“Pont jól vagyok itt.” – írtam az egyik Facebook ismerősömnek, aki azt írta, hogy szívesen cserélne velem – mármint az életem tekintetében -, bár valószínű, hogy én nem. Tényleg nem cserélnék, de igazából senkivel sem, mert nagyon nagyon jól érzem magam a saját életemben.

Nagyon hálás vagyok az életemért, imádom. Imádom, hogy együtt vagyunk szerelemben, gyengédségben, játékban és rengeteg együtt mókában. Imádom a napjaimat, az ébredést, amiben átölel a Férjem álmodó lélegzete, a cicák törleszkedése, az erkélyem előtt álló fák ablakon beköszönő lila virágai, és az utcám zajai. Imádom a várost, ahol élek, a húszmilliós őrületével, sok ember pontjolvagyokidegrendszerét kiborító, de engem nagyon szórakoztató káoszával. Imádom, hogy a hentesnél a heti marhahúsadag vásárlása közben megáll az élet, mert gólhelyzet van és mindenki abbahagyja, amit csinál és mered a tv-re. Mert persze itt mindenhol van tv, még a hentesnél is, meg a zöldséges bácsinál is. És amikor megemlítem a Férjemnek, hogy ilyen csak Egyiptomban van, akkor tágra nyílt szemekkel közli velem, hogy ez nagyon nagyon fontos, mert különben hogyan néznék az emberek a meccset, meg a forradalmat. Imádom.

Imádom az itteni élet állandó folyékonyságát, azt, ahogy minden könnyedén alakul egyik pillanatról a másikra. Imádom a napjaim kényelmét és lazaságát, a délután ébredést és hajnalban fekvést, azt, hogy nem hajt semmi, van időm létezni. Imádom a barátaimmal töltött időt, imádok üldögélni órákat a kávéházban a shisha füstje mellett, megkóstolni az egyiptomi utca ételeit és édességeit, kávézaccból jövőt olvasni egymásnak, miközben a kávéház mellé leparkolt tank előtt családok fényképezkednek, és a gyerekek a tankon csimpaszkodva játszanak. Imádom, ahogy itt zajlik az élet, őrülten, pezsgőn, szenvedélyesen, élően.

Imádom a munkámat, imádom, hogy a Lélek révészeként segíthetek, hogy mások életének csónakja is megérkezzen a Lélek vizén Tündérországba. Imádom, hogy nincsenek tér- és időbeli korlátok, imádom, ahogy beülök a nappalim legnagyobb lila foteljába, mellettem gőzölgő kávé és egyiptomi süti, és így gyógyítok, amíg aztán meg nem történnek a személyes találkozások is.

Mély hála van bennem azért, hogy mindezt beengedtem az életembe és megengedtem magamnak. Mert nem volt ez mindig így. Nagyon nem volt így. Volt olyan idő, amikor semmi kedvem nem volt felébredni, új napnak nekikezdeni, nagyon hiányzott a szerelmes társ ölelése, elégedetlen voltam a munkám eredményességével és az is anyagi helyzetem is szűkös volt. De mindez át tudott alakulni, mert hittem abban, hogy lehet máshogyan és tettem azért, hogy a nem tetsző dédelgetése helyett a finom-energiák szintjén már létező vágyott valóság rezgésére hangoljam át magam.

Ebben rengeteget segítettek – és segítenek ma is az újabb vágyaim fizikaiba engedésében – a Megengedés Állítások. A módszer, amivel a Lélek vezetése ajándékozott meg. A  Megengedés Állításokon a család-állítás alap-elemeit hívjuk segítségül ahhoz, hogy rátekintsünk arra hogyan alakulhatna az életünk, ha azt engednénk folyni az életerő természetes áramlásával.

Ha szeretnéd te is abbahagyni az erőlködést, és helyette lazán megengedni azt, hogy egy bonyolult élethelyzet átalakuljon a vágyaid szerint, akkor várlak szeptemberben:

MEGENGEDÉS NAP

 2013. szeptember 18.

10:00-18:00

MÉG 6 FŐ TUD JELENTKEZNI!

