Imádom a reggeleket, imádom a meghittséget, amely átöleli a kinti világosodást. Rendszerint hamarabb ébredek, mint a Kedves és imádom nézni, ahogy alszik. Egyre növekvő melegség tölti el a szívemet, ahogy hallgatom a lélegzetét, és nézem a göndör fekete fürtjeit. Milyen gyönyörű áldás így ébred, milyen csodálatos kezdete ez a napnak.

Néhány napja egy barátom, aki most éppen fáj, mert sokat veszekszenek a szerelmével, azt mondta, hogy őt most már egyáltalán nem érdekli a Szerelem. Azt válaszoltam neki, hogy ezt csak fájdalmában mondja. De érdemes a fájdalmat elengednie, meggyógyítania magát, mert a Szerelem nélkül csak félig létezünk, a Szerelem nélkül testben élő halottakká változunk.

Chuck Spezzano azt írja az egyik könyvében: “Nézz szembe a tényekkel! Szükséged van a szívedre. A szíved nélkül csak félig létezel, félig élsz, mert nem tudod élvezni az életet és nem tudod magadat adni. Nem tudsz szeretni. Nem tudsz elfogadni. Nem tudsz érezni. A szíved nélkül ragadozó vagy préda vagy egy szürke-egér létezésben. A szíved nélkül részben te vagy az okozója annak, ami veled történik. A szíved nélkül nem tudsz segíteni, amikor ott a szükség, nem tudsz jelen lenni az olyan pillanatokban, amikor ott a keresztút, vagy születés történik. A teljes-szív nélkül nem tudod adni azt, amit megígértél. Lehet azt ígérted, hogy szeretni fogsz valakit, hogy összekapcsolódsz egy gyermekkel, vagy megmented a világot. Ezen ígéretek megtartásához össze kell gyűjtened a szíved darabkáit és odaadni magad teljesen.

A szíveddel ismered majd a könnyek áldott gyógyító hatását – legyenek azok akár az öröm könnyei. A szíveddel ismered az igazi adás örömét és képes leszel előre lépni, amikor nagy a szükség körülötted. A szíveddel meghallod, amikor valaki segítséget kér, meghallod saját lelked hívását, hogy add oda magad az életnek és azoknak, akik körülötted vannak. A szíveddel ismered a célokat, a kreatív erőt és a látomásokat. A szíveddel tudod az igazságot, tudsz megbecsülni, hálát és nyitottságot érezni, és tudsz másoktól elfogadni. A szíveddel aktív résztvevője vagy az életnek, a bolygó életének és azok életének, akik körbevesznek. Ha a szíved összetört, akkor felelősséggel tartozol magadnak, az életnek és mindazoknak, akiket szeretsz, vagy szeretni fogsz, hogy meggyógyítsd.”

Igen! Tedd meg ezt magadért és a Világért. Élj teljes és nyitott szívvel. Bármit is hozott a múlt, tartsd nyitva a szíved, hogy a jelen megajándékozhasson a csodákkal. Tartsd nyitva a szíved a Szerelemnek, hogy rád találhasson.

Ha ez a választásod, akkor várlak Téged októberben újra induló Szerelem-Vonzó Kurzusomra, melyre szeptember 11-ig féláron jelentkezhetsz:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet!

indul október 10-én kedvezménnyel!

Az ALAP CSOMAGOT (8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat) és a 8×7 napi megerősítést most 8800+2600Ft, azaz 11400Ft helyett 5700Ft-ért tudod megvásárolni, ha szeptember 11-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Októberben újra elindítom „Női Ragyogás” Online Kurzusomat is, melyet szeptember 11-ig szintén féláron rendelhetsz meg! És, ha mindkét kurzust megrendeled, további kedvezményt is kapsz:

„Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával

indul október 10-én KEDVEZMÉNNYEL!

hogy összekapcsolódj ragyogásod forrásával, melyet magadban hordozol, és amelyhez  bármikor hozzáférhetsz

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 szertartás * 7 meditációs hanganyag ) most 8800Ft helyett 4400Ft-ért tudod megvásárolni, ha szeptember 11-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Imádom a reggeleket, és imádok lebegni abban a végtelen térben, ami kinyílik a másik egyetlen lélegzetéből, vagy egyetlen fekete hajtincsből. Hiszem és élem, hogy ez a tér tud közöttünk még tovább, és tovább tágulni. Hiszem, hogy tud közöttünk a közelség egyre mélyülni. Hiszem és élem, hogy a Szerelem tud egyre szebbé és szebbé változni két ember között, ha ők folyamatosan választják a Lélekből kapcsolódást. Sőt azt is tudom és élem, hogy sosem kell azzal foglalkoznom, hogy a másik mit csinál, csak abban kell megmaradnom, hogy én Lélekből éljek, Lélekből forduljak felé és öleljem folyamatosan a szívem szeretetével. Ennyi elég is ahhoz, hogy az Édenkert mindig nyitva legyen előttem, előttünk :-).

Októberben egy olyan szertartásra várlak, ahol Te is elköteleződhetsz Valódi Önmagad és a folyton táguló Édenkert mellett:

Intimitás Szertartás az Istennő Templomban

2012. október 7. 19:00-21:30

Ezen a szertartáson hátrahagyjuk a félelmeket, amelyek azt mondják, hogy elveszítesz valamit, le kell mondanod dolgokról akkor, ha tényleg elköteleződsz egyetlen Szerelmes Társ mellett. Kilépünk az ego játszmákból, melyek visszatartanak attól, hogy egyre tágabbra nyílj a szeretetben, egyre többet megélj a szépségből és örömből, melyet az Univerzum végtelen bősége kínál neked. Ezen a szertartáson elköteleződhetsz a Lelked és Valódi Önmagad mellett, és ezáltal beléphetsz a magadban hordozott Édenkertbe.

Az Intimitás Szertartás részvételi díja 4 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 2900Ft, ha szeptember 17-ig bejelentkezel és benne vagy az első 10-ben!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Szeretettel,

Veres Kriszta