Ez az út megszólított év elején, éreztem a hívást, hogy szeptemerben menni kell. Aztán eltávolodott, dé végül egy hónapja újra kinyílt a Tér és a hívás. Nem volt könnyű buszt és szállást találni, de most minden összeállt. Valószínű nem véletlenül most. Az Oroszlán Kapu energiájában akar ez az út teremtődni. És, hogy tényleg helye van-e kiderül abból, hogy a hívást hallók válaszolnak-e <3

Ez az üzenet érkezett ma reggel:

marymagdaleneAhogy az OroszlánKapu nyílik, úgy visszhangzik az Igazság Őrzőinek üzenete körülöttünk: Állj ki azért, ami Igaz, de emlÉkezz mindez a Szeretetért van, Szeretetből ♡

Hát igen. Ezek voltak a Katárok, az Igazság Őrzői, a Szeretet Őrzői, Magdaléna és Jézus leszármazottai. Az Egyház nem tűrte meg a katárok tiszta vonalát, és a pápa pararancsára a XIII. században kiirtották őket. Tanításaik azokon kersztül maradtak fenn, akiknek sikerült elmenekülniük. És ősi Igazság-Őrző nép a katalán is.

Lelkünk igazságainak nyomába indulunk, megtisztító utazásra. Magdalénával. A két tornya közé, mely erőteljes portált alkot. A portálok Világok közötti átjárók. Az utat a Magdaléna Potálban utazva töltjük.

Augusztus 8-ig tudsz jelentkezni, az Oroszlán Kapuig. Akkor utazunk, ha addig elegen meghallják a hívást és válaszolnak is rá. Minimum 10 főnél utatunk, összesen 13 fő jöhet:

MAGDALÉNA PORTÁL – Szaakrális Zarándoklat Katár-Földön és Katalóniában

szeptember 26 – október 1.

Tervezett program:

szeptember 26.  Repülés Barcelónába, transzfer autóusszal Carcassonneba, az egykori katár városba, ahol a szállásunk lesz. Leföldelődés, megérkezés, megnyílás.

szeptember 27.  Egész napos kirándulás Rennes les Chateauba – ahol a Magdaléna Portál egyik tornya van – és Rennes Les Bainsba. Ezen a napon Ani Williams lesz a vezetőnk, aki az év nagy részében Katár-földön, Rennes les Bainsben él. Ani hárfa-művésznő, spirituális énekesnő, hang-gyógyító, mélyen kapcsolódik Magdalénához és a Szent Nőiség energiájához, szakrális zarándoklatokat vezet sok év óta. Az estét Ani nekünk adott koncertje zárja. Weboldala: https://aniwilliams.com.

 szeptember 28.  Egész napos kapcsolódás a katárokkal Carcassone ősi városrészében.

szeptember 29.  Egész napos kirándulás Minerve ősi kisvárosába, amely szintén kapcsolódik a katárokhoz – a mészárlások elől ide menekült katárokat a város elfoglalása után megégették, ők a Lélek halhatatlanságának tudatában énekelve léptek a tűzbe, érzed ezt a tiszta erőt, ugye? -, de már a kőkorban is fontos szakrális hely volt, ahogy azt mutatják a dolmenek és a megalit kőkörök.

szeptember 30.  Utazás Carcassonneből Gironaba, ahol az utolsó éjszakát töltjük. Itt volt a Portál másik tornya, ebben a katalán városban, ahol a helyi közösség sokáig féltve őrizte ennek titkát, mely aztán Patrice Chaplinen keesztül tárult fel.

október 1.  Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

A részvételi díj: 245 000Ft + a repőlőjegy (most kb. 45 000Ft)

A részvételi díj tartalmazza a szállást kétágyas szobában, hotelekben, a tanszfereket, kirándulásokat, szertartásokat és az Ani Williamsszel töltött programot. A részvételi díj nem tartalmaz étkezést.

Jelentkezésedet a részvételi díj felének kifizetésével tudom elfogadni. Minimum létszám 10 fő. Maximum létszám 13 fő. Augusztus 8-ig tudsz jelentkezni.

Jelentkezéshez küldd el a MAGDALÉNA-PORTÁL szavakat és a telefonszámodat ide: jelentkezem@vereskriszta.com