Nőnapra a Lélek szavaid küldöm neked, úgy ahogy azok átjöttek egy csodálatos bátor nő, Gameela Ismail John Kerryhez, az USA külügyminiszteréhez intézett beszédén keresztül egy héttel ezelőtt.

A szavakban nincsen kertelés, szépítés, csak a Lélek igazsága és szenvedélye. Igaz szavak egy olyan időben, amikor ez az emberek között, főleg a politikusok régóta nem létezik, igaz szavak egy olyan világban, ahol az emberek többsége látszatban, tettetésben, félelmekben, illúzióban él.

Igaz szavak egy olyan időben, amikor minden változik, amikor a látszat-Világ nonapraösszeomlik körülöttünk, és végre áttűnik a fizikaiba a Lélek Világa. A Világ, amelyet jó ideje hívunk. Lehet sokáig úgy tűnt, hogy kevesen vagyunk. És lehet, most is sokkal kevesebben vagyunk, mint a mélyen alvó állapotban lévők. És ezért az elme azt hazudhatja, hogy ez a változás soha nem fog megtörténni. DE! EMLÉKEZZ! 11% ELÉG A VÁLTOZÁSHOZ!

Egy bátor és őszinte nő szavait küldöm neked. Szavakat, amiket kimondani ilyen bátran nem veszélytelen, hiszen az USA által támogatott egyiptomi önkényuralmi rezsim mondvacsinált indokokkal, vagy azok nélkül sorban tünteti el a másképpen gondolkozókat. De ez nem számít! Ő akkor is az álmát hívja és vállalja, és tesz érte.

A félelmek és illúziók kora véget ért, a LÉLEK IDEJE VAN!

Kívánom, hogy Gameela szavai legyenek számodra annyira inspirálóak és erőt adóak, mint amennyire számomra azok:

„Az országunk nem kísérleti nyúl. A múltban támogattak itt egy fél-katonai rezsimet. És most támogatnak egy fél-teokratikus rezsimet, azért, hogy mindenki eljátssza a neki szánt szerepet. Az utolsó leheletig támogatták Mubarakot. A diktatúra labirintusából szabadulni akaró emberek álmának útjába álltak. Bánhatnak úgy a forradalmunkkal, mint egy felkeléssel, ahogy ezt a nyilatkozatokban nevezitek. De számunkra ez egy forradalom, ami még mindig folyik. Tiszteletreméltó emberek az életükkel fizettek azért, hogy felépítsünk egy országot, ahol szabadok vagyunk, van igazság és van méltóságunk. Nem azért történt a forradalmunk, hogy újrafessük az elnöki palotát, sem azért, hogy a követségük kicserélhesse a neveket a telefonkönyvében. Ha Lincoln – akit az országuk ünnepel – beérte volna annyival, hogy új ruhába öltözteti a rabszolgákat, akkor ma Amerika nem lenne annyira büszke a szabadságára, vagy a demokráciájára.

Mr Kerry, mi is erős ország akarunk lenni, és meg van hozzá alapnak a civilizációnk, és van hozzá organikus erőnk, ami segít ezt az álmot valóra váltani. Mi nem egy felkelés közepén vagyunk, hanem egy folytatódó forradalomban, ami új kapcsolatot akar építeni a nép és a vezetője között. Úgy tűnik, az amerikai kormánynak van számunkra egy kitalált demokráciája, ami túl szűk az álmainkhoz. Úgy tűnik, a kormányuk szerint ennyit érdemlünk. Mubarakot és rezsimjét Amerika demokratikusnak, legitimnek és demokratikus úton választottnak nevezte. És a mostani rezsimet is ugyanígy írják le, holott békés tüntetőket gyilkol, fiatal aktivistákat rabol el és kínoz meg. Ennyi elég ahhoz, hogy egy rezsim legitimitását veszítse, vagy akár ahhoz is, hogy teljesen eltűnjön.

