Valaki azt írta nekem, hogy számára a Szent Harag jelzős szerkezet értelmezhetetlen. A Szent Harag az, amikor szembe találod valami olyannal a Világban, amelyről minden zsigeredben érzed, hogy semmilyen módon nincsen összhangban a Teremtés szépségével, amelyről érzed, hogy a Lelkétől elfordult ember elkorcsosult ego-teremtése. Ilyenkor lobban fel ez az Erő, amely azért jelenik meg, hogy az erejével teremthető legyen az elkorcsosult helyett a Lélek szépségében gyökerező.

A Vatikánról írtam a Facebookon, amely számomra egy világszerte többmillió ember kiirtásáért felelős véreskezű hatalmi szervezet, amely most új Királyt kapott. Ezt írtam le, és ez több emberben mély megütközést keltett, és az egész rengeteg tanulságot hozott.

Elhozta tanulságként azt, hogy a képmutatás még mindig mélyen gyökerezik a Világban. Mert mindenféléről leírják az emberek a véleményüket, de a Vatikán és az Egyház a legtöbb ember számára szent és sérthetetlen. Rózsaszínnek akarják látni, holott gyilkolt, nőket égetett és kínzott, szexuálisan és mindenféle módon nyomorított meg embereket. De az emberek hinni akarnak a szentségében, ezért túlnéznek ezeken, felháborodnak, ha más nem, és még odáig is eljutnak, hogy lehet ezek csak vélt történések. Tegnap egy egyiptomi fiú, akit mélyen tisztelek azért, hogy mindig kiáll a belső igazsága miatt – a hadsereg három évre börtönbe zárta egy twitter megjegyzése miatt, a három évben mindenféle módon próbálták megtörni, még pszichiátriai intézetbe is kényszerítették azért, hogy megmásítsa, amit mondott, de ő végig kitartott amellett, amiben hisz, ma már szabad és Németországban él – ezt a kérdést tette fel a Twitteren: Ha Hitler Mein Kamfját betiltották a holokauszt miatt, akkor a Bibliát miért nem tiltják be az inkvizíció miatt? Ennyi, csak gondolkozz el ezen egy ici-picit. Hogy vajon miben gyökerezik ez a kettős-mérce.

Több hozzászólás érkezett azzal kapcsolatban is, hogy mi történt velem és miért nem vagyok pozitív. Sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan is van ez. Hogy tényleg azt jelenti-e pozitívnak lenni, hogy Lelkesen bólogatok ahhoz is, ami nem tetszik, és sosem beszélek arról, ami nincsen jól. Számomra nem. Hiszen a saját életemben sem ezt teszem. Ott is észreveszem és erőteljesen kinyilvánítom önmagam számára, amikor valami nem tetszik. Ott sem teszek úgy, hogy az, ami szar – bocs, de szerintem lehetünk őszinték, és sokszor szoktuk ezt gondolni, ezért nem kell szépíteni -, az tulajdonképpen milyen jó.

Mélyen tisztelem, amit Böjte Csaba tesz, de egyszer olvastam azt, amikor arról írt, hogy nem kellene háborogni a kormányon, hagyni kéne, hogy tegyék a dolgukat, és mehetnénk megművelni a parlagon hagyott földeket. (Nem biztos, hogy pontosan emlékszem a szavaira, de ezek az emlékek maradtak bennem.) Ez egy hozzáállás, az övé. Én másképpen gondolom. Egyrészt én magam nem vágyok a földművelésre, ezért számomra ez, mint alternatíva elég szűkös, és nem kérem. Vannak olyanok, akiket viszont ez boldoggá tesz, és kívánom, hogy találják meg erre a lehetőséget, hogy megélhessék, amire ő vágynak. Másrészt nem kívánok mosolyogva bólogatni ahhoz, amit a hatalmak művelnek a Világunkkal, ezt hosszú ideig tettük, számomra ez az idő lejárt.

Ez volt a másik felismerésem, és aztán megszületett a harmadik is. A harmadikra szintén egy Vatikános megjegyzésemből előbukkant beszélgetésben döbbentem rá. Igen, észre akarom venni, ami nem tetszik, de nem érdemes hosszú időre benne ragadnom a haragban, amit ezek felhoznak bennem. És ez könnyű, mert amikor azt látom, hogy embereket mészárol le az szentharag1egyiptomi rendőrség, majd a belügyminiszter kiáll, és mosolyogva azt mondja, hogy a rendőrök sosem lőnek a tüntetőkre, akkor bizony minden sejtemben lobog a harag. Ezt biztosan érted, hiszen a magyar belügyminisztérium „segítő” sms-ei is elég sok emberben lobbantottak hasonló haragot.

Na ez a Szent Harag, hatalmas ereje van, de ha benne ragadunk önmagunk ellen fordul. A Szent Harag akkor lobban fel, amikor azt látjuk, hogy valami nagyon élet- és Lélek-ellenes, és mellé még az igazság köpenyébe akarják burkolni. Azért érkezik, hogy az erejével változtatni tudjunk. És ezt akkor tudjuk megtenni, ha nem ragadunk bele. Hanem észrevesszük azt, ami nagyon nincsen jól és a Szent Harag erejével teremteni kezdjük azt, amit helyette élni szeretnénk.

