Szombat délután, olyan öt óra felé megfordultak az energiák, a megpihenés ideje jött el. Az elmúlt néhány hét olyan volt, mint egy iszonyat hosszú ideig tartó futás a régi és az új határán. Sok minden lebomlott a régi mintázatból, és egyáltalán nem volt könnyű a folyamat. Most azt érezheted, hogy a tested szó szerint olyan állapotban van, mintha tényleg rengeteg kilométert futottál volna megállás nélkül, és most csak pihenni akar.

És tényleg érdemes ezt tenned, egyszerűen csak belepihenni abba az önmagadba, aki az elmúlt hetek energetikai átalakulásaiban megszületett. Abba az önmagadba, akiben mélyebb a bizonyosság arról, hogy az élet támogatja, hogy a dolgok még akkor is érte dolgoznak, amikor a fizikai éppen az ellenkezőjét mutatja. Abba az önmagadba, aki kész feladni az erőlködést, és megpihenni az életében, és engedni, hogy az Univerzum elhozza az ajándékait.

Az elmúlt hetek olyan hitrendszereket bontottak le rólunk, melyek ebben akadályoztak eddig minket. Nagyon sok energia-változás történt bennük, és most érdemes időt hagyni arra, hogy a fizikai test is, illetve a fizikai valóságod is kövesse a változást. Számíthatsz arra, hogy a fizikai tested többször fogja megpihenes1jelezni a következő két hétben, hogy megpihenésre van szüksége. Érezhetsz hirtelen rád törő mély fáradságot, semmi gond ezzel, ne ijedj meg tőle, csak hozzátágul a tested a megváltozott rezgésekhez. Ilyenkor aludj egyet, vegyél egy kényeztető fürdőt, vagy csak pihenj úgy, ahogy éppen jól esik. A masszázs is különösen tápláló most a tested számára.

Abba pihenünk bele, hogy lehet az élet egyszerűen jó és szép. Abba pihenünk bele, hogy nem nekünk kell jóvá és széppé formálni, hanem csak meg kell engednünk, hogy máris az.

Ebben segít neked az, ha egyszerűen csak időt töltesz azokkal, akiket szeretsz. Ha azon kapod magad, hogy mindenfélén agyalsz és megoldani akarsz problémákat, lélegezz ki hosszan, és ugorj bele egy spontán programba a Kedveseddel, családtagjaiddal, barátokkal, vagy egyszerűen azzal, aki a közelben van (nem baj, ha eddig nem voltatok túlságosan közeli kapcsolatban, az együtt lazulás kellemes meglepetéseket fog hozni).

A megpihenésben támogat az is, hogy adsz magadnak időt arra, hogy észrevedd azt a szépséget, ami éppen a közeledben van. Egészen egyszerű dolgokra gondolj. Én tegnap este például a szomszédos szállodában voltam, mert be kellett szkennelnem két dokumentumot. A hallban egy hatalmas asztalon virágvázák álltak, bennük gyönyörű hosszú szálú kardvirágok. Teljesen rabul ejtették a szemeimet. Csak néhány perces, de annál táplálóbb megpihenés volt a virágok szépségben.

Miközben belefeledkeztem a megváltozott energiákba, átjött még egy meditáció a Lótuszos hanganyagokhoz, melyek így összesen három meditációból állnak. A Lótuszos hanganyagok rezgése pont azt a pihentető energiát hozza, amire most szükségünk van.

A hanganyagokat a következő két hétben (április 15-ig) kedvezményes áron rendelheted meg. A hanganyagokat három-naponta küldöm ki (ha korábban már megrendelt a hanganyagot, akkor a kiegészítő harmadikat az első kiküldéssel kapod meg):

Lótusz Szertartás Hanganyaga

A lótusz az ősi Egyiptom egyik leghangsúlyosabb szimbóluma, a megújulás, transzformáció, újjászületés virágának tartják. Számomra ennél sokkal több van benne. Benne van az összes szépség, amellyel a fizikai világ elhalmoz minket.

Az ősi Egyiptom képein az Istennők legtöbbször lótuszfejes uralkodói jogarral jelennek meg. A papnők és királynők lótuszba szippantanak, lótuszt visznek az Istensége elé, és lótuszt nyújtanak a férfi felé.

A lótusz illatában megpihen az elme, a lótusz illata táplálja a szívet, és a szívből kinyílik a Gyönyörök Kertje és a lótusz illata azt üzeni, hogy lehet ott hosszasan, sőt állandóan időzni.

Ezen a szertartáson igen-t mondtunk az élet gyönyörteljes megélésére, elengedtük azokat tévhiteinket, hogy az élet a nehézségekről szól, és felfedeztük, hogy hová vezet minket a saját életünkben a Lótusz illata. Ebben utazhatsz a hanganyaggal is.

A Lótusz Szertartás Hanganyagának ára  2 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A hanganyag kedvezményes ára 1900Ft, ha a következő két hétben (április 15-ig) megrendeled. A hanganyagra nem kell április 15-ig várnod, mert három-naponta küldöm ki.

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS