Kedden este John barátom születésnapját ünnepeltük, és végül egy felukkán – nílusi vitorláson – kötöttünk ki. Nagyon vidám este volt, énekléssel, rengeteg nevetéssel, csillagokkal, és széllel, amely újra és újra úgy megpördítette a hajónkat, hogy azt éreztem repülünk. Úgy szálltam le a vitorlásról, hogy éreztem a Lényem még mindig a Nílus hullámain ringatózik, és másnap reggel arra az érzésre ébredtem, hogy a sejtjeim örülnek, a testem atomjai örömtáncot járnak.

Csodálatos érzés volt. Az öröm mindig csodálatos és kitágító. De ez, amikor szó szerint érzed a testedben a sejteket egyenként tágulni az örömmel, ez egy leírhatatlanul jó érzés.

Most értettem meg mi az, amiről Magdaléna mesélt:Az álom kiteljesedett. Fény voltam. Egyszerre léteztem mindenütt, mert fény voltam. Minden sejtem megnyílt és a dimenzióim kitágultak. A Fény birtokba vette a testemet, és a sejtjeim megadták magukat. A Fény az Élet Kódja volt és én magamban hordoztam. Az érzékeim válaszoltak, és megengedték, hogy a Fény irányítsa bennem a tudatosság áramlását. És pontosan ezt tette a Fény, harmóniát hozott minden atomba és előhívta a tökéletességet. Táncoltak a sejtjeim, örömmel adták meg magukat a Fénynek és emlékezni kezdtek a mátrixom kódjaira.”

Nem volt mindig ilyen a testemmel való kapcsolatom. Emlékszem még arra az időre, amikor olyan diszharmónia volt a fizikai testem és a fénytesteim között, hogy egy-egy erőteljesebb energia-élmény hatására rosszul lettem, mert a fizikai testem nem tudta követni azt a tágulást, amely a Lelkemben végbement.

Azóta folyamatosan változott a testemmel való kapcsolatom, és mára a rosszul-lét átadta a helyét annak a minden szintemen, minden dimenzióban való tágulásnak, amelyben a testem is végtelen örömmel vesz részt. Így a tágulás élmények is sokkal hosszabb ideig velem maradnak, és egyre nő a jól-létem minden szinten.

Nemsokára újra elindítom Egész-ség Online Kurzusomat, mely téged is támogat abban, hogy a fizikai testedet a Lelkeddel való harmóniába emeld:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2012. november 19-én kedvezménnyel

ALAP CSOMAG: 21 nap ­* három meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés

Amikor megjelenik az életedben a betegség, azt kezelheted többféleképpen. Megpróbálhatod megszüntetni – ezt tette az emberiség hosszú ideig -, vagy felismerheted, hogy a minden diszharmónia csak annyit jelez, hogy elvesztél egy kicsit az illúziók világában, és elfelejtetted a magadban hordozott Teljességet. Önmagad Teljességének felismerése és a Teljességeddel való azonosulás az EGY-ség. Ez maga a gyógyulás, mert az EGY-ben feloldódik a szétválasztottság, a Teljesség magába öleli a kiszakadt részek illúzióját.

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

Az EGÉSZ-SÉG Online Kurzus ALAP CSOMAGJÁNAK részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Október végéig féláron, azaz 3300Ft-ért jelentkezhetsz a kurzusra.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Ha egy konkrét fizikai probléma, tünet hív erre a kurzusra és szeretnéd megerősíteni az EJGÉSZ-ségbe való visszatalálásodat a kurzus mellett egy személyes folyamattal is, akkor szívesen ajánlom neked a Magdaléna Lélek-Összekapcsolást (a gyógyítás subspace-ben, távolról történik, skype elérhetőségre van hozzá szükséged). A Lélek Összekapcsolás ára 13000Ft, a kurzus ára 6600Ft, de most a kettőt együtt 11000Ft-ért rendelheted meg, ha október végéig bejelentkezel. (A Lélek-Összakapcsolásra időpontot egyeztetünk, és ha úgy érzed, arra van szükséged, akkor megtörténhet még az online kurzus kezdete előtt.)

