Néhány órája izgalom futott végig a testemen, ahogy megérkezett az Univerzum aktuális üzenete és rezgése: a férfi-energia készen áll arra, hogy ragyogó önmagát teremtse ezentúl, ez egyre láthatóbbá válik a fizikaiban, és a fizikaiba való átíródás egyre intenzívebbé válik, ahogy közeledünk március 22-höz. Örvendezzünk, mert mindaz, amiért olyan hosszú ideje imádkozunk, amiért annyit dolgoztunk önmagunk változásán elkezdte a fizikaiba írni magát.

Az üzenet megérkezése után felmentem az internetre és rátaláltam a hírre, amelyet a hivatalos médiák nem fognak tovább adni. Ma Egyitomban, Mansourában, ahol az elmúlt napokban véres összecsapások voltak a tüntetők és a rendőrök között, a rendőrök tüntetni kezdtek, a belügyminiszter távozását követelik, és a tüntetések új kezelési módját. Ez hatalmas változás. Egy hete még éles fegyverekért tüntettek. Ma pedig azért, hogy ne gerjessze tovább a hatalom a rendőrök és a tüntetők közötti ellentétet, nem akarnak tovább a hatalom politikai játszmáinak eszközei lenni. A hatalomnak nem érdeke, hogy ez a hír terjedjen, de a rezgés terjedni fog, mert az emberiséget nem a média kapcsolja össze, hanem egy sokkal mélyebb hálózat, és az a változás a kollektív orvendezzunk1nagyon mély rétegeiben történik és terjed.

Két napja Port Saidban – a város két hete a teljes civil engedetlenség állapotában van – történt egy hatalmas változás. A katonák a rendőrök és a tüntetők közé álltak, felszólították a rendőröket, hogy hagyják abba a tüntetők gyepálását. A rendőrök erre tüzet nyitottak a katonákra, az USA-ban gyártott könnygáztól elájult katonákat a tüntetők mentették (ők már két éve szívják a könnygázt, lassan immunissá válnak). Majd a rendőrök hasba lőttek egy katonát, mire a katonaság tüzet nyitott a rendőrökre. Minden oldalon áldozatok, és az emberek ébrednek a szerepeikből, rájönnek arra, hogy tök felesleges az életükkel a mindenkit egyformán elnyomó hatalmat kiszolgálni. Mindezt az egyiptomi hivatalos szervek tagadják, de a tüntetők számos fényképet és videót készítettek az eseményekről, melyek körbejárták a szociális médiát.

Egyitom teljes káoszban, mindenütt tüntetések, út- és vasúti lezárások, a Királyok Völgye is zárva, mert a turizmusban dolgozók is tüntetnek a kormány ellen. A kormány mindezt még mindig próbálja tagadni, és az USA kormánya éppen többmillióval támogatta meg ezt az embereket kínzó és ölő rezsimet. A világ összes kormánya ugyanazt a hatalmat szolgálja ki, tőlük ne várj változást! MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS!

És ők ezt pontosan tudják. Gondolod véletlen, hogy az egyiptomi rezsim minden fontos változási ponton (2011. november 11., 2012. december 12. és december 21.) lezárta „renoválás” miatt a Nagy Piramist. Gondolod véletlen, hogy az akkori rezsim egy hónapon keresztül a katonasággal őrizette a Tahrir Tér központi szigetét, ahol egy ősi Templomok energiájának megfelelő erősségű energia-vortex működik, amely a forradalmat táplálja? Gondolod véletlen, hogy próbálják megakadályozni a Piramisokban és az ősi egyiptomi szent helyeken történő meditációt?

Pontosan tudják, hogy milyen erő lakik a szellemi energiákban, melyet együtt generálni tudunk. És IGEN! ÖRVENDEZZÜNK, mert mindaz, ami most átíródik a fizikaiba válasz arra a sok-sok rezgés-átalakításra, melyet egyénileg és csoportosan végeztünk az elmúlt években.

