Nagy öröm számomra azt látni, hogy egyre több ember él szerelmes lelkesültségben – akár úgy is, hogy most nincsen ehhez társa -, és fura látni, hogy vannak olyanok, akik ennek nem örülnek, hanem azt akarják elhitetni, hogy mindez illúzió, és idővel majd megkopik.

Sokan abban a hitrendszerben élnek, hogy a szerelem jön, aztán idővel felőrlődik a mindennapok rutinjában, a kezdeti lelkesültség elmúlik, és marad helyette valami langyos megállapodottság, Én ezt mindig másképpen gondoltam, egy ideig talán el is lehetett bizonytalanítani azzal, hogy a megkopik1“megkopik” a valóság, és én egy fura álmot kergetek, de ma már bizonyosan tudom, hogy ez nem így van.

Jó hosszú ideig választotta az emberiség azt a hitrendszert, hogy a kezdeti szerelmes lelkesültség megkopik, és ez egyszerűen tény, megtörténik, akár akarjuk, akár nem. És ez persze fáj, mert a legtöbb ember nem erre vágyik. És ilyenkor a fájdalomban még az a késztetés is megjelenik – és erre most egyre több példát látok -, hogy bebizonyítsák azt, hogy a másik által megélt szerelmes lelkesültség sem valódi. Mert, ha az sem valódi, akkor tovább lehet vigasztalni magunkat azzal, hogy az életünk csak így történhetett, a szerelem megkopásával.

Engedni megkopni a szerelmet az ugyanolyan, mint nem lelkesülni többé a természet szépségétől. Nem örülni a tenger vizét aranyba burkoló napfénynek. Mindez egy választás, választhatom, hogy ma is úgy örülök a harmatcseppnek, mint akkor, amikor először csodálkoztam rá a szépségére. És választhatom, hogy ma is úgy időzöm el a szerelmesem vonásain, mint amikor először kinyílt felé a szívem.

Érezheted mostanában, hogy kívül és belül felerősödnek a hangok, melyek megkérdőjelezik a szerelmes lelkesültség valódiságát, öröklétét. Nem véletlen, hogy ez történik, mert a Téli Napfordulóval érkező Szakrális Menyegző energiák segítségével pont azoknak a hitrendszereknek mondhatunk búcsút, amik akadályozták eddig – egyéni és kollektív szinten – a szerelmes lobogás együtt, a mindennapokban megélt édenkert-állapotát.

Az edfui szent-házasság templom beavató termeiből csatornázott meditációimat holnap estig (november 4.) kedvezményesen rendelheted meg:

SZAKRÁLIS MENYEGZŐ MEDITÁCIÓK

Edfuban a Szentélyek Szentélyét 13 helyiség öleli körbe, a tizenharmadik pont a Szentélyek Szentélye mögött van. Ebbe a tizenharmadikba vezet két oldalról hat-hat helyiség. A tizenhárom helyiség beavató út volt, hat lépés a Megszentelt Női energiába lépés, és hat lépés a Megszentelt Férfi energiába lépés felé. Ezt az utat járta be egyik oldalról a nő, másik oldalról a férfi, hogy aztán összetalálkozzanak a tizenharmadik helyiségben és eggyé váljanak a Szakrális Menyegzőben.

A Téli Napfordulóval (december 21.)  kezdem el küldeni azt a hét meditációt, melynek segítségével te is bejárhatod a beavatási utat, és befogathatod mindazt, amely most a Föld terébe áramlik a Szakrális Menyegző energiájával kapcsolatban.

A hét meditációs anyagot november 4-ig kedvezményes 7000Ft-os áron rendelheted meg.

Arra is lehetőséged van, hogy a hetedik hanganyag számodra személyes, a te kapcsolatodra, életedre vonatkozó legyen. A személyes hanganyag ára plusz 7000Ft (ezt korlátozott számban tudom vállalni, a jelentkezések sorrendjében).

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

EGY KISEBB (2-3 FŐ) CSOPORTOT EL IS TUDOK VINNI MAGAMMAL EDFUBA A TÉLI NAPFORDULÓ ALKALMÁVAL, AZ ENERGIÁK KÖZÖS ÁTÉLÉSÉRE. RÉSZLETEKÉRT ÍRJ NEKEM:kriszta@vereskriszta.com

Decemberben ráérek, és kedvem támadt ismét bejárni a Nílus menti Photo0400templomokat. 2011. márciusában pont a forradalom után utaztuk végig az ősi helyeket és abban az áldásban volt részünk, hogy szinte mindenütt egyedül voltunk, turistáktól mentesen, ami persze nagy áldás volt a szertartásos hangolódásainkra. Most ugyanez a helyzet, alig van turista, ezért most éppen még mindig az a “számunkra” áldott – mert természetesen a turizmusból élő helyieknek ez nagyon nehéz helyzet – helyzet van, hogy tömegektől mentesen merülhetünk bele az ősi helyek energiájába. A különbség annyi, hogy az elmúlt három évben rengeteget feltárt előttem Egyiptom, amit tovább tudok adni és persze a helyismeretem is teljesen más, ezért még inkább tudok segíteni abban, hogy túllépve a turista megtapasztalásokon a valódi Egyiptomot fedezd fel.

Várlak szeretettel:

Lefátyolozott Ízisz – Csoportos Lélek-Utazás Egyiptom földjén

november 30-december 8.

(kicsi velem együtt 4 fős csoportot szeretnék, javaslom jelentkezz időben)

Az utazást Kairóban kezdjük, majd Asszuánban folytatjuk, ahonnan elhajózunk a Níluson Luxorig.

Az utazás  alatt ezeket a szakrális helyeket tervezem felkeresni: Kairó – Gizai piramosok, Saqqara lépcsős piramisa és a hozzá tartozó látomás-kereső templom, Abu Sirban az Ozirisz Templom az atlantiszi oltárral, Aswan – Kalabshai Templom, Philae-ben Ízisz Temploma, Abu Simbeli Hathor gyógyító templom és misztérium iskola, Kom Ombo és Edfu templomai, Luxor – Királynők Völgye, Luxor Templom, Hatshepsut Temploma, Dandarai Hathor Templom, és Abydos Djed-Temploma (ez a terv, amely a pillanat hullámzásának megfelelően változhat).

Akkor érdemes velem utaznod, ha szeretnéd lazán, belefeledkezősen felfedezni ezt a földet, belelazulva az egyiptomi életformába, közelről felfedezve az itteni mindennapokat, a kitaposott turista ösvényekről letérve. Akkor érdemes velem utaznod ha nem elmebéli információkat akarsz, hanem azt, ami a Lelked és Egyiptom Lelkének találkozásából előbukkan.

Az utazás részvételi díja:

179 000Ft

A részvételi díj tartalmazza a szállást 9 éjszakára (3 éjszaka Kairó, 1 éjszaka Aswan, 3 éjszaka a hajón, 2 éjszaka Luxor), Kairóban és Aswanban reggelit, a hajón teljes ellátást, a transzfereket,  de nem tartalmazza a repülőjegyet (kb. 130 000Ft), a további étkezéseket, a belépőjegyeket (kb. 40000Ft), és a vízumot (15USD)

A jelentkezésed 30000Ft előleggel, és a repülőjegy lefoglalásával tudom elfogadni.

Jelentkezéshez és további információért ide kattints!