Ez a kérdés hangzott el tegnap a kanapémon a gyógyításra érkezett lánytól. Miért? Mert Isten annyira szeret minket – nem is tud mást tenni, hiszen az isteni maga a szeretet tiszta eszenciája – , hogy a legnagyobb ajándékot adta nekünk: a teljes szabadságot arra, hogy bármit megtapasztaljunk, amit csak szeretnénk.

Hogyan lehet annál nagyobb ajándékot adni valakinek annál, hogy annyira szereted, hogy bármit is tesz, bármerre akar menni te támogatod, táplálod és megtartod a szeretetedben? Isten ezt adta, és adja  nekünk folyamatosan. Sőt ezzel a képességgel minket is megajándékozott, mindannyian az isteni szeretet-eszenciájából öltöttünk testet, azaz mindezt magunkban hordozzuk.

Hála a Világban zajló csodálatos tudatosság-tágulásnak, egyre több szakad le azokból, az illúzió-fátylakból, melyek mögé elrejtőztünk saját isteni szabadsag1ragyogásunk elől. Egyre több fénylik fel abból az isteni önvalóból, amelyből teremtődtünk, és egyre több kegyelmi pillanatot élünk meg, míg végül ez válik a teljes valóságunkká.

Én egy ilyen kegyelmi állapotba érkeztem vissza Egyiptomba. Annyira tágra tudott tágulni a szívem, hogy egyszerre csak előbukkant belőle az, hogy a Férjemnek a teljes szabadságot adjam arra, hogy megélje éppen aktuális önmagát, és közben csak szeressem. És ez olyan gyönyörű történéseket és közelséget bont ki közöttünk, hogy csak ámulok, miközben a szívem egyre jobban tágul.

Ez az a Hathor-minőség, amely egyre erősödik, és a júniusi TeliHoldnál szétárad a Földön. Ez volt Lemuria rezgése.

Kívánom, hogy minél többen nyíljunk meg tudatosan ennek az energiának, melyben segít neked a már korábban elkészült Hathor-kelyhe hanganyagom:

„Hathor Kelyhe” Hanganyag Nőknek

A hanganyag tisztító légzéssel teremt benned teret Hathor energiájának befogadásához, amelyből aztán újjászületsz, felnősz és visszatérsz a mindennapjaidba.

FIGYELEM! A hét vége felé elkészül a hanganyag férfiaknak szóló változata is!

A „Hathor Kelyhe” Szertartás Hanganyagának ára 2 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyag kedvezményes ára most 1500Ft! A hanganyagot a júniusi TeliHoldig tudod megrendelni és háromnaponta küldöm ki azoknak, akiknek már megérkezett a befizetése.

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

Az elme kontrollálni akar és azzal etet, hogy a dolgok csak akkor történhetnek úgy, ahogy szeretnéd, ha irányítasz, ellenőrzöl, ha bebiztosítod magad, hogy tényleg abba az irányba megy minden, amerre szeretnéd. Valójában mindez rengeteg erőfeszítéssel jár és iszonyatosan fárasztó.

Az, ami ennél sokkal hatékonyabb és gyorsabb ugyanaz a hozzáállás, amiről már fentebb is írtam. Amikor teljes szabadságot adunk az élet folyásának, és tiszta, félelem-nélküli szeretettel öleljük át a történéseit, akkor hipp-hopp odavisz minket az életenergia áramlása, ahol lenni szeretnénk.

Azért szeretem a Megengedés Napokat, mert könnyebb ebben az elménknek úgy megpihenni, hogy tényleg látjuk magunk előtt, ahogy a kívánt élethelyzet feláll akkor, amikor azt egyszerűen megengedjük.

Júliusban Magyarországon leszek egy hetet és ismét lesz Megengedés-Nap:

MEGENGEDÉS NAP

 2013. július 15.

10:00-18:00

még 7 fő jelentkezhet

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

A Megengedés Nap részvételi díja 13000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 10900Ft, ha június 21-ig bejelentkezel! (a nap létszáma maximum 9 fő)

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Amikor félelem-nélkül létezünk, a szeretet teljességében megpihenve nem létezik rosszkedv és aggodalom. Ilyenkor nincsen mit aggódnunk, mert egyek vagyunk az EGGYEL és bizalom van bennünk a létezés felé. Azt gondolom most, hogy az elengedés leginkább ezt jelenti. Elengedni a történések feletti aggodalmunkat, nem-tetszésünket, tudni, hogy mit szeretnénk és ráhelyezkedni teljes bizalommal az EGY szeretetére.

Mert van isteni közbeavatkozás. Az isteni szeretet azt táplálja, amit mi. Így nem kérdés az, hogy amit szeretnénk, és valóban táplálunk testet ölt.

Ha szeretnéd ezt te is gyakorolni, ajánlom neked az Online Elengedés Kurzusomat:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: 2013. július 23-án KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAG (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat) normál ára 6600Ft! A kurzust most 2000Ft és 6600Ft között azon az áron rendelheted meg, ami neked jólesik, ha június 21-ig bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!