És egyre több jelét fogjuk ennek látni a következő időkben. Március 22-ig nagyon aktív történések várhatóak.

Ma reggel azzal a szóval ébredtem, hogy ISMÉTLÉS. Ismételni újra és újra a meditációkat, átalakító gyakorlatokat, addig amíg nem érezzük pontosan, hogy megtörtént belül a változás.

És aztán a néhány órája érkező üzenet után, az egész testem ujjongásba kezdett és érkezett egy mantra, melyek jó mindannyiunknak sokszor ismételni orvendezzunk2mostanában: NEM KÖT A MÚLT, EZ A PILLANAT MÁS, MOST VÁLASZTUNK. ÚJAT VÁLASZTUNK. MOST AZONNAL!

És ez nagyon fontos! Hogy tudd bármivel is ijesztget az elme, ami a múltban történt, és amiről az elme azt mondja, hogy újra megtörténik, nem igaz. De fontos, hogy ne is tedd igazzá. Tudd, hogy az egész Világmindenség összefogott azért, hogy most másképpen legyen. Az ÚJ FÖLD ideje van! MOST!

És még egy! Emlékezz az üzenetre. A férfi-energia kész önmaga ragyogásának megnyilatkoztatására, és ez tettekben nyilvánul meg, egyre többen! Ezt az tette lehetővé, hogy egyre több nő tért vissza saját igazi eszenciájához, ahhoz, hogy ki vagyunk a szeretet-kapui, rajtunk keresztül ömlik be a láthatóba, és a férfiba a Forrás szeretet-energiája. Ebben erősödj tovább! Most még fontosabb, hogy félre tégy minden kétkedést és bízz a számodra fontos férfiakban! Mert ehhez a nagy változáshoz szükségük van a szeretetedre és bizalmadra. És a változás együtt történik! Szükségünk van egymásra!

Mivel nagyon intenzív néhány hét elé nézünk, és nagy szükség van a szellemi erőkre, a lényünk tisztulására, isteni önvalónkba való belenövésre, ezért március 21-ig az összes, elmúlt néhány hónapban átjött meditációs anyagomat kedvezményesen rendelheted meg március 21-ig! A meditációs anyagokat három-naponta küldöm ki, hogy minél hamarabb elkezdhesd őket gyakorolni.

És mivel mindennél fontosabb a női és férfi energiáink magas-rezgésében való megállás, ezért a december 21-ére megérkezett, ezzel kapcsolatos meditációt ajándékba adom már egy megrendelt másik meditáció mellé!

A meditációkról és az akciós díjról:

EGY MEDITÁCIÓ DÍJA 1000FT, KÉT MEDITÁCIÓ DÍJA 1500FT, HÁROM MEDITÁCIÓ DÍJA 2000Ft! Március 21-ig rendelhetsz, de a meditációt megkapod hamarabb, mert három-naponta küldöm őket.

VIOLA-LÁNG MEDITÁCIÓK – Két kb. 20 perces hanganyagot küldök neked, mindkettő végigvezet egy olyan vizualizációs folyamaton, amellyel behívhatod a Lényedbe a Viola Láng átalakító erejét, illetve behívhatod ezt minden olyan életterületedre is, ahol diszharmóniát tapasztalsz.

Az egyik meditációs hanganyag a DZSED-OSZLOPPAL dolgozik. A Dzsed-Oszlop tulajdonképpen az ősi Egyiptom életfája, melyet akkor állítottak fel, amikor erőteljes átalakulási folyamatok zajlottak a világban, és ezt ki akarták egyensúlyozni. A Dzsed-Oszlop a Föld középpontját kapcsolja össze a Tejút középpontjával. Ízisz és Ozirisz állítja, azaz a Szent Női- és Férfi energiából születik, ezért különösen szeretem, mert a női és férfi energiákat is egyensúlyba hozza. A felállított – értsd ezt energiaként, bár az Ősi Egyiptomban, olykor fizikailag is felépítették – Dzsed-Oszlop pörög, és pörgése közben a Viola Lángot bocsátja ki, egyre nagyobb spirálokban. Én akkor hívom a Viola Fényt a Dzsed-Oszlopon keresztül, amikor szeretném, hogy valami gyorsan megtisztuljon és átalakuljon. A fentebb említett esetekben is ezt alkalmaztam.

