Ma reggel – na jó egyiptomi reggel, fél tizenkettőkor – az egyik barátnőmmel való találkozóra igyekeztem, de közben megszólított a járdára hajló fa. Ismerem ezt a fát, mindig megcsodálom, amikor elmegyek mellette, de a mai összetalálkozásunk teljesen más volt. Olyan szív-kapcsolat volt közöttünk, amelyet megélek a Férjemmel, szívemnek kedves emberekkel, vagy a szertartások tág terében bárkivel.

A fa beszélt hozzám, örült nekem, és átölelt, kettőnk intim együttlétébe bekapcsolódott egy madár, aki hangot is adott az örömének, és aztán ez az öröm hullámzott tovább azon, ahogy kerítésen kikandikáló vörös virágok köszöntöttek. Később ugyanilyen örömteli szív-kapcsolódásom volt a Nílus vizével, és az erkélyem előtti halvány-lila virágú fával. Nem is igazán tudom átadni ezt az élményt, annyira más és annyira élőbb, mint az eddigi találkozásaim a természettel. Persze tudom, hogy ez azért tudott megszületni, mert a szkarabeusz hanganyag segítségével búcsút mondtam az első, fizikai szívet körbe-fonó félelem-hártyának, így a jelenlétem a fizikai világban tovább finomodott.

IDE KATTINTVA OLVASHATSZ ÉS RENDELHETED MEG A SZKARABEUSZ – FÉLELEM HÁRTYÁK OLDÁSA MEDITÁCIÓKAT!

Minden egyre és egyre szebb!

A fával való szépséges együtt-létem után az egyik legkedvesebb barátnőmmel reggeliztem az egyik kedvenc kávázómban (imádom azokat a kávézókat, ahol egyreszebbkanapén lehet elnyújtózni :-)). Majd éppen hazaértem a Férjem ébredésére, együtt töltöttünk pár órát nevetésben, ölelésben, felszabadult kommunikációban. Majd ő elment egy találkozóra, ami útközben módosult, úgyhogy ujjongva hívott, hogy most éppen megint az újra éledt forradalom közepében van. Nem is izgultam rajta, inkább csak rácsodálkoztam az élet őrülten gyönyörű hullámzására. Nemsokára gyógyítok, meditációs anyagokat készítek, aztán elkészül a finom, fokhagymás, csípős, tejszínes királyrákos tészta az éjféli vacsorához, és folytatódik az ölelkezős, nevetős együtt-létünk.

Nem tudok mást mondani, mint azt, amit a napi ötszöri ima végén is ismétlek: AlhamdulIllah. Hála az Isteninek mindenért.

Hála azért, hogy egyre erőteljesebben tisztító energiák érnek el minket, hála azért, hogy egyre több illúziófátylat engedhetünk vissza a semmibe. Hála azért, hogy az energiák felénk áradó hullámai egyre szebb kiteljesedés felé visznek minket.

És hála azért, hogy a szabad akarattal mindannyian lehetőséget kaptunk arra, hogy tudatosan döntsünk a saját változásunk mellett, és válasszuk azt, hogy minden egyre szebb legyen. Bármennyire is kötnek a régi minták, bármennyire is valóságosnak tűnnek az illúzió-fátylak, ki tudunk lépni belőlük és állandósítani tudjuk azt az új rezgést, amiben sokkal jobb léteznünk.

Nagyon szeretem a Mentor-programomat, mert azt látom, hogy a rendszeres találkozók és a változás melletti elköteleződés gyönyörűen változtatja a résztvevők életét.

Ha el tudsz köteleződni magad mellett, és oda akarod tenni magadat a saját életed át-teremtésébe, akkor szívesen látlak azon 6 fő között, akiknek most ezt a mentor-programot újra kinyitom:

SZEMÉLYES MENTOR-PROGRAM

Választható időpontok: június 20. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30, június 21. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30

Az első alkalommal felvázolod azt a helyzetet, melyen változtatni szeretnél, és erre csinálunk egy Lélek-Összekapcsolást, majd megbeszéljük mi történt. A találkozó azzal ér véget, hogy megkapod azt az első gyakorlatot/meditációt is, amely a következő három hétben támogat a magasabb rezgés megtartásában (az első találkozó részvételi díja 11 000Ft). A további találkozókon megbeszéljük, hol tartasz, mi történik az életedben, és ezek alapján megyünk tovább a téged támogató folyamatban, azzal a módszerrel, ami éppen leginkább segít téged (a további találkozók részvételi díja 9000Ft). Te döntöd el, hogy mikor ér véget a folyamat, de én legalább ötszöri találkozót javaslok. A találkozókhoz skype elérhetőségre van szükséged.

Bejelentkezéshez küldd el a nevedet, skype címedet, a választott időpontot és a SZEMÉLYES MENTOR-PROGRAM szavakat emailben: jelentkezem@vereskriszta.com