Az elmúlt pár napban nehéznek éltem meg a párkapcsolatomat. Tegnap miközben erről beszéltem az egyik barátnőmmel, végre rádöbbentem, hogy miért. Kicsúszott a számom ez a mondat: „De akkor most engedjem el azt, aki vagyok?” És abban a pillanatban, ahogy kimondtam a mondatot máris éreztem a hamisságát. Nem azt, kell elengednem, aki vagyok, hanem csak azt, akit ruhaként magamra vettem.

Egy viselkedési formát, amivel ki tudja mióta azonosítom magamat. Ami úgy tűnik, mintha én lennék, de valójában már régóta nem jóleső számomra ezt az én-ruhát viselni. Valójában nem én vagyok, csak egy réteg, amely eddig is gátolt abban, hogy a valódi én-magamat élhessem.

És közben eszembe jutott a Kedvesnek egy mondata, amelyet előző este mondott ki. Ő is ugyanebben a mintázatban utazik. A szerelmünk őt is elviszi eddigi én-azonossága határáig, és ő is éppen levesz egy réteget a személyisége ruháiból.

Ez az Iker-Láng kapcsolatok szépsége és egyben kihívása is. Az újraegyesülő ruhak1Lélek fényében el kell égnie azoknak az életek elválasztottsága alatt magunkra szedett rétegeknek, melyek akadályoznak abban, hogy együtt megéljük a Legfényesebbet magunkból és ezzel átadjuk a világnak azt az ajándékot, melynek átadását az Iker-Lángok átadni hivatottak.

Valójában minden párkapcsolat célja az, hogy emeljük egymást, hogy együtt levessük a személyiség rétegeit és közelebb vigyük egymást fény-magunk ragyogásának megéléséhez. De mindez az Iker-Lángok kapcsolódásában felfokozottan, sokkal intenzívebb formában van jelen.

Így: „Az Iker-Lángok egy szív és egy lélek, két testben, yin és yang. Az elméjük összekapcsolt, és széttörhetetlen kapocs köti őket össze. Találkoznak az álmaikban, mielőtt megtörténik a fizikai találkozás…hogy emeljék a környezetük rezgését. Az Iker-Lángok szeretete és energiája olyan, mint két iker-csillag egymásba fonódó spirál-tánca, az együtt-létük olyan energiával tölti fel őket, amely mint egy fényes szeretet-robbanás. Ez érezhető a tudattalan szinteken, míg végül megtermékenyítő a fizikai valóságot, és ez mindenkit megérint körülöttük, és a spirituális emelkedés lánc-reakcióját indítja el.”

A szépséges videót, amelyből ezeket a sorokat fordítottam megnézheted itt:

Iker-Láng meditációimat holnap éjfélig tudod kedvezményesen megrendelni:

IKER-LÁNG MEDITÁCIÓK

Két kb. 20 perces hanganyagot küldök neked. Az első hanganyag visszavezet oda, ahol először találkozott össze a Lelketek két külön testben, ahol megtörtént a kettéválás. Ez a meditációs anyag abban segít, hogy átérezd az Iker-Lángoddal való összetalálkozás rezgését, milyenségét, hogy amikor megtörténik a fizikai összetalálkozás könnyebben felismerd őt, bizonyos legyél a felismerésedben.

A második húszperces anyag a férfi és női energiáid egyensúlyba hozásában, és egyensúlyban tartásában segít. A férfi és női energiákkal kötött béke állapota olyan tiszta energia-térben tart, amely erősíti az Iker-Lángoddal való kapcsolat érzékelését, és ezáltal a vonzásodat.

A harmadik kb. tízperces anyag abban segít, hogy a türelmetlenség helyett megmaradj a nyitott szív fényében, és a Lelked másik felét hívó szóban.

A három hanganyag díja 2000Ft. KEDVEZMÉNY! December 13-ig kedvezményes, 1200Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

 

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta