„Nem élheted meg a szerelmet, ha nem adod meg magad neki” – egy mély bölcsességgel rendelkező mexikói nagymama mondja ezt az unokájának egy filmben, melyet néhány napja láttam. A lány elmenekült a szerelmétől, mert fél, hogy csalódnia kell. Ekkor érkeznek meg hozzá a nagymama szavai.

Talán olvastad Coelhonak a Zahir című könyvét, ez a könyv is a szerelemről szól. Egy szerelmes-szenvedélyes kapcsolatról szól, amely mégis válságba kerül, mert nem áramlik már a pár között a szerelem energiája. Nem arról van szó, hogy nem szeretik egymást, hanem arról, szeretik, de valahol mégis elveszett az, ami a szerelem lelkesítő szenvedélye: „De mi van akkor, amikor együtt vagyunk? Veszekszünk, hülyeségeken vitatkozunk, meg akarjuk változtatni egymást, azt akarjuk, hogy a másik is ugyanúgy lássa a világot, mint mi. Olyan dolgokat vársz el tőlem, aminek semmi értelme, és én ugyanezt teszem veled.” (Részlet a Zahir című könyvből)

Talán veled is megtörtént ez már, hogy elindult egy kapcsolódás izzó, lángoló szerelemben, minden gyönyörű volt, de aztán egyszer csak azon vetted észre magad, hogy egyre jobban megkopott a szerelem, nem izzik, alig-alig parázslik, nemelhetedmeg1és a gyönyör is elveszett valahol útközben. Talán most is benne vagy egy ilyen történetben…

Soha nem késő változtatni! Soha nem késő újra utat nyitni a szerelem izzó áramlásának!

Naponta kinyílnak olyan szituációk az életemben, amelyek kiolthatnák a szerelem lángjának szabad táncát a kapcsolatomban. Az elmének ezer és annál is több forgatókönyve van arra, hogy minek hogyan kellene lennie. Pedig a szerelemben semminek sehogy sem kell lenni, a szerelemben minden egyszerűen csak van és megélhető gyönyörrel és szépséggel.

A szerelem fellobbanásakor olyan erőteljes energia szabadul fel két ember között, hogy az szó szerint szétrobbant minden elme-béli falat, elővigyázatosságot és kontrollt. Ilyenkor végtelen boldogság és gyönyör van jelen, mert az élet-energia szabadon áramlik a Lélek szenvedélyével. Ilyenkor bepillantást kapunk abba, hogy milyen lehetne az életünk akkor, ha a Lélekből élnénk, és gondolkodás, analizálás helyett szerelemmel itatnánk át az életet.

De az elmének mindenre van forgatókönyve. Észrevetted már, hogy szinte minden helyzetre van egy elfogadható képed, amibe igyekszel beletuszkolni a kapcsolatot, a másikat és magadat is? És ezzel jól meg is öljük a szerelmet, amely annyi gyönyörrel és váratlan szépséggel ajándékozna meg, ha engednénk, hogy legyen és repítsen.

Számtalan példát tudnék erre mondani, biztos vagyok benne, hogy a legtöbb neked is ismerős lenne. És a legtöbb teljesen lényegtelen, de az egó által irányított elme mégis hatalmassá tudja őket dagasztani.

Egy tegnapi példát mesélek el. Két barátnőm születésnapját ünnepeltük, az én lakásomban találkoztunk többen, a két lány kedvenc ételeit főztem, fontos volt nekem a tegnapi este, mert mindkét lány nagyon kedves a szívemnek. Ezt a Kedves is tudja, együtt készültünk a tegnapi estére, együtt vásároltunk ajándékokat, jó volt együtt teljességgel benne lenni a folyamatban, és kiválasztani együtt azokat a dolgokat, melyek szépen tükrözték a két barátnőnk Lélekfényét.