A másik meditációs hanganyag AVALON energiájával dolgozik, AVALON HÖLGYÉN keresztül szólítja be a Viola Lángot. Ezt a meditációt inkább akkor szeretem alkalmazni, amikor szeretnék megpihenni abban, AKI VAGYOK, amikor szeretném magamat teljesen átitatni Fény-magammal.

IKER-LÁNG MEDITÁCIÓK – Két kb. 20 perces és egy kb. 10 perces hanganyagot küldök neked.

Az első hanganyag visszavezet oda, ahol először találkozott össze a Lelketek két külön testben, ahol megtörtént a kettéválás. Ez a meditációs anyag abban segít, hogy átérezd az Iker-Lángoddal való összetalálkozás rezgését, milyenségét, hogy amikor megtörténik a fizikai összetalálkozás könnyebben felismerd őt, bizonyos legyél a felismerésedben.

A második húszperces anyag a férfi és női energiáid egyensúlyba hozásában, és egyensúlyban tartásában segít. A férfi és női energiákkal kötött béke állapota olyan tiszta energia-térben tart, amely erősíti az Iker-Lángoddal való kapcsolat érzékelését, és ezáltal a vonzásodat.

A harmadik kb. tízperces anyag abban segít, hogy a türelmetlenség helyett megmaradj a nyitott szív fényében, és a Lelked másik felét hívó szóban.

EGYSÉG-MEGTARTÁSA MEDITÁCIÓK – Az első két meditáció a „kis énből” való kilépést és a hamis önazonosságok elengedését segíti. A meditációból azért van kettő, mert van egy női és férfi változata is.

A harmadik hanganyag abban nyújt segítséget, hogy visszafordítsd a figyelmedet a kapcsolat EGYSÉGÉNEK Lélek-szintű táplálására, hogy a szétválasztottság teremtése helyett, figyelmedet arra az erőteljes összekapcsoltságra irányítsd, ami az Iker-Lángok között jelen van.

 „A Maga Idejében” Meditációk – Három meditációs anyagot kapsz. Az első hanganyag abban segít, hogy megtöltsd magad a türelem rezgésével, amely egyenlő azzal a hittel, hogy amit hívsz úton van feléd, és a meg is történik az arra legalkalmasabb pillanatban.

A második hanganyag abban támogat, hogy visszalépj a pillanatba, és rácsodálkozz annak csodáira.

A harmadik hanganyag segítségével pedig visszairányíthatod a figyelmedet arra, amit hívsz, így a vágyad megtestesülését és nem pedig annak hiányát táplálva energiával.

Rezgés-Emelő Meditációk – Három meditációs anyagot kapsz. Az első meditáció abban segít, tudatosítsd magadban, hogy minden félelmed illúzió, amely helyett választhatod a szív erejébe való megérkezést.

A második meditáció  a jó-ra és rossz-ra osztottságból megérkeztet a szív ritmusába, az EGY SZÍVBE, amely mindent magába ölel.

A harmadik meditáció a segít abban, hogy kiterjeszd a szíved terét, és annak erejével a szeretetbe emeld azt, amitől félsz, és azt,  amivel kapcsolatban ellenállásod van.

„Teremtés a Szívből” Meditációk – Sokan azt hiszik, hogy a vágyaik megtörténése esetleges. Azt hisszük, hogy az Univerzum bizonyos kérésekre reagál, másokra meg nem. KÉRD ÉS MEGADATIK. Minden.

