Van az életedben olyan történés, amiről a belső érzékelésed teljesen mást mutat, mint, amit a fizikaiban látsz? Annyira mást, hogy minden megérzésedet képes vagy megkérdőjelezni? Ne aggódj! Semmi baj veled. Csupán az új szemed van születőben. Illetve visszaemlékszel arra a képességre, amit mindig is magadban hordoztál.

Tegnap egy Kairóban élő francia barátnőm jött hozzám gyógyításra, és már meg sem lepődtem a témáján. Több napja pontosan tudom, hogy ebben a három hétben azért vagyok Egyiptomban, hogy azok találjanak el hozzám, akiknek most fontos megerősödniük a belső látásukban, most kell beleállniuk abba az erőbe, hogy akkor sem kérdőjelezik meg a megérzéseiket, amikor a külső valóság teljesen mást mutat. Barátnőm is ezzel érkezett. Történt az életében valami, ahol a külvilág a tökéletes ellentétét mutatja annak, amit belül hosszú ideje minden idegszálával érez. Ezért megzuhant, hogyan bízzon ezután a megérzéseiben, hogyan folytassa a gyógyítói munkáját, ha ennyire nem bízhat az intuíciójában. De bízhat! Pont ezért kapta ezt a szituációt. Hogy elengedje most már minden félelmét, és teljesen rábízza magát a belső látásra.

Az elmúlt két hétben szinte csak ehhez hasonló esetekkel találkoztam. És ez én életemben is pontosan ez történik. Megerősödés a belső látásomban, mindenféle, bármilyen külső megerősítés nélkül bízni abban, amit belül látok, amit energiák szintjén érzékelek. Mert van egy belső látásunk, ami túl van az általában használt öt érzékszerven, bár mind az öt kiszolgálja azt, amikor azokat kitágított „üzemmódban” használjuk. A belső látás, ami az egész lényünket átható bizonyosság. Én úgy érzékelem, mintha egyszerre látnám, hallanám, tapintanám, szagolnám, ízlelném, de mindez belül történik, és annyira erős, hogy amikor megjelenik, teljesen eggyé válok vele.

Ezt a másfajta látást mindannyian magunkban hordozzuk, és egyre több emberben növekszik az ezzel kapcsolatos érzékelés. Sokan már régóta használják valamilyen formában. De persze vannak kétségek is, amikor a külső szem annyira mást lát, hogy megkérdőjeleződik a belső szem. Mi történik ilyenkor?

„Azt tanultuk, hogy ne az érzéseinkben bízzunk, hanem az elménkben. A patriarchális életszemlélet többezer éve alatt annyira elvesztettük a kapcsolatot az érzékelésünkkel, hogy folyamatosan megkérdőjelezünk mindent, amit az elme nem tud logikával alá támasztani. Itt az ideje, hogy újra az intuíciónkat kövessük, teljes szabadságot adjunk a Lelkünknek az érzéseinken keresztüli kifejezésre, és áttetszővé váljunk minden szavunkban, nem félve többet a következményektől. Itt az ideje annak, hogy teljesen megbízzunk az érzéseinkben. Csak a szív ismeri az igazságot.” (Grace Elohim)

Ha ismerős neked ez a helyzet, ha mostanában átélsz ilyet, akkor jól figyelj, mert mindez nem véletlenül történik. Vannak olyanok, akik most különösen kiélezve kapják meg a külső és belső kép közötti ellentétet. Miért? Mert közeledik az a pillanat, amikor az egész Világ átél majd olyan történéseket, amik közepette különösen fontos lesz, hogy ne vesszünk el a külső történésekben, hanem megmaradjunk a teljes belső bizonyosságban. (Kérlek, ezen semmiképpen ne kezdj el pánikolni, és ne gyárts katasztrófa-gondolatokat, minden értünk történik, és jó helyre visz.) Azokhoz, akik most átélik a kiélezett helyzetet több olyan Lélek is kapcsolódik, akik számára ők tudnak megtartó Fény-oszlopok lenni a közeledő történésekben. De ezt akkor tudjuk megtenni, ha hátrahagyunk minden kétséget.

Nemsokára újra Budapesten leszek, és szeretnék ott is minél több embernek segíteni abban, hogy beleálljon a belső látásával kapcsolatos bizonyosságba.  És egyáltalán bárkinek abban, hogy hátrahagyhassa a kétségeit. Az összes kétségedet csak annak a jele, hogy nem a Lelkedben vagy. A Lélek-rezgésére hangoltan minden könnyebb és harmonikusabb az életünkben. Itt az ideje annak, hogy Valódi, Ragyogó Önmagadként létezz!

Az az ajándékom, hogy október 30-ig azon az áron jelentkezhetsz egyéni Lélek-Összekapcsolásra, amit most 7000Ft és 13000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni (az időpontok a jelentkezés sorrendjében választhatóak):

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Egyéni időpontok: november 7.  16:30-17:30, 17:45-18:45 * november 8. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30, 17:45-18:45 * november 9.  11:15-12:15 * november 14. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30, 17:45-18:45, 19:00-20:00 * november 15. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30, 17:45-18:45, 19:00-20:00 * november 16. 10:00-11:00, 11:15-12:15

Jelentkezéshez küldd el nekem a LÉLEK szót, a választott időpontot és összeget, a neved, a telefonszámod és a címed: kriszta@vereskriszta.com

Páros időpontok: november 10. 12:00-13.30, 13:45-15:15, 16:30-18:00 ­

A Páros Lélek-Összekapcsolás díja 7000Ft/fő. Jelentkezéshez küldd el nekem a PÁROS-LÉLEK szót, a választott időpontot, a neved, a telefonszámod és a címed emailben: kriszta@vereskriszta.com

A Lélek-Összekapcsolások alkalmával a Lélek azt is megmutatja, hogy mivel tudod magad megerősíteni a benned megtörtént energetikai-változásban. Ez sokszor egy vizualizációs gyakorlat. A múlt héten Kairóban Aminát is gyógyítottam, aki felhívott a gyógyítás után és arra kért, hogy adjak neki még egy időpontot, és vezessem végig a vizualizáción, mert szeretné mélyebben átélni, mint amikor magának csinálja. Eljött, végigutaztunk a vizualizáción, és Amina fel is vette a telefonjára, hogy otthon is így tudja gyakorolni. Azt vettem észre, hogy ez sokat segített Aminának. Ha úgy érzed neked is segíthet, akkor erre neked is lehetőséget adok. Közvetlenül a gyógyítás után végigvezetlek a vizualizációdon, amelyet te is rögzíthetsz a mobilodra. Ha szeretnél ezzel élni, kérlek jelezd előre, mert így plusz időre van szükségünk, és ezért a többi időpontot is módosítanom kell (a vizualizációs utazás díja 3000Ft).

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta