Pár napja négyen nők és a Kedvesem az egyiptomi szakrális utazás keretein belül elmentünk a gizai piramisokhoz is. Vártam a többieket, hogy kijöjjenek a Nap Hajótól, így a Nagy Piramis mögött üldögéltem. Hirtelen nagyon erősen felkapott az energiája, és egy pillanat alatt kristálytisztán megértettem, hogy milyen generációs női minta áll annak hátterében, ami reggel óta próbálta lekötni a figyelmem.

Nagyon érdekes élmény volt, a piramisok elkezdtek felkészülni december 3-ra, amikor hajnalban a Szaturnusz, a Vénusz és a Merkúr pont a három piramis csúcsa fölött állnak. Egyre erősödik az energiájuk és kommunikálnak. A szeretet és generációs tisztulás üzeneteit kommunikálják. Ami nem véletlen, hiszen a Merkúr a kommunikáció bolygója, a Vénusz a szereteté, a Szaturnusz pedig – számomra – a tér-időből való kilépésé, és a karmikus tisztulásoké.

Persze az sem véletlen, hogy a Szaturnusz pont a Nagy Piramis fölött áll, mert a Nagy Piramis pont erre épült, a tér-időbe, fizikaiságba zártságból való kilépésre és Fény-Magunkkal való Egység átélésére, illetve annak a fizikaiba való visszahozására. És a másik nem véletlen az, hogy a középső piramis, amely a Vénusszal fog együtt állni évekig zárva volt, de néhány hete újra nyitva van és látogatható.

Az, amit a Nagy Piramistól kaptam azóta tovább dolgozik bennem, egyrészt erőteljes torok-csakra tisztulásban, másrészt abban, hogy a negatív generációs minta, amire ráláttam, rétegekben szakad le a fizikai és energetikai testeimből. Ez hullámokban rám-törő testi elgyengüléssel jár, és ahogy a minta helyén szabadul fel a tér bennem úgy ölelnek körbe a vénuszi szeretet-hullámok, amelyek azonnali kifejeződést is kérnek maguknak.

Szerencsés vagyok, mert a Lelkem Egyiptomba hívott engem, így közelről élhetem meg ezt a fantasztikus átalakító folyamatot, de természetesen bárhol is vagy az energiák hatnak rád, hiszen mindez egy Univerzális változás része.

A tegnapi napom azt az üzenetet kaptam a Piramisoktól, hogy a következő időszakban különösen fontos számunkra az öröm gyakorlása, és az élet szépségeinek tudatos észrevétele. A lebomló negatív mintázatok az átalakulás első szakaszában annyira felerősödnek, hogy könnyen maguk alá temethetnek minket. Ebben a folyamatban erőteljes megtartó erő az számukra, ha tudatosan az örömre és az élet apró szépségeinek csodálatára fordítjuk a fókuszunkat.

Pont ebben támogat Téged Rácsodálkozom című hanganyagom, mely lehet, hogy mér megvan neked, mert megkaptad a hírlevélhez való csatlakozáskor ajándékként, de ha esetleg nincsen meg, akkor most küldöm:

http://www.vereskriszta.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/01/racsodalkozom.mp3

Ha szeretnél személyesen is jelen lenni a december 3-ai bolygó és piramis együttállásnál, akkor keresd Tűzvirágot. Tűzvirág és Fehérholló szerveznek egy csoportot erre az időszakra, mely Kairón kívül Felső Egyiptomba is ellátogat. Tűzvirág elérhetőségei: tuzviraga@gmail.com, 06 70 314 9570

Ha pedig szeretnéd hanganyagként megkapni a Piramisok által a következő időszakban sugárzott üzeneteket, illetve az esetleges támogató meditációkat, akkor írj nekem:

PIRAMISOK ÜZENETEI ÉS MEDITÁCIÓK

December 3-áig küldöm neked hanganyagként azokat az üzeneteket, amiket a Piramisoktól érzékelek, illetve azok a meditációs anyagokat is, amik esetlegesen megérkeznek és segíthetnek téged ebben az átalakulásban.

A hanganyagok számát nem tudom előre megmondani, a Piramisoktól érkező kommunikáció függvénye.

A hanganyagok díja teljesen jelképes, összesen 1000Ft.

A folyamatba akkor a részvételi díj elutalása után tudsz becsatlakozni. Ezt bármikor megteheted, de visszamenőleg az előző anyagokat nem tudom elküldeni, mert nincsen rá időm.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:

 


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*