Az Elnökük, Obama azt mondta, hogy ez a forradalom az egész világot tanítani fogja. És mi tanítani akarjuk a világot, modell leszünk, melyet követni lehet. És különbözőek leszünk attól, mint ahogy a követségük beszámolói leírnak minket. Beszámolók, amik azt mondják, hogy nekünk elég ennyi is a demokráciából, hogy a mostani rezsim demokratikusan választott, ezért üzleteljenek vele nyugodtan, hogy az itteni ellenzékkel nehéz, mert az ellenállás kedvéért ellenzék. De mi másképp gondoljuk, a rezsim feje, akivel holnap találkozik, az utcákon és a tereken gyilkol minket.

Szabadságában áll a forradalmunkat felkelésnek nevezni, vagy gondolhatja azt, hogy szponzorálhat minket, mint a Kelet-Európai forradalmakat. De mi másképpen látjuk a forradalmunkat. És nekünk is szabadságunk van arra, hogy úgy gondoljuk, amit a kormányuk csinál az nem más, mint egy elnyomó, embereket kínzó rezsim támogatása, és maguk azokkal az erőkkel kötöttek szövetséget, akiknek minden érdekük abban van, hogy megállítsák ezt a forradalmat. Maguk abban működnek együtt, hogy létre jöjjön Irán egyiptomi változata, és valószínű legkevésbé sem érdekli magukat, ha mi leszünk az új Irán.

De ez a mi sorsunk és a mi gyermekeink jövője. És nem akarjuk, hogy egy vallási vagy katonai rezsimben éljenek. Maguk minket kísérleti nyúlnak látnak. De ez a mi országunk, a mi álmaink földje, és ezt pocsékolják el azok, akik minden reggel arra a rémálomra ébresztenek minket, hogy a gyerekeinken a karhatalmak fegyveres autói hajtottak keresztül, vagy megfulladtak a könnygáztól, amit maguk küldtek ide a barátaiknak.

Maguk, mint nagyhatalom, azt gondolják, hogy a disznó-füléből selyemtáskát, és egy önkényuralkodóból demokratikus elnököt csinálhatnak, csak azért, mert az eljátszza a maguk által neki szánt szerepet. De, Külügyminiszter Úr, mi nem járunk jelmezbálba. Azt látjuk, ami van. Egy elnyomó rezsimet, amit maguk csak azért támogatnak, mert az érdekeiket szolgálja. De mi ezt visszautasítjuk egy másik, boldogabb jövőért. Ez a mi üzenetünk magának és a jövő-csinálóinak.

És, utoljára csak annyit kérünk, hogy maguk ne tegyenek értünk semmit. Ne tegyenek semmit az országunkban, és hagyják abba az önkényuralom és a fasizmus támogatását. Engedjék, hogy folytassuk a forradalmunkat, és valósággá változtassuk az álmunkat, ami nem fog megállni annál a szerény jövőnél, amit maguk nekünk szántak.”

Kívánom, hogy éljünk minél többen a női erőnkkel, amely átalakítja a világot.

Női erőd felébresztéséhez és táplálásához ajánlom neked az alábbi meditációs anyagot:

 „Hathor Kelyhe” Női Szertartás Hanganyaga

A szertartáson táncon, meditáción és szertartásos elemeken keresztül kapcsolódtunk Hathor Istennővel, Hathor papnőivel, Hathor ősi egyiptomi templomaival és a saját testünk emlékeivel. Hathor varázserején keresztül ébresztettük magunkban azt a női varázst, amely az életünket és a férfival való viszonyunkat hathatósan alakítja át, és tölti meg gyönyörrel.  Ezen az utazáson vezet végig a hanganyag is.

A hanganyag kedvezményes ára 1900Ft, ha március 24-ig megrendeled és befizeted (a hanganyagot március 26-án küldöm ki).

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A Hathor Kelyhe, a Lótusz és a Lélek Tájai Szertartások hanganyagainak együttes kedvezményes ára, 4500Ft!

Részletekért  és megrendeléshez ide kattints!