2minden formán keresztül. És persze ennek legáldottabb, leggyönyörűbb megvalósulása a két ember között kibontakozó Szerelem.

De nem ez az egyetlen megvalósulása. Sőt, saját tapasztalásaim mindig azt mutatták, hogy akkor tudott rám találni a szerelmes társ, amikor már amúgy is éppen szerelemben lüktettem az élettel. Pont úgy, ahogy Rumi írja. És a kapcsolaton belüli szerelem lángolásának kulcsa is a szerelmes lobogásban élt életben van.

Mindannyian éltünk már meg csalódásokat, amikor a gyönyörűnek indult szerelem nem folytatódott és ért véget, ahogy szerettük volna. Vannak olyanok, akik ezért a szerelemre haragszanak, és tagadni kezdik a szerelmet. És vannak olyanok, akik bármi is történt sosem dobták el a szerelem erejébe vetett hitüket, és továbbra is tágra nyitották a szívüket a szerelem befogadására.

Én ebbe az utóbbi csoportba tartozom. És tapasztalatból mondom neked, hogy így érdemes élni. Szerelemben lobogva…

Online kurzusaimból összeállítottam most egy Szerelem-Csomagot, mellyel te is gyakorolhatod a szerelmes élet választását, és amelyet március 25-ig kedvezményes áron rendelhetsz meg:

SZERELEM-CSOMAG

egy kurzus, hogy kinyílj a szerelemre * egy kurzus, hogy szerelembe ess saját női erőddel * egy kurzus, hogy szerelembe ess a Férfi-energiával * egy kurzus, hogy szerelemmel töltsd meg a mindennapokat

a kurzusokat március 28-án kezdem küldeni

a csomag az alábbi négy kurzust tartalmazza:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet!

8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat és a 8×7 napi megerősítés

——

 „Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával

hogy összekapcsolódj ragyogásod forrásával, melyet magadban hordozol, és amelyhez  bármikor hozzáférhetsz

 A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit. Várlak Téged ezen a kurzuson, ha szeretnéd ezt a kertet felfedezni.

—–

“Tökéletes Férfi” Fókuszváltó-Teremtő Online Kurzus

 21 hanganyag, amellyel azért tehetsz, hogy felépítsd a belső FÉRFI-képedet, amelyet átírja a külsőt is

—-

„40 Nap a Szerelemért” Online Kurzus

 40 nap * 40 + 1 a szerelem-életérzését ébresztő meditációs hanganyag

Az Online Szerelem-Vonzó Kurzus ára 11400Ft, a Női Ragyogás Kurzus ára 8800Ft, a “Tökéletes Férfi” Fókusz-Váltó Teremtő Kurzus díja 1700Ft, a “40 Nap a Szerelemért” Kurzus díja 4500Ft.

A négy kurzust a Szerelem-Csomagban most kedvezményes 13200Ft-os áron rendelheted meg az eredeti 26400Ft helyett, ha március 25-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!

A kurzusok külön-külön kedvezményes részvételi díja március 25-ig: Online Szerelem-Vonzó Kurzus 4900Ft, a Női Ragyogás Kurzus 3900Ft, a “Tökéletes Férfi” Fókusz-Váltó Teremtő Kurzus 900Ft, a “40 Nap a Szerelemért” Kurzus díja 2000Ft

A kurzusokról részletekért kattints a kurzus nevére: Online Szerelem-Vonzó Kurzus,  Női Ragyogás Kurzus “Tökéletes Férfi” Fókusz-Váltó Teremtő Kurzus“40 Nap a Szerelemért” Kurzus

FIGYELEM!

NŐNAPI KEDVEZMÉNY CSAK 5 NAPIG (március 11-ig)!

A Női Ragyogás Kurzus + “HathorKelyhe” Szertartás Hanganyagot + “Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” Szertartás Hanganyagot + “Ishtár Hét Fátyla” Szertartás Hanganyagot a 3900Ft-os kedvezményes áron rendelheted meg, ha a megrendelésed és befizetésed március 11-ig megérkezik!

A hanganyagokról információ:

„Hathor Kelyhe” Női Szertartás Hanganyaga * A szertartáson táncon, meditáción és szertartásos elemeken keresztül kapcsolódtunk Hathor Istennővel, Hathor papnőivel, Hathor ősi egyiptomi templomaival és a saját testünk emlékeivel. Hathor varázserején keresztül ébresztettük magunkban azt a női varázst, amely az életünket és a férfival való viszonyunkat hathatósan alakítja át, és tölti meg gyönyörrel.  Ezen az utazáson vezet végig a hanganyag is.

“Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” Szertartás Hanganyaga * A hanganyag köréd varázsolja  Magdaléna és Jézus jelenlétét, majd kettőjük szerelmes EGYségének terében vezet végig életük Fény-Pontjain, és ezzel behívhatod a saját életedbe és szerelmedbe azt az áldást, melyet a Nyitott Szív és a Lélek Fényének választása hoz el.

“Istár Hét Fátyla” Szertartás Hanganyaga * A hanganyag mítoszok, képek, belső és külső kapcsolódások gyengéd szövetén keresztül vezet a Női Csodánkat elfedő önértékelési zavarokon túlra. Vezet egyre beljebb, egyre nyíló varázslatban, és végül megérkeztet a belül Fénylő Megszentelt Nőhöz.

KÉRLEK A NŐNAPI CSOMAG MEGRENDELÉSÉNÉL EZT ÍRD BE AZ ALÁBBI ŰRLAPRA: NŐI RAGYOGÁS NŐNAP

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *
Melyik kurzusokat kéred (teljes Szerelem-Csomag, Szerelemvonzó, Női Ragyogás, Tökéletes Férfi, 40 Nap a Szerelemért)?: *