„A Mesterek azok, akik csak a szeretetet választották. Minden pillanatban. Minden körülmények között. Még akkor is, amikor megölték őket, szerették a gyilkosukat.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel).

Tapasztaltad már, hogy elhatározod, hogy kinyitod a szíved a szeretet szabad áramlásnak, és egy ideig nagyon jól mester1megy, szinte szárnyalsz, aztán hirtelen kiesel ebből és szinte még jobban bezárulsz, mint előtte? Tapasztaltad már, hogy egy mélyen megérintő élményben automatikusan megnyíló szívedből mindent átölelni akaró és tudó szeretet áradt ki, és azt érezted, hogy csak így akarsz élni. De aztán mégis tovatűnt az érzés, meg az elhatározásod is?

Van egy nagyon mély kollektív félelmünk. Az, hogy a szeretetben való tágulás, tovább nyílás egyszer csak elvisz az üldöztetésig, kiközösítésig. A félelem azt mondja, hogy ha csak úgy szeretsz, Mesterként, mint például Jézus, akkor előbb-utóbb szenvedésben, bántásban lesz részünk.

A Mesterek ilyen jellegű megtapasztalása sosem volt azt hivatott tanítani, hogy a Mesterlét, a szív-nyitottságban élés szenvedésbe torkollik. Minden ilyen jellegű mesteri tapasztalás azt tanította, hogy még az ilyen körülmények között is lehet választani a szív megnyitását. Nem a szenvedést kell ismételnünk, hanem a szív választását. Ez a Mester Erőbe Lépés.

Januári ÚjHoldnál érkező hanganyagok ebben segítenek:

“Mesteri Erőmbe Lépek” Hanganyagok

2015. január 21-én küldöm ki őket

Három hanganyagot kapsz. Az első segít levállni arról a kollektív, tudattalan hitrendszerről – melyet a vallások sokféle módon táplálnak ma is -, hogy a szív választása szenvedéshez vezet. A második hanganyag segít letenni az a hétköznapi világ által sugallt és táplált hitrendszert, hogy a szeretet választása bizonyos körülmények között gyengévé és nevetségessé tesz. A harmadik nagyon fontos hanganyag abban segít, hogy ne vessz el a vallások, spirituális utak jelképeiben, formáiban, hanem tudj a formán túli EGYgyel kapcsolódni.

A hanganyagok kedvezményes díja 1700Ft, amenyiben megrendelésed és befizetésed megérkezik január 20-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*