Az Ősi Egyiptomiak mindenféle módon használták a olajokat, gyógyításra, szépítkezésre, és természetesen a templomokban a szertartások elvégzése közben. Ezek a szakrális olajok, eszenciák még ma is elérhetőek. És van ebből egy saját bővülő vonalam, az Ízisz Templomi Olajok, melynek legújabb tagja, az OROSZLÁNKAPU 2020 OLAJ éppen most születik.

Tegnap a szakrális olajok boltjában, mely számomra az Illatok Templomának boltja, megkevertük az olajat a OroszlánKapu energiájának útmutatását követve.

Az eszencia alapja a papirusz olaj lett, vele Toth és Seshat jelenléte és a csillagok bölcsessége adja így az OroszlánKapu 2020 olaj alap-rezgését. Ehhez kevertünk lótusz olajat, mellyel Hathor szépsége és életöröme töltötte meg az eszenciát. És végül került bele levendula, mely a látásunkat, érzékelésünket nyitja az érkező kozmikus energiák befogadására.

OROSZLÁNKAPU 2020 SZAKRÁLIS OLAJ

oroszlankapuolaj

Az olajjal folyamatosan dolgozom az OroszlánKapu portáljának egyre erősödő energiájában.  A kozmikus energia beáradásának csúcspontja augusztus 8. Az energia a Gizai Fennsíkon éri el a Földet, és innen árad szét. Augusztus 8-án a teljes napot a Gizai Piramisoknál és a Szfinxnél töltjük, itt itatódik át az olaj a 8:8:22 Fánykódokkal.

Az OroszlánKapu 2020 Olajból összesen 30 üveg készül. Egy üveg (20gr) olaj ára 4400Ft. Augusztus 9-én küldöm el őket Magyarországra, augusztus második felében tudsz hozzájutni.

Az olajat az űrlap kitöltésével tudod rendelni:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hány üveg olajat szeretnél?:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom