A szakrum, azaz a keresztcsont jelentése Szent, Megszentelt. A rómaik kezdték el a sacrum szót használni, miután lefordították a csont görög nevét: hieron osteon. Hieron, azaz templom. A méh és a petefészek temploma, íly módon a Megszentelt Női Energia helye. Az Ősi Egyiptom a szakrum Ozirisznek szentelt csont volt, egy elképzelés szerint maga a név szakrum is Oziriszhez nyúlik vissza, azaz íly módon a Megszent Férfi Energia helye is. Ez a csont védi a nemi szerveket, és a legtöbb ősi kúltúra az Újjászületés eszenciáját kapcsolta össze. Energetikailag a szakrum őrzi a Megszentelt Nő és Megszentelt Férfi energia EGYségét…

Két éve érik már bennen a SZAKRUM Gyógyítás Ízisz és Ozirisz energiájában, vezetésében, de most megérkezett hozzá a végső áldás, így 2020. szeptember 9-én, a 9:9 portál energiájában kezdjük el a gyógyításokat. Karimmel közösen, ott ahol Nő és Férfi, Papnő és Őrző EGYütt tevékenykedett EGYkor az emberiség szellemi emelkedéséért, Dahshour Piramisainál, a Szent Tó és Szent Liget helyén.

SZAKRUM 9:9 Gyógyító Üzenetek

2020. szeptember 9.

isisosiris2

A 9:9 portál energiájában hozzuk el a Szakrumban a Női és Férfi energia magas rezgését, és a kettő EGYbesimulását aktiváló három videó-üzenetet. Én, Ízisz, azaz a Női rész üzenetét. Karim Ozirisz, azaz a Férfi rész üzenetét. És a harmadik közösen csatornázott üzenet, amely EGYbe simítja a két energiát.

A SZAKRUM 9:9 Gyógyító Üzenetek díja 6600Ft. Szeptember 8-ig tudsz jelentkezni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a SZAKRUM 9:9 szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

——

SZAKRUM EGYÉNI 9:9 GYÓGYÍTÁS

2020. szeptember 9-én, a 9:9 Portál energiájában

A 9:9 Portál energiájában lehetőséget adunk 6 főnek egyéni SZAKRUM Gyógyításra is. Rád hangolódva hozzuk el neked a három üzenetet (Ízisz, Ozirisz, és kettőjük közös üzenete), melyek mellé ajándékba kapod a kollektív SZAKRUM Gyógyító Üzeneteket.

A csatornázott üzenetek sajátossága, hogy a szavak aktiválnak egy erőteljes energiafolyamot, mely az energetikai rendszeredet harmonizálja, emeli egy másik szintre, miközben a szavak segítenek tudatosítani a történést.

A SZAKRUM 9:9 EGYÉNI GYÓGYÍTÁS díja 22 000Ft. 6 fő tud jelentkezni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a SZAKRUM 9:9 EGYÉNI szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

——

SZAKRUM GYÓGYÍTÁS

SZAKRUM Egyéni Gyógyítást bármikor kérhetsz, amikor megérzed, hogy szükséged van a Női és Férfi energiáid harmonizálására. Időpontot egyeztetünk a gyógyításra, melyet Dahshour Piramisaitól, Ízisz Szent Ligetéből küldünk el neked.

Kapsz egy hangolódó hanganyagot (Ízisztől és Ozirisztől), mely összekapcsol velünk és megnyit az energia befogadására.

Majd a gyógyítás után megkapod a 3 videó üzenetet, mely kifejezetten neked érkezett. Egyet tőlem, és azon Neterttől (női minőséget képviselő egyptomi Isteni energiától), aki megjelenik a csatornázásodnál. Karimtől a másodikat a Netert Férfi párjától. És a harmadikat, amely közös és EGYBE simít.

A SZAKRUM Gyógyítás díja 33 000Ft.

Jelentkezéshez küldd el neved, telefonszámod, SZAKRUM szót és három lehetséges időpontot: jelentkezem@vereskriszta.com