Elromlott a fürdőkádhoz tartozó csaptelepünk, most várom vissza a portást a vízvezeték-szerelővel, hogy kicseréljék. És annyira hálás vagyok, hogy nekem ezzel csak annyi a dolgom, hogy kinyissam nekik az ajtót. Mert a Kedvesem minden mást elintézett, egy pillanat alatt szerzett szerelőt, döntést hozott a cseréről és lebeszélt a szerelővel és a portással mindent, miközben éppen egy számára fontos meeting kellős közepén ült. Olyan jó, hogy egyszerűen csak beledőlhetek abba, hogy nő vagyok és a szeretett férfi gondoskodik rólam.

Nem volt ez mindig így, vágytam rá, hogy így legyen, vágytam egy ilyen férfira, de mégsem tudtam elengedni az irányítást és a kontrollálásra irányuló igényemet. Végül  a Kedvesem egy elejtett mondata hívta fel a figyelmemet erre az önszabotázsra, és azután már könnyű volt tudatosítanom ezeket a helyzeteket és irányítás helyett rábíznom magam a Kedvesre. És annyira sokkal olyanjo1könnyebb ez így. Mert könnyebb egy nőnek, ha nő, és a férfinak is, ha a nő hagyja, hogy férfi legyen.

Annyira hálás vagyok ezért a szerelemért, amely annyi mindennel megajándékoz, amit előtte hiába kerestem, sőt még sokkal többel is.

Annyira szép ez az egész, hogy többször találtam már magunkat abban a helyzetben, hogy a hozzánk látogatók elirigylik azt, ami nekünk megszületett, és elkívánják a Kedvesemet. Legutóbb ez egészen odáig elment, hogy valaki a szemem előtt akart minden lehetőséget megragadni arra, hogy a Kedvessel flörtöljön. Pontosan láttam a folyamatát, azt, hogy a szenvedély nélküli évek után éppen kinyílásban van, és megsimogatta az a férfi-energia, amellyel a Kedvesemben találkozott. Aztán eljött mégis egy pillanat, amikor kezdett túl sok lenni az, amit az illető működtetett, de szerencsére a Kedves meghúzott egy nagyon határozott határt.

Valójában értem ezt az energiát, amely a másik életét irigyli és kívánja. Az én életemben is volt olyan, amikor megérintett egy kapcsolatban élő férfi energiája, bennem is feltámadt, hogy talán hozzám is tartozhatna, de aztán gyorsan realizáltam, hogy csak annyi a dolgom a történéssel, hogy azt, ami a férfi energiájában megfogott belemesélem a saját történetembe, és továbbra is hívom azt a Férfit, akit nekem írt az Univerzum.

Más életének nagyon tetsző darabkái számunkra is nyitva vannak. Sosem az elirigylésbe való beleragadás az, ami előbbre visz, hanem az, hogy észrevegyük mi az, ami tetszik és megteremtsük a saját életünkben. Hiszen teremtőnek születtünk mindannyian.

A negativitás csapdájából való kilépéshez ajánlom neked az alábbi meditációkat, melyeket ma éjfélig (február 18.) még kedvezményes áron rendelhetsz meg:

REZGÉS-EMELŐ Meditációk

Három meditációs anyagot kapsz. Az első meditáció abban segít, tudatosítsd magadban, hogy minden félelmed illúzió, amely helyett választhatod a szív erejébe való megérkezést.

A második meditáció  a jó-ra és rossz-ra osztottságból megérkeztet a szív ritmusába, az EGY SZÍVBE, amely mindent magába ölel.

A harmadik meditáció a segít abban, hogy kiterjeszd a szíved terét, és annak erejével a szeretetbe emeld azt, amitől félsz, és azt,  amivel kapcsolatban ellenállásod van.

A három hanganyag díja 1800Ft. KEDVEZMÉNY! Február 17-ig kedvezményes, 1200Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

És szívesen megosztom veled mindazt, amit a teremtésről megtanított nekem az életem átalakítása. Mert számomra sem volt minden mindig olyan szép, mint most. Nagyon nem, de tettem érte, hogy másképpen legyen. És te is tehetsz!

Február 25-ig féláron jelentkezhetsz arra az online kurzusra, melyben te is megtanulhatod, hogy hogyan teremthetsz, ahelyett, hogy aláásnád magad:

Online Játszva-Teremtő Kurzus

indul: 2013 március 11-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (3×3 hét ­* 3×3 tanítás * 3×3 gyakorlat) most 11100Ft helyett féláron, azaz 5550Ft-ért tudod megvásárolni, ha február 25-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És ha szerelemre vágysz, akkor javaslom, hogy végezd egyszerre a Játszva-Teremtő és a Szerelem-Vonzó Kurzusokat, mert így még hatékonyabban tudatosíthatod, hogy mire figyelj, hogyan változz a vágyott szerelemért:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet!

indul 2013. március 11-én kedvezménnyel!

Az ALAP CSOMAGOT (8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat) és a 8×7 napi megerősítést most 8800+2600Ft, azaz 11400Ft helyett féláron, azaz 5700Ft-ért tudod megvásárolni, ha február 25-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

Az Online Szerelem-Vonzó és az Online Játszva-Teremtő Kurzusok együttes részvételi díja 5700+5550Ft=11250Ft helyett csak 8800Ft, ha február 25-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Szeretettel,

Veres Kriszta