Én például önmagukat vállaló papokat szeretnék látni, akik vállalják azt, hogyha szeretőjük van, vállalják, hogy a vágyak felülírták bennük a cölibátust. Vállalják azt, ha homoszexuálisok, és hazugságok helyett, inkább ünneplik a szerelmet, amely nem ismeri a kort, a nemet, a bőrszínt, egyszerűen csak van, és egyesít két Lelket. Nincsen ezekkel semmi gond. Lehet valódinak lenni. És igen az a vágyam, hogy egy olyan Világban éljünk, ahol az Istenivel való kapcsolódásunk is valódi, ahol felébredtünk arra, hogy Isten a szívünkben lakik, és nem kívülről megalkotott szabályokban és azok szerint végrehajtott gyakorlatokban.

És ez volt az utolsó felismerésem: Ha benne ragadok a haragban, azért, mert valaki, valakik nem a szívük szerint döntöttek, akkor én sem a szívemet és a Lelkemet választom.

Ezért odaadom a Szent Haragom Kálinak, hogy széttáncolja az illúziókat bennem és kívül mindazt, ami az illúziókból született, hogy hely legyen a Valódinak, a Lélekből születőnek. És ekkor már nincsen miért időznöm többet a Szent Haragomat kiváltónál, hanem visszalélegzem magam a Lelkembe és onnan kapcsolódom azokkal, akik az illúzió-mintázatot, velem együtt létrehozták.

Újra elindítom azt az online kurzusomat, amely 21 olyan meditációt és gyakorlatot tartalmaz, amely segít a Lélekkel kapcsolódásban. A kurzus részvételi díja számodra összesen 1900Ft, ha március 24-ig bejelentkezel és megrendelted a Lélek Tájai Hanganyagot is:

 „Fény-Lélek-EGYség” Online Kurzus Veres Krisztával

indul: március 26-án

21 nap * 21 anyag – hanganyag, tanítás, rituális gyakorlat formájában -, amely mindegyike egy út lehet számodra az elméből a Lélekbe való megérkezésre

Az online kurzus alatt minden nap kapsz egy olyan gyakorlatot, mindennapokban alkalmazható tanítást vagy meditációs hanganyagot, melyet én magam is kipróbáltam és alkalmazok arra, hogy a Lélekkel való kapcsolatomat egyre mélyítsem, és erősítsem. Így a 21 nap az anyagok életedbe engedésével intenzíven erősíti a te Lélek-kapcsolatodat. De az anyagok nem csak erre a 21 napra szólnak. Hiszen, ahogy Rumi mondja, ha a kenyeret keresed, kenyérré válsz. Bármit keresel, azzá válsz. Ha a Lelket keresed, azzá válsz. Minél inkább választod a Lelkeddel való kapcsolódást, annál inkább átragyogja Valódi Önmagad Fénye az életedet. Ezért azt javaslom, hogy használd ezeket az anyagokat minél gyakrabban, akár napi szinten is.

A „Fény-Lélek-Egység” Online Kurzus részvételi díja 12 600Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 1900Ft, ha március 24-ig bejelentkezel, befizeted a részvételi díjat és megrendelted a Lélek Tájai Hanganyagot is!

A Lélek Tájai Hanganyagról részleteket ide kattintva találsz!

A FÉNY-LÉLEK-EGYSÉG Kurzusra való jelentkezéshez ide kattints!

A Kali vizualizációt szívesen adom ajándékba neked és ismerőseidnek is.

IDE KATTINTS ÉRTE!

És még egy. Azért sem jó beleragadni a haragomba, mert ha hosszú távon magamban tartom, rosszat teszek magamnak vele. És, ahogy a legutóbbi Csillagmagos üzenetben olvastam: az olvadás ideje van!

IGEN! Én is ezt tapasztalom, mélységesen mélyre eltemetett neheztelések, csalódottságok, haragok olvadtak le rólam az elmúlt napokban. Az olvadás folyamatos volt, aztán egyszer csak tegnap elolvadt.

Ne akarj szent lenni! Rendben van, amit érzel! De ne is ragaszkodj hozzá. Vedd észre, köszönd meg a létét, és engedd leolvadni rólad, pihenj meg a lélegzetben, és abban, ami a felolvadt helyén születik. SZERESD MAGAD!

Ha szeretnéd ezt gyakorolni, akkor várlak nemsokára újra elinduló online kurzusomon, melynek részvételi díját HOLNAP ÉJFÉLIG te határozod meg:

 „Szeresd Önmagad és mindegy…” Online Kurzus

indul: 2013. március 29.

Az ALAP-CSOMAG (3 hét * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 3 hanganyag * 21 napi megerősítés) részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Az ALAP-CSOMAGOT most azon az áron rendelheted meg, melyet 1500 és 6600Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni, ha március 19-ig bejelentkezel!

„Csak úgy szabadulhatunk meg a szeretetlenségtől, ha elkezdjük felismerni saját értékünket. Ha önmagunkat értékesnek tartjuk, akkor mások is felismerik az étékeinket…Akkor érezzük mások szeretetét, ha magunkat szeretjük.” (Chuck Spezzano)

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!