A lány összeveszett a fiúval, egy apróságon, amit az elme feldagasztott. Dühösen tették le a telefont. Majd a lány büszkeségbe burkolózott, ő ugyan nem hívja, amíg magától nem jelentkezik. És közben iszonyatosan szenvedett, mert az elméje mindenfélével kábította. A fiú hallgatása közben teljesen belelovalta magát abba, hogy a fiú így szakított.Semmi ilyesmi nem történt. A fiú másra koncentrált, és nem akart újabb veszekedést. Ezért egy hétig nem jelentkezett.

Figyeltem ezt a szituációt, és a következő kérdések merültek fel bennem: Tényleg így kell ennek lennie? Tényleg szenvedni kell és hülyeségeket kitalálni, tiszta kommunikáció helyett? Tényleg ez a női büszkeség? És ettől fogja a férfi jobban értékelni a nőt? Tényleg dacos gyerekként kell viselkednünk a kapcsolatainkban, ahelyett, hogy őszintén vállalnánk önmagunkat?

Én először is megnyugodtam volna, lecsitítottam volna a háborgó érzelmeket, új gondolatokat választottam volna, majd a szívemet megnyitva felemeltem buszkeseg1volna a telefont, és tisztáztam volna, hogy éppen hol is tartunk egymással.

Szerintem az élet egyszerű, nem értem miért bonyolítjuk túl, és találgatunk állandóan hülyeségeket.

És egyáltalán ki találta ki azt a hülyeséget és miért hisszük el, hogy a nő attól lesz nő, hogy büszkén várakozásba és találgatásba zárkózik, miközben szenved?

Saját tapasztalásaim szerint nem attól leszek nő, hogy telefonálok-e vagy sem. Attól vagyok nő, hogy belül egy vagyok ragyogó női énemmel, és ezt sugárzom ki. Ettől leszek vonzó, nem a várakozástól.

Attól vagyok nő, hogy SZERETEK.

Mert mi történt ebben a szituációban? Eluralkodott a félelem. A félelem, hogy a fiú nem is akarja és szereti igazán a lányt, különben már jelentkezett volna. A félelem attól, hogy a lány úgy is szeressen, hogy nem biztos a másik szeretetében és reakciójában.

Mi ez? Ez nem női büszkeség, ez valami agyament elferdítése mindannak, ami a női energia. A nő ereje és szépsége a szívében és annak megnyitásában van.

Mi lenne, ha végre , mi nők szeretnénk magunkat annyira, hogy nem abban pörgünk, hogy a férfi igazából nem is kar minket? És mi lenne, ha mi nők tényleg nők lennénk és egyszerűen csak szeretnénk, és bíznánk a szeretet erejében? Annyira szebb világot építhetnénk így együtt.

Ha tennél azért, hogy belülről erősödj meg a női léted valódiságában, ajánlom neked az alábbi online kurzust:

 „Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával

indul augusztus 5-én KEDVEZMÉNNYEL!

hogy összekapcsolódj ragyogásod forrásával, melyet magadban hordozol, és amelyhez  bármikor hozzáférhetsz

Az ALAP CSOMAG (7 hét * 7 tanítás * 7 szertartás * 7 meditációs hanganyag ) normál ára 8800Ft. A kurzust most 3000Ft és 8800Ft azon az áron rendelheted meg, ami neked jólesik, ha július 13-ig bejelentkezel!

 A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit. Várlak Téged ezen a kurzuson, ha szeretnéd ezt a kertet felfedezni.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ha tennél azért, hogy elengedd az életünket terhelő ostoba hitrendszereket, és kicseréld őket egy boldogabb életet biztosító hozzáállásra, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi online kurzusomat:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: 2013. július 23-án KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAG (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat) normál ára 6600Ft! A kurzust most 3000Ft és 6600Ft között azon az áron rendelheted meg, ami neked jólesik, ha július 13-ig bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És ha tennél a tiszta kommunikációért, és ezáltal egy tiszta élet teremtéséért:

Delfin-Kristály Szertartás Hanganyaga

“A hangunknak hatalmas teremtő ereje van. A hangunk a természetes, Isten-adta eszközünk, amellyel teremtünk.” (Deborah Van Dyke)

A hanganaggal a csakrákon utazunk végig, és kitisztítjuk az összes csakra szintjéről azokat a mintázatokat, melyek blokkolják a torok-csakrát, és a tiszta, őszinte kommunikációnkat.

Majd a delfinek által hordozott és kommunikált öröm és szeretet-rezgésekkel kacsolódva hangoljuk át a torokcsakránkat a szívből születő kristály-tiszta kommunikációra, illetve megáldjuk a torokcsakrát a Vörös-Tenger hullámai alatt található lemuriai és atlantiszi kódokat hordozó templom energiájával (a Templomról ide kattintva olvashatsz).

A hanganyag  díja 2500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 1900Ft, ha a hanganyagot július 3-ig megrendeled (a hanganyagot július 4-én küldöm ki).

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!