A Férjem mutatott nekem egy képet a természet csodálatos, színes élőlényeiről. Megnéztem, nagyon szép volt, annyira szép, ami nyitja a Lelket. Nem is tudtam ezt teljesen jól kifejezni. Erre ő azt mondta: “Mondd azt, hogy SobhenAllah”.

Igen, ez a szó pontosan kifejezi azt, amit éreztem. Ezt a szót először 2011 márciusában hallottam a ragyogóan-fényes egyiptomi idegenvezetőnőnktől. Akkor éppen a banánfa virágára csodálkoztunk rá annyira, hogy percekig nem tudtunk tovább menni. Noha mondta akkor, hogy ilyenkor a megfelelő szó a “SobhenAllah”, amely kifejezi az Isteni teremtés végtelen csodáira való rácsodálkozást.

Az előbb tettem le a telefont a Mentor-program egyik résztvevőjével, és közben kaptam egy emailt egy másik résztvevőtől. És ismét csak ez visszhangzik bennem: “SobhenAllah”. A rácsodálkozás arra a szivárvány-sobhenallah1madárra, aki felrepül akkor, amikor valaki elkezdi lebontani a Lélek ragyogását takaró rétegeket, és nem áll meg útközben, nem tántorítják el a nehézségek, hanem még több nehezéket leráz és még magasabban szárnyal.

Mert ennek voltam tanúja a beszélgetésnél és az email olvasása közben is. És azon kívül, hogy ismételten rácsodálkozom a Teremtés tökéletes alkotásaira, mélységes hála is van bennem azért, hogy ezeknek a folyamatoknak a tanúja és segítője lehetek.

Olyan szép látni, ahogy a Lélek-madár kitárja a szárnyait, és az emberek repülni kezdenek, egyre többet felfedezve saját maguk csodájából és ennek megfelelően szépül az életük.

Budapesti tartózkodásom alatt ismét van néhány időpontom személyes gyógyításra, és szeretettel várlak Téged is, ha azt érzed van olyan területe az életednek, ahol a Lélek-madár nem tárta még ki a szárnyait:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:    május 23.  19:45-20:45 * május 24. 11:00-12:00

Az egyéni gyógyítást Mentor-programmá is át tudjuk alakítani, ennek részleteit a gyógyításon tudod velem megbeszélni.

A gyógyítás részvételi díja 11000Ft és 13000Ft között az az összeg, amit most jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a választott időpontot és összeget emailben: kriszta@vereskriszta.com

Budapesti tartózkodásom alatt van néhány időpontom Csakra-Összehangolásra is:

CSAKRA-ÖSSZEHANGOLÁS

Az összehangolás során lélek-szinten hangolódom arra az energia-kapcsolódásra, mely közötted és a párod között jelen van a különböző csakrák szintjén. Kapsz erről egy szóbeli elemzést, illetve az esetleges zavart ki is tisztítom, és az energia-kapcsolatot áthangoljuk a számotokra harmóniát biztosító szintre. Végül kapsz egy olyan rád szabott vizualizációs hanganyagot, amellyel erősítheted az adott csakrák közötti harmóniát.

Az összehangolásban részt vehetsz egyedül, vagy részt vehettek mindketten. Egyedül ugyanúgy tudsz tenni az összhangért, ebben az esetben a te változásod az, amely elősegíti a harmóniát. Mindkettőtök tudatos részvétele a folyamatban persze mindig jó, ebben az esetben mindketten kaptok hanganyagot, amellyel külön-külön választhatjátok a harmonikus együtt-teremtést.

Választható időpontok: május 22. 10:00-11:30

Ezt az összehangolást többféle módon veheted igénybe:

Egyszeri alkalom, amelyben végigutazunk a hét csakrán, és mindegyikre megcsináljuk az összehangolás. Az összehangolás végén elmondom, hogy mit vizualizálj ahhoz, hogy a harmonikus állapotot tápláld. Ennek a részvételi díja 15 000Ft, ha egyedül veszel részt, és 18 000Ft, ha mindketten részt vesztek.

Egyszeri alkalom, amelyben végigutazunk a hét csakrán, és mindegyikre megcsináljuk az összehangolás. Az összehangolás végén elmondom a tapasztaltakat,  a harmonikus állapotot tápláló vizualizációt hanganyag formájában kapod meg. Ennek a részvételi díja 19 000Ft, ha egyedül veszel részt, és 22 000Ft, ha mindketten részt vesztek.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a választott időpontot és összeget emailben: kriszta@vereskriszta.com

Csakra-összehangolásról bővebb infót ide kattintva találsz!