Mi lenne, ha az éjjel meglátogatna egy tündér és reggel kincseket találnál a párnádon? Mi lenne, ha a kertben a fa pénzt teremne? Mi lenne, ha a pénz könnyedén érkezne hozzád?

Persze a könnyű pénz-szerzéshez egy csomó negatívum kapcsolódik abban a fizikai világban, amit teremtettünk. penztunder1Hiszen általában a könnyen érkező pénz nem éppen a tiszta kategória.

De éppen ideje, hogy kilépjünk ebből a gondolat-társításból és megengedjük magunknak a bőség könnyed érkezését, hiszen nem szenvedéssel, nehezen élni jöttünk erre a bolygóra, hanem azért, hogy a fizikai lét könnyed örömteliségét tapasztaljuk. És könnyedén, örömmel teremtsük azt.

A könnyedén érkező, tiszta pénzhez viszont ki kell tágítanunk azt a racionalitást, amivel a bal agyfélteke a mindennapok küzdelmei közepette ránk zárult.

Hiszen hogyan tudna a bőség varázslatos könnyedséggel érkezni hozzánk, amíg ragaszkodunk a már megtapasztalt csatornákhoz és el sem tudjuk képzelni azt, hogy vannak más csatornák is.

Amúgy is a varázs nyílása van jelen a térben – ehhez érkezett pár napja az “Elhiszem a Varázslatot” Hanganyag -, miért ne engednénk be azt életünk ezen területére is.

2015. őszén született harmadik “Gazdag Vagyok” hanganyagom ebben segít, és most ÚjHoldnál ékezik egy újabb Gazdag Vagyok Hanganyag:

“Gazdag Vagyok” 4. Hanganyag 1. és 2.

2016. december 12-én küldöm ki újra

Az első hanganyag az Ősbizalomba visz el. Abba az állapotba, amikor nem is kell, hogy a pénzen, anyagiakon gondolkozz, mert minden sejteddel tudod, hogy mindig gondoskodva van rólad. Még akkor is, amikor ennek hogyanját egyáltalán nem látod.

Amikor elkezded választani az első hanganyag által megidézett tudat-állapotot elkezd a felszínre emelkedni az összes olyan pénzzel, anyagiakkal, életed kontrolálásával kapcsolatos félelem, amelyet a tested tárol. Ezek lebénítanak, és húznak vissza az aggódásba, ezek elengedésében segít a második hanganyag.

A két hanganyag díja 1500Ft, december 11-ig rendelheted.

A korábbi “Gazdag Vagyok” Hanganyagokat is rendelheted, jelképes díjért:

“Gazdag Vagyok” 3. Hanganyag

Ez a hanganyag abban segít, hogy beengedd a tiszta pénzt az életedbe, könnyedén, varázsos módon.

A hármas “Gazdag Vagyok” Hanganyag mellé ajánlom az “Elhiszem a Varázslatot” Hanganyagot is:

“Elhiszem a Varázslatot” Hanganyag

2015. végére sűrűsödnek a varázsos meglepetések, de van egy fontos dolog, amire érdemes figyelned. Ahogy érkeznek a varázsos lehetőségek úgy erősödnek fel elméd kétségei, melyek azt mondják, hogy ez “túl könnyű, nem lehet igaz, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen….”. Érdemes most tenned azért, hogy a csodás lehetőségeket engedd manifesztálódni azzal, hogy megerősíted a hited abban, hogy lehet könnyed varázs valóság számodra, hogy lehetsz ilyen szerencsés, hogy megérdemled.

GAZDAG VAGYOK Hanganyag

Az, hogy kinek mit jelent a gazdagság relatív. Van akinek milliárdokat, másoknak azt, hogy van kényelmes otthonuk, a családjuk jól él, jut arra, amit meg szeretnének tenni.

Mindenesetre nem lehetsz úgy gazdag, hogy közben félsz a pénz hiányától és belül folyamatosan a szűkséget, szegénységet tapasztalod. A külső tapasztalás a belső érzésből születik. Ez a hanganyag abban segít, hogy a gazdagságot a belső tapasztalásoddá tedd, és ezáltal engedd változni a külsőt..

GAZDAG VAGYOK 2. Hanganyag

A Gazdag Vagyok 2. Hanganyag tovább old azokban a szinte észrevétlen belső blokkokban, melyek akadályoznak abban, hogy beengedd a jólétet, a fizikaiság kényeztetését, a “luxust” és kinyújtózz abban. Ezzel egyidejűleg abban is segít, hogy a jóban való kinyújtózás nyissa benned a jó másokkal való megosztását.

A korábbi hanganyagok díja 800Ft/hanganyag, amennyiben megrendelésed megérkezik november 11-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd?: *