De aztán tegnap délután egyszer csak bejött egy váratlan találkozó a Kedves életébe este 6-ra. pont akkorra, amikorra a többieket vártuk. Az elmém azonnal lázadozni kezdett, hogy ennek nem így kellene lennie, mert jól úgy lenne, ha a Kedves lemondaná a találkozót, hiszen napok óta tudja, hogy mikorra várjuk a többieket….ha szeretne megtenné, ha fontos lennék ezt tenné…blablabla

Szerencsére a Lelkem hangja a legtöbb esetben sokkal erősebb bennem, mint az elmém. Most is megszólalt, és arról beszélt, hogy mit számít ez az egész. Miért akarok a Kedvesnek kötelességet gyártani egy olyan eseményből, ami az örömről szól. Ha máshová érez hívást, akkor az úgy van rendbe. Vettem egy mély lélegzetet, kilélegeztem minden elme-elvárást és a belélegeztem magam a megengedésbe, hogy történhessenek a dolgok úgy, ahogy mindenkinek a legjobb.

És szépséges esténk és éjszakánk lett. A Kedves váratlanul hazajött a találkozója előtt, hogy legalább egy kicsit velünk legyen, mindenki korábban érkezett, ő meg késett kicsit a találkozójáról, így mindannyian együtt töltöttünk egy nevetéssel és ízekkel teli egy órát. Majd én maradtam a barátaimmal további szépséges órákat, a Kedves pedig részt vett öt olyan találkozón, amik váratlanul alakultak, de sok jót hoztak neki. Hajnal kettő körül ért haza, teljesen feltöltekezve jó érzéssel, én is jó érzéssel voltam teli a barátokkal töltött örömteli estétől, mindkettőnkben szabadon áramlott az élet-energia, egymás karjában hullámoztunk, álomba zuhanva, újra felébredve, még szorosabban összebújva, míg végül az álom-ébredés-összebújás ciklusai el nem vittek minket egy gyönyörű szerelmeskedésbe, hogy aztán reggel hatkor végleg megadjuk magunkat az álom édességének.

Áldás legyen a szerelmen, amely szabadon áramlik és szenvedéllyel tölti meg a Lényünk atomjait. Áldás legyen a Lélek erején, amely az elméből a folyamatosan nyíló gyönyörbe visz. Áldás legyen a megengedésen, amely megnyit az élet ajándékaira.

Kívánom neked is, hogy minél kevesebb irányítás legyen az életedben, hogy legyél nyitott a Léleknek és engedd az életedet történni. Közeledő budapesti tartózkodásom alatt ismét tartok Megengedés-Napot, ahol ehhez kaphatsz segítséget. Az első meghirdetett alkalom pillanatok alatt betelt, ezért nyitottam még napot:

MEGENGEDÉS NAP

2013. február 7. 10:00-18:00

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

A Megengedés Nap részvételi díja 13000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 9900Ft, ha január 15-ig bejelentkezel! Erre a programra összesen 9 főt tudok fogadni, ezért azt javaslom, hogy minél hamarabb jelentkezz!


JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És ha szeretnél azért napi szinten tenni, hogy elengedd az elme kapcsolatodra vetített, szerelem áramlását megölő forgatókönyveit, akkor ajánlom neked az EGYSÉG MEGTARTÁSA Meditációimat:

EGYSÉG-MEGTARTÁSA MEDITÁCIÓK

Az első két meditáció a „kis énből” való kilépést és a hamis önazonosságok elengedését segíti. A meditációból azért van kettő, mert van egy női és férfi változata is.

A harmadik hanganyag abban nyújt segítséget, hogy visszafordítsd a figyelmedet a kapcsolat EGYSÉGÉNEK Lélek-szintű táplálására, hogy a szétválasztottság teremtése helyett, figyelmedet arra az erőteljes összekapcsoltságra irányítsd, ami az Iker-Lángok között jelen van.

A három hanganyag díja 1600Ft. KEDVEZMÉNY! Csütörtök éjfélig (január 17-ig) kedvezményes, 1000Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!