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 1o900Ft, ha szeptember 6-ig bejelentkezel!

Ha nem jó neked a szeptember 18., akkor a szeptember 15-ei Pénz-Zsilip Napra is jelentkezhetsz ugyanezzel a témával.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ha kifejezetten az anyagi helyzetedre akarsz koncentrálni, és szeretnéd kitárni az életedet a pénz-áram beengedésére, akkor a Pénz-Zsilip napot ajánlom neked. Ezen a napon a Megengedés-Állítást segítségül hívva távolítjuk ez azt a hét energetika zsilipet, blokkok, ami a pénz szabad áramlásának útjában áll nálad. Nagyon hasznosak ezek a napok, mert sokszor olyan gondolatok, érzelmi minták, emlékek bukkannak elő és íródnak át, amelyekről legtöbbször nem is gondolnánk, hogy egyáltalán kapcsolatban lehetnek az anyagi helyzetünkkel:

PÉNZ-ZSILIP NAP

2013. szeptember 15. 10:00-18:00

MÉG 3 FŐ TUD JELENTKEZNI!

A pénz-zsilipek állapotának feltárásához, a blokkok elengedéséhez a Megengedés Állítás módszerét hívjuk segítségül, azzal a különbséggel, hogy kifejezetten a pénz áramlására koncentrálunk, és a szereplők a 7 zsilipet, illetve az őket létrehozó mintázatot testesítik meg. A folyamatban megnézzük, hogyan változik a pénz-áram akkor, ha megengedjük a zsilipek semmibe való visszatérését.

KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 1o900Ft, ha szeptember 6-ig bejelentkezel! (a nap létszáma maximum 9 fő)

Ha nem jó neked a szeptember 15., akkor a szeptember 18-ai Megengedés Napra is jelentkezhetsz ugyanezzel a témával.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ha vannak az életedben olyan élethelyzetek, ahol gúzsba kötve érzed magad, és elakadtál, de jobban szeretnél erre személyesen és nem csoportban rátekinteni, akkor még van néhány időpontom személyes gyógyításra:

LÉLEK-ÖSSZEKAPCSOLÁS

Az általad hozott témával dolgozunk, a gyógyítás irányát a te szándékod szabja meg. Az életed átalakításának szándékát megfogalmazva irányt adsz annak, hogy mit mutasson meg a Lelked végtelen könyve. A Lelked a személyes könyvtárad, benne van minden információ múltról, jelenről és a jövő minden lehetőségéről. A Lélek.összekapcsolás folyamatában a Lelked megmutatja az elakadásokat, kitisztítjuk azokat, majd a Lelked vezetését követve áthangoljuk a fizikai és energia testeket, azaz Lényed egészét arra, hogy a Lelked hullámán haladj a szándékod elérése felé. A gyógyítás alatt átkerülsz arra a rezgés-szintre, mely harmóniában van a szándékoddal és a Lelkeddel, és a Lelked azzal kapcsolatban is információt küldd, hogy hogyan tartsd meg magad ezen a rezgésen a mindennapokban, így segítve azt, hogy az energiák átalakulása megjelenjen a fizikaiban.

Ezekből az időpontokból választhatsz még: szeptember 17. 10:00-11:00, 11:15-12:15 * szeptember 19. 15:15-16:15, 16:30-17:30,  19:15-20:15, 20:30-21:30 * szeptember 22. 12:15-13.15, 14:00-15:00, 15:15-16:15

A Lélek-Összekapcsolás részvételi díja 11 000Ft és 13 000Ft között az az összeg, amelyet most jó szívvel ki tudsz fizetni. A Mentor-program folyamatának első találkozója ugyanannyi, mint a Lélek-Összekapcsolás, a további (három-négy hetente) találkozók díja 9000Ft (a további találkozókhoz skype szükséges).

Jelentkezéshez küldd el a neved, a telefonszámod, a választott időpontot és összeget, illetve a LÉLEK szót, ha egyszeri gyógyítást szeretnél, a LÉLEK-MENTOR szót, ha Mentor-Programra jelentkezel: kriszta@vereskriszta.com