Három meditációs anyagot kapsz ismét. Az első abban segít, hogy tudatosítsd azt magadban, hogy a vágy, ami a szívedből kiárad máris van, és minél inkább belülről eggyé válj vele.

A második meditációs anyag ráirányítja arra a figyelmedet, hogy ami a szívedből kiáradt, és amivel belülről eggyé váltál elindít kívül is egy erőteljes átrendeződést, és segít abban, hogy engedd történni az átrendeződést, amely a vágyadat egyre közelebb hozza a fizikaihoz.

A harmadik hanganyag abban segít, hogy összesimítsd a külsőt és a belsőt, megengedd, hogy a belső rezgések összeérjenek a külsőben rezgő változásokkal, és ezzel még tovább tápláld a vágyad fizikaivá érését.

PIRAMISOK ÜZENETEI ÉS MEDITÁCIÓK – Összesen 11 hanganyag jött át november eleje és december 3 között, az érkezett üzenetek legfőképpen női-férfi kapcsolódási mintázatok, és a pénzhez (hatalomhoz) való viszony gyógyítását szolgálták.

ŐSBIZALOM MEDITÁCIÓK – Az első meditáció azt a részt gyógyítja bennünk, ahová az ősbizalom elvesztése kapcsolódik a fizikai és energia testekben. Tapasztalhattad már, hogy bizonyos helyzetekben fájdalom – amely lehet olyan érzés is, mintha kiharaptak volna belőled egy darabot – jelenik meg a Lélekmagod és a köldökcsakrád között, nem véletlen, mert itt őrizzük ennek az ős-veszteségnek a fájdalmát és a hozzá kapcsolódó félelmeket. A meditáció elvisz téged Ozirisz Nap-Templomába – létező hely Cairótól nem messze, Abu Ghurabban -, annak Atlantiszból származó oltár-kövéhez, amelyet sokan csillagkapunak tartanak. Az alabástrom oltárkő tényleg kapu, Atlantisz szív és a Forrás szíve találkozik össze benne egy olyan gyógyító alakzatban, amely begyógyítja ezt a sérült részt benned.

A második meditáció abban segít, hogy a begyógyult, és ősbizalomba megpihent részedből új sejtek szülessenek, és lecseréljék tested sejtjeinek összességét.

KALABSHA MEDITÁCIÓ –  A meditáció segítségével kitisztíthatod azokat a félelmeket, amelyek azzal kapcsolatban vannak benned, hogy a hatalom megtorolhatja azt, ha a Lelked szerint élsz. Lényegedbe érkezve, megtöltheted magad annak bizonyosságával, hogy jár neked az Éden-Kert, és újjászülheted a teremtő erődet, hogy ne terheljenek most már azok az emlékek se, hogy az erőd kísértésbe vihet.

SZERETLEK Meditációk – A női változat abban erősít, hogy valóban nő legyél, azaz a szeretet forrása, és csak ez legyen benned jelen, mert ez a valódi.

A férfi változat pedig abban erősít, hogy valóban férfi legyél, akinek tettei a szív vezetéséből születnek, akinek lépteit a szerelem-szeretet szolgálata vezeti.

A meditációkat az alábbi űrlapon tudod megrendelni:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Megrendeled-e az Iker-Láng Meditációkat:

*
Megrendeled-e az Egység-Megtartása Meditációkat:

*
Megrendeled-e a Maga Idejében Meditációkat:

*
Megrendeled-e a Rezgés-Emelés Meditációkat:

*
Megrendeled-e a Szívből-Teremtés Meditációkat:

*
Megrendeled-e a Piramisok Meditációkat:

*
Megreneled-e az Ősbizalom Meditációkat:

*
Megrendeled-e a Kalabsha Meditációkat:

*
Megrendeled-e a Viola-Láng Meditációkat:

*
Megrendeled-e a SZERETLEK Meditációkat:

*

 

És továbbra is szívesen megajándékozlak Téged, vagy bármelyik ismerősödet a Kali Meditációval!

RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!