Amíg szerelem van az életedben MILLIOMOS VAGY. A politikai helyzet kicsit szétzilálta azt az életformát, amelyben mindketten annyira jól érezzük magunkat. Hirtelen minden körülmény bizonytalan, de egy biztos az a szerelem, ami közöttünk lüktet. Elég volt egyetlen pillantás, amiben a szemeink összeértek tegnap, hogy tudjuk, minden rendben van, és milliomosok vagyunk ennek a kapcsolódásnak a bőségétől.

Egyetlen pillantás, ami a szív legmélyét érinti meg, és olyan helyre visz, amiről beszélni nem is lehet, mert szűkek a szavak ahhoz, hogy ennek a helynek szerelembenboldogan1mélységét és magasságát, és mindazt, ami kitölti, leírják.

Ahogyan ezt Rumi is írja: „Megpróbálhatom leírni a Szerelmet, de amikor élem nincsenek szavaim. Megpróbálhatok írni a Szerelemről, de a toll eltörik, a papír tovasiklik arra a kimondhatatlan helyre, ahol a Szerető, a Szerelem és a Szeretett EGYEK!”

Na jó, azért Ruminak, a XIII. században élt, megvilágosodott szufi költőnek és misztikusnak mégis sikerült olyan szavakat találnia, amelyek egy pillanat alatt kiragadnak az elméből és megérkeztetnek a Szerelembe.

Nekem rengeteget adott Rumi és a szufi életérzés, rengeteget segített abban, hogy kilépjek a kapcsolatomat szétforgácsoló gondolatokból és megpihenjek a Szerelem rózsakertjében. Ha úgy érzed neked is adni tud mindez, akkor várlak új szerelmes kurzusomon:

„40 Nap a Szerelemért” Online Kurzus

indul: 2013. március 22.

40 nap * 40 a szerelem-életérzését ébresztő meditációs hanganyag * és plusz egy, mellyel megáldhatod a május elsejei Szerelem-Ünnepet

A kurzus negyven napja alatt negyven szufi ihletettségű meditációs anyagot kapsz, amely abban támogat, hogy a hitrendszereid dédelgetése helyett magadhoz öleld a szerelmet és beleoldódj a szerelemmel átitatott élet szenvedélyébe. Az anyagok pár percesek, ezért könnyedén, akár naponta többször is végighallgathatod őket.

A kurzus pont május elsejére fut ki. Május elseje őseink számára szerte a Világon a Szerelem ünnepe volt, ezért kapsz még egy ráadás hanganyagot, amellyel ünneplő öltöztetheted a Lelked erre az ünnepre.

A „40 Nap a Szerelemért” Online Kurzus részvételi díja 14 000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 3900Ft, ha március 11-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Egy kicsivel több, mint két évvel ezelőtt a Kedvessel először futottunk bele egy olyan nehézségbe, ami akkor és ott összerombolhatta volna a kapcsolatunkat. De nem ez történt, AlhamdulIllah. A nehézség nem elzárkózást, hanem kinyílást hozott, és egy megvilágosodott pillanatot. Rálátást arra, hogy hogyan rombolom szét az életembe érkezett leggyönyörűbb ajándékot, a szerelmet, és rálátást arra, hogy ezt másképpen is lehet.

És rálátást hozott arra is, hogy mit is szeretnék kezdeni az életemmel. Addig az volt a misszióm, hogy minél több embert vezessek az Istennőhöz, mert meg voltam győződve arról, hogy csak általa lehet megérkezni a boldogsághoz. Aztán, egy a Kedvessel a semmiből születő beszélgetés rádöbbentett az EGYre. Az EGYből szétnézve pedig azt láttam, hogy mindegy hogyan érkezünk meg a szerelembenboldoganboldogságba, oda bármelyik út elvezet akkor, ha megadjuk magunkat a szeretetnek.

Abban az éber pillanatban szétnéztem és láttam, hogy hozzám hasonlóan mennyi nő és férfi küzd azzal, hogy hiába van ott az életében a szerelmes kapcsolat, mégsem tud megpihenni benne. Pedig mindannyian erre vágyunk. Nagyon vágyunk erre. Még azok is, akik ezt tagadják. A tagadás mögött általában múltbéli sérülések vannak.

Legnagyobb öröm az számomra, amikor azt látom, hogy egy kapcsolat a segítségemmel az addigi szenvedős-körökből visszalép a szerelmes együtt-táncba. Két éve a Kedvesnek írt levelemben pont ezt fogalmaztam meg, hogy én ebben szeretnék segíteni az egyiptomi nőknek, a szerelem növekedésében. És tényleg, leginkább ezzel jönnek hozzám.

Az egyik egyiptomi barátnőmmel való csodaszép eredményt hozó átalakító folyamatból született meg az a Mentor-Program, melyet most 6 fő számára tudok kinyitni:

SZEMÉLYES MENTOR-PROGRAM

Ha el tudsz köteleződni magad mellett, és oda akarod tenni magadat a saját életed át-teremtésébe, akkor szívesen látlak azon hat ember között, akiket végig- támogatok ezen folyamatban.

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Rumin kívül rengeteget segített nekem a szerelemben való megpihenésben és a صورة٠٣٦٨női erőmben való kivirágzásban az az eszencia is, ami az egyiptomi föld sajátja, és amit az ősi egyiptomiak Hathorként jelenítettek meg.

Hathor papnői tényleg csodálatos női tudással rendelkeztek. Olyan erővel, amelynek édessége kivarázsol az elméből és beleringat a Lélek gyönyörébe. Hathor az a női erő, amely nem a fizikaiban hoz létre változást, hanem lágy, de ellenállhatatlan szerelem-energiával hat át mindent, amivel kapcsolatba kerül, és ezáltal a fizikaiba sűrűsödött valóság teljesen megváltozik. Hathor az a gyönyörű női varázserő, melyek mi nők valahol elfelejtettünk és hátrahagytunk.

Ezzel a varázs-erővel kapcsolódtunk a februári “Hathor Kelyhe”  Szertartáson, és most megrendelheted azt a hanganyagot, mellyel akkor is végigutazhatsz a szertartás energiáján, ha nem tudtál rajta ott lenni:

„Hathor Kelyhe” Női Szertartás Hanganyaga

A szertartáson táncon, meditáción és szertartásos elemeken keresztül kapcsolódtunk Hathor Istennővel, Hathor papnőivel, Hathor ősi egyiptomi templomaival és a saját testünk emlékeivel. Hathor varázserején keresztül ébresztettük magunkban azt a női varázst, amely az életünket és a férfival való viszonyunkat hathatósan alakítja át, és tölti meg gyönyörrel.  Ezen az utazáson vezet végig a hanganyag is.

A „Hathor Kelyhe” Szertartás Hanganyagának ára 2 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyag kedvezményes ára 1900Ft, ha március 16-ig megrendeled és befizeted (a hanganyagot március 19-én küldöm ki).

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A Hathor Kelyhe, a Lótusz és a Lélek Tájai Szertartások hanganyagainak együttes kedvezményes ára, 4500Ft!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!