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

A tegnapi nap további tágulást és fényesedést hozott a testemnek. Az Eid al Adha ünnepet megelőzően ismét böjtölnek a muzulmánok. Én is azt választottam, hogy böjtölök együtt a Kedvesemmel. Örömmel kapcsolódtam bele ebbe a folyamatba, mert a Ramadan böjtös gyakorlata is nagyon erőteljes tisztulást és átalakulást hozott nemcsak a testemnek, de Lényem egészének.

Egy nehéz álomból ébredtem reggel, a hátamban megjelent feszültség is jelezte azt az előző életes történetet, illetve annak életem történéseire gyakorolt hatását, ami az álomban is megjelent. Éreztem, ahogy a böjttel folyamatosan tágul bennem a tér, egyre több, az elengedni való mintázathoz kapcsolódó gondolat és emlék jött a felszínre, melyek aztán feloldódtak a Viola-Lángban, melyet folyamatosan pörgettem magamban, illetve abban az imádságban, ami egész nap szólt a televízióból. Ez az ünnep zárja le a nagy mekkai zarándoklatot is, a Kedvesem azt a csatornát nézte, amely élőben közvetített a zarándoklatról, és a zarándoklat közben folyamatosan egy négysoros imát énekeltek, melynek a rezgése még így a tv-én keresztül is transzba ringatott.

Angyal Hajnal barátnőm mindig elmondja, amikor Allah neveiről beszélünk, vagy együtt énekeljük őket, hogy csak ennyit kellene tenniük a muzulmánoknak, énekelni az Isteni 99 nevét, vagy a Korán verseit és áldással lenne teli az életük. Teljesen egyet értek vele, mert valahányszor a „Szépséges Neveket” éneklem villámgyorsan átrendeződnek az energiáim.

Persze nem véletlen, hogy a szufizmusnak – az Iszlám misztikus ágának – az az egyik legfontosabb spirituális gyakorlata, hogy folyamatosan Allah neveit éneklik. Ramadán alatt minden böjtös nap mellé választott nekem a Kedvesem  egy nevet a 99-ből, és valahányszor éhséget, vagy szomjúságot érzékeltem, illetve feljött bennem valamilyen negativitás az arra a napra kapott nevet énekeltem. A név rezgésének hatását növelte az is, hogy minden reggel egy szufi website segítségével tudatosítottam magamban a nevekben rejlő mély jelentéstartalmat, amelyből még több kinyílt így bennem a nap folyamán.

Talán te is megtapasztaltad már a „Szépséges Nevek” zengetésének hatását, ha részt vettél velem különböző szertartásokon, ahol ezt tettük. Ha nem tapasztaltad még meg, akkor nagy örömmel osztom meg veled a kedvenc dalomat, amely mind a 99 nevet megszólaltatja, és gyönyörű. Nem győzöm eleget hallgatni és pillanatok alatt nagyon szép helyre ringat:

Szívesen megosztom veled is mindazt, amit én megtapasztaltam a saját böjtös utazásomban, novemberben induló új online kurzusomban, melyre október végéig még kedvezményes áron jelentkezhetsz:

Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus

28 napos kurzus testi, lelki és szellemi jóllétedért

indul: 2012. november 13.

28 nap ­* 28 meditációs hanganyag * 28 napi megerősítő gondolatsor * 4 személyes visszajelzés

ÚjHoldtól ÚjHoldig tartó böjtös folyamatra hívlak. Napfelkeltétől napnyugtáig tartó testi, lelki és szellemi böjtre. A testi böjtöt végezheted a Ramadán böjti gyakorlata szerint (napfelkelte és napnyugta között az evés és ivás szüneteltetésével). Vagy átalakíthatod olyan módon, hogy csak vizet iszol ebben az időszakban.

Ezt a testi folyamatot egészítjük ki azzal, hogy tisztító böjtöt tartunk a gondolatok, érzelmek és energiák szintjén is.

A böjtös folyamat alatt minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot Allah valamelyik nevével, amelynek segítségével folyamatosan emelheted a rezgéseidet. A hanganyaghoz kapcsolódóan kapsz egy gondolatsort is, amely abban támogat, hogy szeretet-alapú döntéseket hozz a mindennapjaidban.

A Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus részvételi díja 15000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 10000Ft, ha október végéig bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!