Nagyon találó idézet az aktuális energiákra Marianne Williamsontól: „A XXI. század Egység és Szeretetet alapú világnézete egyre jobban előtűnik, de a XX. század félelem és elválasztottság alapú illúziója újra és újra visszahúz. Minden egyes gondolatunkkal választunk az emberiség egésze számára az előre és hátra között.”

Több hozzászólás érkezett a honlapomon is és a Facebookon is azokhoz az írásaimhoz, melyekben a szeretet erejéről írtam. Többekből előbukkant az, hogy ők hiába szeretnek, mert a másik nem reagál rá a kívánt módon. A szeretetben nincsen ilyen jellegű elvárás, a szeretet csak van, átölel, elfogad és megtart. DE! Ennek alapja az, hogy először tudd önmagadat szeretni. Mert, ha szereted önmagad, akkor nem keseregsz ezekben a helyzetekben, nem töröd a fejed a másik reakcióin, hiszen nem érzed közben jól magad. Ha szeretsz valakit, akkor szeretnéd, hogy jól legyen és örüljön. Akkor miért tennél önmagaddal másképpen?

Ha megfigyeled önmagad a mindennapokban, akkor rá fogsz látni arra, hogy általában kevéssé szeretjük önmagunkat. És ez kezdődik mindjárt a testünkkel.

Az egyik barátnőm két éve egyre többet hízik a hasára és valahányszor fel kell öltöznie, vagy elmegy vásárolni szembesül azzal, hogy nem tetszik saját magának a ruhákban. Ilyenkor rosszul lesz, és hosszan gondolkozik és beszél arról, hogy milyen hordó módjára néz ki. Szó szerint rosszul van önmagától. Szerinted milyen érzés ez a testének? Szerinted úgy fog a teste erre válaszolni, hogy elkezd szépülni?

Ez is egy választási pillanat, választhatná ő is, és választhatjuk mi is azt, hogy ilyenkor szeretetet küldünk a testünk felé, bírálat és rosszullét helyett. A szeretetben feloldódik az ellenállás és elindul a változás.

Vagy egy másik példa. Ültünk egy másik barátnőmmel a kedvenc éttermem szófáján Kairóban és ő komoly arccal tanulmányozta az étlapot, mert fogynia kell, ezért kereste az alacsony kalóriatartalmú ételeket. Választott valamit, de a komoly arckifejezés továbbra is ott volt az arcán, vele maradtak a gondolatok, hogy mennyit fog hízni a megrendelt ételtől. A kedvenc négy-sajt salátámat rendelte és klubszendvicset, imádom mindkettőt és végtelenül hálás vagyok magamnak azért, hogy bűntudat helyett örömmel élvezhetem az ízüket. Nem hizlalnak engem, mert szeretem magam annyira, hogy megváltoztattam az ételhez kapcsolt gondolataimat. Ezt javasoltam a barátnőmnek is, de ő nem szerette volna, mert szerinte túl sok energia-befektetés a gondolatokra való odafigyelés. Szerintem meg elpocsékolt energia azon gondolatok táplálása, amik nem jólesőek számunkra, és amelyek olyan fizikai formákat hoznak létre, amikben szintén nem jóleső létezni. De hát mindenkinek választása szerint.

De ha te szeretnéd magadat jobban szeretni, szeretnél jóllétbe kerülni a saját testeddel és élni annak vágyott formájában, akkor várlak téged a jövő hétfői work-shopomon. Holnap éjfélig (január 31.) még kedvezményes áron jelentkezhetsz:

Vágyott Test Work-Shop

2012. február 6. 18:30-21:30

A work-shop részvételi díja 5500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha január 31-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben.

Ha korábban már elvégezted az Online Testsúlyszabályzó Kurzust, és szeretnél frissíteni, megerősödni a rezgéseidben, választ kapni az esetleges kérdéseidre, akkor téged is szeretettel várlak. A te kedvezményes részvételi díjad ebben az esetben csak 1500Ft.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

A tested mindent tud arról, hogy mi a jó neki és mi nem. Kairóból visszatérve elmerültem a magyar kenyérben és egy hét után teljesen rosszul lettem tőle. Létrehozott a torkomon valami lepedék-réteget, amitől alig tudtam nyelni, és a testemet is kezdte felfújni. Azonnal tudtam, hogy a kenyértől van. Adtam a testemnek egy kis időt az ál-kenyértől való megtisztulásra, közben egy egyiptomi beledi kenyér rezgésével tápláltam magam, majd kerestem magamnak lapos török kenyeret, ami ugyan még mindig nem közelíti meg az egyiptomi beledi kenyér kenyérségét, de mégis több van benne kenyérből, mint a boltban árultakban. (Persze akár át is alakíthattam volna az ál-kenyér rezgését, de minek, amikor találok a fizikaiban jobb ízűt :-))

A test mindig megmutatja mi neki a jó, és mi nem, csak meg kell tanulni megérteni, ahogy beszélget veled.

És a test nagyon okos, mert azt is pontosan megmutatja, amikor kimozdultál abból a harmóniából, ami az alapállapotod. Jóval a betegség megjelenése előtt megmutatja, például a légzésedben, és ezt észre is tudod venni, ha a testeddel szeretetteljes kapcsolatban élsz.

Amikor ezt felfedezzük, akkor általában azt tesszük, hogy hosszan kutatjuk a diszharmónia okát, pedig azzal csak annyi a dolgunk, hogy elengedjük – és az elengedés egyetlen pillanat – majd abban erősítsük meg magunkat, ami az alapállapotunk, azaz Önmagunk Teljességében. Ebben általában az akadályoz meg, hogy amíg ott a fizikai tünet annak eltüntetésére koncentrálunk. Pedig az elengedéssel máris elindult az energetikai átalakulás, amit a fizikai átrendeződés is követni fog.

Saját testeddel való harmonikus kapcsolat kialakításában, és természetes alapállapotodban, azaz az EGÉSZ-SÉGBEN való megerősödésben támogat a februárban induló, új online kurzusom. Február 3-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz és a személyes, Lélek-Esszenciádban megerősítő hanganyagot is kedvezményes áron rendelheted meg!

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2012. február 7-én

21 nap ­* egy meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés * 3 személyes visszajelzés

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

A kurzust kiegészítheted a saját LÉLEK-ESZENCIÁDAT ERŐSÍTŐ VIZUALIZÁCIÓS HANGANYAGGAL. Ehhez skype címre van szükséged, hogy személyes konzultálni tudjunk, illetve rád hangolódhassak. Ezt követően elküldöm neked a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT, amit bármikor elővehetsz ahhoz, hogy megerősödj Önmagad Teljességében. A hanganyag ára 5000Ft. Ha február 3-ig bejelentkezel, akkor a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT kedvezményes 4000Ft-os áron rendelheted meg.

A EGÉSZ-SÉG Online Kurzus részvételi díja 12000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 10 500Ft, ha február 3-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/egesz-seg-online-kurzus/

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta